2018 Ekim Anneleri

Bu insanlar kafayı mı yemiş acaba ne saçma şeyler çok ilginç yani Allah size de sabır versin

Kizlar migrenim tuttu yazamadim
Tek tek alinti yaptim gorunmedi geranio plojovic Melegimm_2 PiandSm H hamis B Bir mucize Nazz3416 cok tesekkur ederim kizlar. Benim esim bir degisik kendin hallet kendin konus gerekiyorsa kendin kavga et bana ne! Diye isin icinden siyriliyor. Zaten ben bu kadina bu kadar laf sokarken bu kadinin yuzsuz yuzsuz laf soylemeleri bundan.

Anneyim ben gerekirse carlarim ama anlamaz ki. Isim gerçeği yalan soyleyemem istemiyorum kadini olmadi cocugum yıllarca her adet gordugumde agladim her tedavide agladim bana bugün ilacla oldu cocugun diyorlar tedavisiz oldu ama onunla olsaydi da gocunmazdim. Hormon ilaci kullanıyorum ondan kilo aldim dediğimde ne ilaci sen yemeden kilo aldim demişti bana. Ilac diye yalan soyleme demişti. Gonlum oyle kirgin oyle kirgin ki anlatamam bugun esime dedim ki hamile kalınca herseu bitecek zannediyordum ama ben neden mutsuzum??? Hormonlar dedi hormon degil annen dedim. Lütfen yazik yavrumun rızkını kesmeyin dedim.

S Semabuse canim seni cok merak etmiştim Allah anali babali buyutsun
Senin kaynanan da az degilmis lohusa kadina yapilir mi bu
Bende bunlari düşünerek dogum tarihini soylemedim kaynanama en azindan hastamede kafam rahat olur dedim

Selam alttan muayeneyi pazartesi yani 35+4 de yapacak doktorum, normal Doğuma uygun olup olmadığıma kart verecek.. bu kontrol nasıl bişi canı acıyor mu insanın ?
Sifir aci o kesin sadece pek rahat bi is degil diyeblrm. Ama aci yok benmde onemsedgm odur zaten:)) rahat oldugun surece sikintisz gecrrsn canm

Kasılmalarım peşpeşe ve şiddeti arttı nefesimi kesiyor ama ben devamı gelsin diye bekliyorum çok sabırsızlanmaya başladım sanırım
Ayy boyle olup geri donende cok oluyo. Kac saattr kac dkkda bir canim?
Olabldgnce evde bekle eger bebegn harektnde sikinti olmazsa

İyi akşamlar kızlar SaskinAnne cnm takma hiç benim KV dede çok sinsi neler yapıyor anlatsam sayfalar yetmez ağzının payını versemde yüzsüz yine aynı görgü sıfır zaten allahtan şimdi uzaktayız ha deyince gelemez ilk oğlumda az ağlatmadı beni lohusa halimle ay bak gıcık oldum hatırlatınca Neyse sıkma canını ver ağzının payını ezdirme kendini benim eşimde benden izin ezdirme kendini der kendi de savunur sağolsun çekinmez anasına sayar baya ama kadın yüzsüz annemi kıskanır ailemi kıskanırlar hepsi kendilerinin bir yetenekleri olmayınca napsınlar acınacak haldelerbende inadına anlatıp gıcık ediyorum

İyi akşamlar hanımlar..Mevzular derinleşmiş.Kayınvalideler , görümceler vb..Bence eskileri düşünmeyin.Onları sadece sevdiğiniz adamı (eşinizi) doğuran insan,eşinizin ablası gibi sevmiş hale getirin gözünüz de Ve beklentinizi minimuma indirin.O zaman gerçekten mutlu olan siz olursunuz.(Ha söz konusu evladınızın sağlığı,mutluluğu olduğunda ise hiçbir lafınızı sakınmayın.Sonuna kadar savunun)

H hamis canım ben de buzluğa bir kaç çeşit atmaktan yanayım.Şimdilik Reyhan şerbeti attım yapıp,lohusa şerbeti yerine onu kullanacam Rabbim nasip ederse. Aslında poğaçayı da en önden yapmıştım ama iki tepsiden şimdiye 4 adet kaldı Tekrar planladıkladıklarım ise yine sade poğaça, kıymalı börek(milföylü), peynirli börek (sigara böreği tarzı) ve Elmalı kurabiye şeklinde düşünüyorum inşallah.
bugün büyük temizliğim bitti,artık yavaş yavaş bunlara geçerim diye düşünüyorum.

Ayy boyle olup geri donende cok oluyo. Kac saattr kac dkkda bir canim?
Olabldgnce evde bekle eger bebegn harektnde sikinti olmazsa
Şu saate kadar tuttum hem aşırı oynuyor hem kasıyor kasılma süresi uzadı 30 sn yi buluyor bazılarında geçiyor .. kasılmalar ilk 5 dkka 4 dkka gelince heecan yaptım sonra 8 dkka 5 dkka 12 dkka öyle ilerledi kızım yine kandırıyor galiba

Kızlar aşırı derece bel agrisi başladı bende sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum,sizdede varmı bel agrisi napsam bilemedim yaa

E bebekte huggies in 32 li yenidogan bebek bezi 9.90 a düşmüş 2 paket aldik otururken esim yorumlara bakip cok uygunmus ya diyip gidip 2 paket daha aldi kullaniriz insallah
Yenidoğan o kadar çok kullanılmıyordu sanki bebe cabuk büyüyor. Biz bugün 1 pk yenidoğan, iki üç pk de 2 numara aldık. 3-6 kg arası

Evet canim benimde temizlik isim bitti tariflere bakiyorum biseyker hazirlayip dolaba koyacagim

Kızlar aşırı derece bel agrisi başladı bende sanki heran adet olacakmisim gibi hissediyorum,sizdede varmı bel agrisi napsam bilemedim yaa
Bende de var bel agrisi birde karnim yanlardan baya geriliyor sanki etim açıyor bazen cok enerjigim bazende bütün kaslarimin ustune binton ağırlık koymuslar gibi anim animi tutmuyor artik

Bende de var bel agrisi birde karnim yanlardan baya geriliyor sanki etim açıyor bazen cok enerjigim bazende bütün kaslarimin ustune binton ağırlık koymuslar gibi anim animi tutmuyor artik

Doktora gittin mi?

Yalancı sancilarmi yokluyor bizi acaba şimdi duşa girdim sıcak sıcak iyi geldi agrilarima sürekli WC çıkıyorum iç çamaşırima bakiyorum nişan falan geldi diye paranoyak oldum iyice oouuff hayırlısı ile yapalım inşallah şu dogumlari

Hafta ici gittim 6 ekimde bi sonraki randavu 1 hafta daha ise gidicem dursun az daha ya

Bizde de lohusaya yapılır götürülür ben hep dolu giderim ama olduğum yerde millet bi değişik ben yinede hazırlıklı olayım belki bana boş gelirler :)))

Ben yerkende utanirim ya :) zaten cok yeni zamanda gitmemde.Cok yakinimsa elim dolu olur dedigin gb.

Yenidoğan o kadar çok kullanılmıyordu sanki bebe cabuk büyüyor. Biz bugün 1 pk yenidoğan, iki üç pk de 2 numara aldık. 3-6 kg arası

9 gunde 60'lı paket bitti mesela.
Ortalama 6-7 bez gunde,en basiti.
2 numaraya daha gecilmez.
1 numaralar bile buyuk duruyor ilk zamanda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…