Bu insanlar kafayı mı yemiş acaba ne saçma şeyler çok ilginç yani Allah size de sabır versinCnm hiç ama hiç üzülme. Benim için iki gün önce 4saat ağlattı beni lohusa halimle oğlumun yanında bağırdı tirtir titredim ağladım saatlerce. Oğlumu kucağına alıp sevecekmis ben hiç kiyip sevemezken. Eşimle 40i çıkana kadar kimse kucağına alıp sevmeyecek diye anlaştık malum erken doğdu. Nasıl bağırdı anne çocuğun yanında bağırma etkileniyo diyorum, sutum kesilecek dedim lohusayim dedim insafsız hiç susmadi neler saydı bana. Eşim çıkardı odadan. Bir de izinsiz hergun resmini çekiyor oğlumun ben daha bı kez bile çekmedim. Cocugumu yüksek sesli seviyo. Biz kısık sesle konuşuyoruz. Bizimki de bişey almadı cnm boşver inan evlaini kucağına aldığında en önemlisi onun olduğunu anliyisun
Sifir aci o kesin sadece pek rahat bi is degil diyeblrm. Ama aci yok benmde onemsedgm odur zaten:)) rahat oldugun surece sikintisz gecrrsn canmSelam alttan muayeneyi pazartesi yani 35+4 de yapacak doktorum, normal Doğuma uygun olup olmadığıma kart verecek.. bu kontrol nasıl bişi canı acıyor mu insanın ?
Ayy boyle olup geri donende cok oluyo. Kac saattr kac dkkda bir canim?Kasılmalarım peşpeşe ve şiddeti arttı nefesimi kesiyor ama ben devamı gelsin diye bekliyorum çok sabırsızlanmaya başladım sanırım
Şu saate kadar tuttum hem aşırı oynuyor hem kasıyor kasılma süresi uzadı 30 sn yi buluyor bazılarında geçiyor .. kasılmalar ilk 5 dkka 4 dkka gelince heecan yaptım sonra 8 dkka 5 dkka 12 dkka öyle ilerledi kızım yine kandırıyor galibaAyy boyle olup geri donende cok oluyo. Kac saattr kac dkkda bir canim?
Olabldgnce evde bekle eger bebegn harektnde sikinti olmazsa
Yenidoğan o kadar çok kullanılmıyordu sanki bebe cabuk büyüyor. Biz bugün 1 pk yenidoğan, iki üç pk de 2 numara aldık. 3-6 kg arasıE bebekte huggies in 32 li yenidogan bebek bezi 9.90 a düşmüş 2 paket aldik otururken esim yorumlara bakip cok uygunmus ya diyip gidip 2 paket daha aldi kullaniriz insallah
H hamis canım ben de buzluğa bir kaç çeşit atmaktan yanayım.Şimdilik Reyhan şerbeti attım yapıp,lohusa şerbeti yerine onu kullanacam Rabbim nasip ederse. Aslında poğaçayı da en önden yapmıştım ama iki tepsiden şimdiye 4 adet kaldıTekrar planladıkladıklarım ise yine sade poğaça, kıymalı börek(milföylü), peynirli börek (sigara böreği tarzı) ve Elmalı kurabiye şeklinde düşünüyorum inşallah.
bugün büyük temizliğim bitti,artık yavaş yavaş bunlara geçerim diye düşünüyorum.
Bende de var bel agrisi birde karnim yanlardan baya geriliyor sanki etim açıyor bazen cok enerjigim bazende bütün kaslarimin ustune binton ağırlık koymuslar gibi anim animi tutmuyor artikKızlar aşırı derece bel agrisi başladı bende sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum,sizdede varmı bel agrisi napsam bilemedim yaa
Bizim aldığımız da 2 numara canim oda yenidogan olarak geçiyorYenidoğan o kadar çok kullanılmıyordu sanki bebe cabuk büyüyor. Biz bugün 1 pk yenidoğan, iki üç pk de 2 numara aldık. 3-6 kg arası
Bende de var bel agrisi birde karnim yanlardan baya geriliyor sanki etim açıyor bazen cok enerjigim bazende bütün kaslarimin ustune binton ağırlık koymuslar gibi anim animi tutmuyor artik
Hafta ici gittim 6 ekimde bi sonraki randavu 1 hafta daha ise gidicem dursun az daha yaDoktora gittin mi?
Yalancı sancilarmi yokluyor bizi acaba şimdi duşa girdim sıcak sıcak iyi geldi agrilarima sürekli WC çıkıyorum iç çamaşırima bakiyorum nişan falan geldi diye paranoyak oldum iyice oouuff hayırlısı ile yapalım inşallah şu dogumlari
Bizde de lohusaya yapılır götürülür ben hep dolu giderim ama olduğum yerde millet bi değişik ben yinede hazırlıklı olayım belki bana boş gelirler :)))
E bebekte huggies in 32 li yenidogan bebek bezi 9.90 a düşmüş 2 paket aldik otururken esim yorumlara bakip cok uygunmus ya diyip gidip 2 paket daha aldi kullaniriz insallah
Yenidoğan o kadar çok kullanılmıyordu sanki bebe cabuk büyüyor. Biz bugün 1 pk yenidoğan, iki üç pk de 2 numara aldık. 3-6 kg arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?