2018 Ekim Anneleri

Aynen ben de bıktım.Cevap veresim de gelmiyor artık,öyle Olmasını tercih ediyorum Eee senden naber deyip geçiştiriyorum artık bıktım.

Zamanin az kalmasi,belki de seni dusunmeside etkiliyor olabilir canim cocuklar anneye daha cok yonelebiliyor.
Bisy olacagini dusunup uzulmuyordur insallah.Kardesi olunca belki gordukce duzelir ama seni paylasma durumu daha derinlestirebilirde durumu.Eger herseyi soylemez uzuldugunde konusmaz icine atar dersen bence simdiden bi yardim almaniz daha iyi olur.En azindan ilerleyen zamansa dogum kardes vb daha iyiye mi kotuye mi gittigini daha net anlarsinjz

Bizim günde 10dan fazla gidiyo cnm alt değiştirme örtüsü de nerdeyse hergun degistiriyoruz

Iste en basiti versigim sayi.
Dedigin gb ortude batiyor,altini acinca zaten bi posta kaka ciste yapiyor hemen :))))

Günaydın hanımlar
Kısmetse oğluşuma kavuşmaya 24 saatten az kaldı inanılır gibi değil :))Bugün hamileliğimin son günü her şey güzel olur inşallah

Ne guzel heyecan❤
Saglikla kavusun,cabucak toparlayin insallah canim,hersey gonlunce olsun dilerim❤

Gozunuzaydiiinnn❤
Allah anali babali buyutsuunn.Bir minis daha bizlerle❤

Insanlar neden bu eziyeti birbirine yapiyor anlmiyorum :) Burda bile muhabbeti geciyor zaman zaman,inanilasi seyler bile konusulmuyor hatta cogunlukla.
Sen duani et Allah'a emanetsin canim.
Inan Allah oyle bir guc veriyor ki❤

Merhabalar hanımlar benim de doğum nasipse yarın olacak heyecanlayım ve karışık dıygular içindeyim evdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum her şey hazır olsun geldiğimizde diye yazamıyorum fazla o yüzden. Kızlar dualarınızı bekliyorum inş sağlıklı ve güzel hatırlayabileceğim bir doğum olur. Doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi güzel günler görsünler inş

Bebegine kavusuyorsun ne guzel. Gozun aydin. Insallah kolay ve sikintisiz gecer.
Ben de gece ruyamda bebegi hep kucagimda gezdirdim emzirdim giydirdim.

Bir onlar bi de su bunlar iyi gunlerin dogsun da goreceksin diyenler... ne yapalim aldiralim mi cocugu? Sanki hadi kac sene oldu cocuk yapmiyor musun diyen onlar degildi.

Evet kesinlikle öyle bende sakınmayacağım asla istediği gibi kardeşiyle oynayabilecek benim gözlemimde tabiki :) ama yaklaşma öpme vs yapmam kimse için yapmam zaten tanıdığımı sevdiğimi görmeye gelen herkes kucağına alıp sevebilir :)

Gözün aydın kavusmussunuz Allah analı babalı büyütsün :) Insallah bizimkilerde kolayca sağ salim gelir bize :)

Olmaz mı? Herkes soruyor neredeyse bebiş nasıl isterse öyle olacak diyorum ben. Sağlıkla gelsin de önemli değil şekli, çok biliyor onlar.

Bir onlar bi de su bunlar iyi gunlerin dogsun da goreceksin diyenler... ne yapalim aldiralim mi cocugu? Sanki hadi kac sene oldu cocuk yapmiyor musun diyen onlar degildi.
Evet evet var öyle tipler :))) aman hiçte nirşey olmuyor istemeden olan bir gebelikse her daim zor gelir ama istenerek olmışsa hiçte zor gelmiyor ..şahsen bana gelmemişti çocuklada birçok şey yapılıyor yeterki isteyelim ..

Gözünüz aydın cnm darısı bizlere analı babalı büyüsün minnak

Sağlıkla alın kucağınıza cnm inşallah allahım yardımcınız olsun

Hic valla. Bak Almanlara Kapadokyada kanguruya koymus bebeklerini dag bayir geziyorlar. Bana arkadaslarim bol bol kitap oku bi daha hic okuyamayacaksin diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…