Aynen ben de bıktım.Cevap veresim de gelmiyor artık,öyle Olmasını tercih ediyorum Eee senden naber deyip geçiştiriyorum artık bıktım.Kızlar size de şey oluyor mu. Yolda merhaba dediğin insan bile “normal olsun sezeryan düşünme” cilerden bıkkınlık? Kimi görsem aynı şeyi söyleyip duruyor. Bıktım usandım. Üzerimde çok fazla baskı hissediyorum. Hele dün kaynanam heyecanlanırsam çocuğun ters dönüp normal Doğum olamamasından çok korkuyormuş. Duyunca fenalıklar geçirdim
Geceleri rüyamı hep bu konu meşgul ediyor. İki Doğum şeklinden de aşırı korkuyorum zaten.
Benim verilecek akla değil duaya ihtiyacım var gibi hissediyorum
Günaydın kızlar, artık geceleri uyuyamıyorum, dönemiyorum, midem feci yanıyor, hamilelikte yoruldum, bi an önce doğsun istiyorum. Bi taraftan 8 yaşındaki kızım ve ruh hali beni üzüyor, bebek daha doğmadan kıskanmaya başladı tırnaklarının kenarlarındaki derileri soyuyor,, neden yapıyorsun dediğimde kardeşimi düşünürken dalıyorum diyor, dün eşim nöbetçi diye ikimiz benim yatakta uyuduk kızımla, sabah altına yapmış, ilk defa cok şaşırdım hiç yapmadı çünkü,, rüyanda kötü bir şey mi gördün dedim kardeşimi gördüm ama nasıl gördüğümü hatırlamiyorum dedi... İlkokul öğretmeniyim ve kendi kızımda tıkandım. Oysa o çok istedi diye bebek yaptık..Ama şu an çok üzgünüm, bu durumu nasıl aşarız bilmiyorum. Bebek doğunca düzelir mi yoksa daha mı kötüye gider emin değilimpedogag a mı götürsem biraz beklesem mi, bi bek doğsun mu.. Ne dersiniz
Bizim günde 10dan fazla gidiyo cnm alt değiştirme örtüsü de nerdeyse hergun degistiriyoruz
Günaydın hanımlar
Kısmetse oğluşuma kavuşmaya 24 saatten az kaldı inanılır gibi değil :))Bugün hamileliğimin son günüher şey güzel olur inşallah
Kızlar kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi göğsümde uyuyorhepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim size doğum öykümü anlatiyim... sabah doktora gittiğimde 1-2 cm açıklık var ama doğum akşamda olabilir bi hafta sonra da dedi doktorum ben dışarda bütün gün gezdim dolaştım ara ara sancılarım vardı ama dakikasına bakmadım açıkçası önemli de gelmedi 2 gün önce doktora gittiğimde de zaten 1-2 cm açıklığım vardı zaten... sonra gece yarımda saymaya başladım sancıları 3 dkda 1 ortalama 40 saniye sürüyodu 1 saatten fazla takip ettim sonra yakın bir hastaneye gittim kontrole pek yoğun ağrı hissetmediğim için ordaki doktor muayenede 1-2 cm diyince yalancıdır diye inanmıştık zaten günlerdir var diye ama nstye de bi bakalım diyince düzenli 70-10 arasında sancı vardı. kızımın kordonu kafasının etrafında sıkışabildiğinden kontrol altında olabilelim diye doktor doğum başlamış evde beklemeyin hastanenize gidin nolur nolmaz yarın akşama doğru doğar dedi gece saat 3te. 4.30ta hastaneme gittim 4cm açıklık olmuştu doğumhaneye aldılar beni kordonu iyi takip edebilmek için saat 8.10da kızım doğdu. İlk doğum olmasına rağmen herşey o kadar hızlı ilerledi ki epey bi sancı çektikten sora daha 6-7 cmdir ilk doğumsa derken yardımcılar ben doğuruyorum dedim diye tekrar muayene edince 9 cm olmuş diyip eşimi çıkardılar... doğum düşündüğünüzden çok daha hızlı gelişebiliyor gerçekten doğum olduğunu farkettiğim süre 4 saatti geri kalanı dışarda gezerken ya da basit adet ağrısı gibi
Aminnnn canım çok SağolNe guzel heyecan❤
Saglikla kavusun,cabucak toparlayin insallah canim,hersey gonlunce olsun dilerim❤
Kızlar size de şey oluyor mu. Yolda merhaba dediğin insan bile “normal olsun sezeryan düşünme” cilerden bıkkınlık? Kimi görsem aynı şeyi söyleyip duruyor. Bıktım usandım. Üzerimde çok fazla baskı hissediyorum. Hele dün kaynanam heyecanlanırsam çocuğun ters dönüp normal Doğum olamamasından çok korkuyormuş. Duyunca fenalıklar geçirdim
Geceleri rüyamı hep bu konu meşgul ediyor. İki Doğum şeklinden de aşırı korkuyorum zaten.
Bebegine kavusuyorsun ne guzel. Gozun aydin. Insallah kolay ve sikintisiz gecer.Merhabalar hanımlar benim de doğum nasipse yarın olacak heyecanlayım ve karışık dıygular içindeyim evdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum her şey hazır olsun geldiğimizde diye yazamıyorum fazla o yüzden. Kızlar dualarınızı bekliyorum inş sağlıklı ve güzel hatırlayabileceğim bir doğum olur. Doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi güzel günler görsünler inş
Bir onlar bi de su bunlar iyi gunlerin dogsun da goreceksin diyenler... ne yapalim aldiralim mi cocugu? Sanki hadi kac sene oldu cocuk yapmiyor musun diyen onlar degildi.Kızlar size de şey oluyor mu. Yolda merhaba dediğin insan bile “normal olsun sezeryan düşünme” cilerden bıkkınlık? Kimi görsem aynı şeyi söyleyip duruyor. Bıktım usandım. Üzerimde çok fazla baskı hissediyorum. Hele dün kaynanam heyecanlanırsam çocuğun ters dönüp normal Doğum olamamasından çok korkuyormuş. Duyunca fenalıklar geçirdim
Evet kesinlikle öyle bende sakınmayacağım asla istediği gibi kardeşiyle oynayabilecek benim gözlemimde tabiki :) ama yaklaşma öpme vs yapmam kimse için yapmam zaten tanıdığımı sevdiğimi görmeye gelen herkes kucağına alıp sevebilir :)İşte bu çok tehlikeli.Sen büyüksün o küçük o ne yapsa da hata sayılmaz ams sen yaparsan büyük mesele ! Kendimi hep şanssız hissettim büyük olduğum için bu tarz Cümlelere maruz kaldığım için ve kardeşim evleninceye kadar hiç anlaşamadık.Sen büyüksün o küçük muamelesi o evleninceye kadar sürdü...
Bi de düşünüyorum da benim bir büyük Çocuğum olsaymış ten teması yaptırırdım kardeşiyle,oturduğu yerde kucağına verirdim.Dokunma bişey olur tavrı da büyüğü soğutuyor.Seninle oyunlar oynayacağı için çok mutluyum fln derdim.
Canım çok Sağol bu arada amin :) hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza musmutlu ayrılalım hastaneden inş :)
Gözün aydın kavusmussunuz Allah analı babalı büyütsün :) Insallah bizimkilerde kolayca sağ salim gelir bize :)Kızlar kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi göğsümde uyuyorhepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim size doğum öykümü anlatiyim... sabah doktora gittiğimde 1-2 cm açıklık var ama doğum akşamda olabilir bi hafta sonra da dedi doktorum ben dışarda bütün gün gezdim dolaştım ara ara sancılarım vardı ama dakikasına bakmadım açıkçası önemli de gelmedi 2 gün önce doktora gittiğimde de zaten 1-2 cm açıklığım vardı zaten... sonra gece yarımda saymaya başladım sancıları 3 dkda 1 ortalama 40 saniye sürüyodu 1 saatten fazla takip ettim sonra yakın bir hastaneye gittim kontrole pek yoğun ağrı hissetmediğim için ordaki doktor muayenede 1-2 cm diyince yalancıdır diye inanmıştık zaten günlerdir var diye ama nstye de bi bakalım diyince düzenli 70-10 arasında sancı vardı. kızımın kordonu kafasının etrafında sıkışabildiğinden kontrol altında olabilelim diye doktor doğum başlamış evde beklemeyin hastanenize gidin nolur nolmaz yarın akşama doğru doğar dedi gece saat 3te. 4.30ta hastaneme gittim 4cm açıklık olmuştu doğumhaneye aldılar beni kordonu iyi takip edebilmek için saat 8.10da kızım doğdu. İlk doğum olmasına rağmen herşey o kadar hızlı ilerledi ki epey bi sancı çektikten sora daha 6-7 cmdir ilk doğumsa derken yardımcılar ben doğuruyorum dedim diye tekrar muayene edince 9 cm olmuş diyip eşimi çıkardılar... doğum düşündüğünüzden çok daha hızlı gelişebiliyor gerçekten doğum olduğunu farkettiğim süre 4 saatti geri kalanı dışarda gezerken ya da basit adet ağrısı gibi
Olmaz mı? Herkes soruyor neredeyse bebiş nasıl isterse öyle olacak diyorum ben. Sağlıkla gelsin de önemli değil şekli, çok biliyor onlar.Kızlar size de şey oluyor mu. Yolda merhaba dediğin insan bile “normal olsun sezeryan düşünme” cilerden bıkkınlık? Kimi görsem aynı şeyi söyleyip duruyor. Bıktım usandım. Üzerimde çok fazla baskı hissediyorum. Hele dün kaynanam heyecanlanırsam çocuğun ters dönüp normal Doğum olamamasından çok korkuyormuş. Duyunca fenalıklar geçirdim
Evet evet var öyle tipler :))) aman hiçte nirşey olmuyor istemeden olan bir gebelikse her daim zor gelir ama istenerek olmışsa hiçte zor gelmiyor ..şahsen bana gelmemişti çocuklada birçok şey yapılıyor yeterki isteyelim ..Bir onlar bi de su bunlar iyi gunlerin dogsun da goreceksin diyenler... ne yapalim aldiralim mi cocugu? Sanki hadi kac sene oldu cocuk yapmiyor musun diyen onlar degildi.
Gözünüz aydın cnm darısı bizlere analı babalı büyüsün minnakKızlar kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi göğsümde uyuyorhepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim size doğum öykümü anlatiyim... sabah doktora gittiğimde 1-2 cm açıklık var ama doğum akşamda olabilir bi hafta sonra da dedi doktorum ben dışarda bütün gün gezdim dolaştım ara ara sancılarım vardı ama dakikasına bakmadım açıkçası önemli de gelmedi 2 gün önce doktora gittiğimde de zaten 1-2 cm açıklığım vardı zaten... sonra gece yarımda saymaya başladım sancıları 3 dkda 1 ortalama 40 saniye sürüyodu 1 saatten fazla takip ettim sonra yakın bir hastaneye gittim kontrole pek yoğun ağrı hissetmediğim için ordaki doktor muayenede 1-2 cm diyince yalancıdır diye inanmıştık zaten günlerdir var diye ama nstye de bi bakalım diyince düzenli 70-10 arasında sancı vardı. kızımın kordonu kafasının etrafında sıkışabildiğinden kontrol altında olabilelim diye doktor doğum başlamış evde beklemeyin hastanenize gidin nolur nolmaz yarın akşama doğru doğar dedi gece saat 3te. 4.30ta hastaneme gittim 4cm açıklık olmuştu doğumhaneye aldılar beni kordonu iyi takip edebilmek için saat 8.10da kızım doğdu. İlk doğum olmasına rağmen herşey o kadar hızlı ilerledi ki epey bi sancı çektikten sora daha 6-7 cmdir ilk doğumsa derken yardımcılar ben doğuruyorum dedim diye tekrar muayene edince 9 cm olmuş diyip eşimi çıkardılar... doğum düşündüğünüzden çok daha hızlı gelişebiliyor gerçekten doğum olduğunu farkettiğim süre 4 saatti geri kalanı dışarda gezerken ya da basit adet ağrısı gibi
Sağlıkla alın kucağınıza cnm inşallah allahım yardımcınız olsunMerhabalar hanımlar benim de doğum nasipse yarın olacak heyecanlayım ve karışık dıygular içindeyim evdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum her şey hazır olsun geldiğimizde diye yazamıyorum fazla o yüzden. Kızlar dualarınızı bekliyorum inş sağlıklı ve güzel hatırlayabileceğim bir doğum olur. Doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi güzel günler görsünler inş
Amin teşekkür ederiz
Hic valla. Bak Almanlara Kapadokyada kanguruya koymus bebeklerini dag bayir geziyorlar. Bana arkadaslarim bol bol kitap oku bi daha hic okuyamayacaksin diyor.Evet evet var öyle tipler :))) aman hiçte nirşey olmuyor istemeden olan bir gebelikse her daim zor gelir ama istenerek olmışsa hiçte zor gelmiyor ..şahsen bana gelmemişti çocuklada birçok şey yapılıyor yeterki isteyelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?