2018 Ekim Anneleri

Arkadaşlar selam, normalde gebelik boyunca ciddi kabızlık sorunu çektim. 3-4 günde bir ancak wc ye çıkabiliyordum.
Bebek kilosu düşük çıktığından, 2 gündür ne var ne yok yiyorum ve bugün tam 2 kez wc ye çıktım. Son çıktığım ishal gibiydi.
İnternette bebek kilo almaz ishalken ve erken Doğum belirtisi diye okudum. Gerçekten öyle mi ? Havuç sıkıp içtim gün işinde süt muz yedim ama bilemiyorum.. ne yapmalıyım ? Erken Doğum yada kötü bişi değildir inşallah

Merhaba bankada cevap yazarmisiniz ben ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyordu pkoluyum hiç bir ay adetim aksamas düzenlidir 26 27 28 günde bir olurum 28 pek nadir olsada son adet tarihim 4 Eylül acaba hamilemiyim umutlanmakta istemiyorum yarın kan tahlili vericem ama bazıları mevsimsel olabilir diyor ya çıkmazsa çok korkuyorum bide soğan suyu kullandım onu geciktirdi off

Hurma ne zaman yenmeye başlıyor? Sürekli hareket halindeyim zaten hurmaya erken başlayıp erkenden teşvik etmeyeyim diyorum haftaya kadar beklesrm mi başlasam mı?
Ben 4 gundur yiyorum hurmayi. Nette arastirmistim dogumdan 3-4 hafta once baslaninca faydasi görülüyormuş. Ben de cok hareket ediyorum ekstra hurma da yiyorum. Hemen acilma yapmaz diye düşünüyorum netteki bilgilere gore. Insaallah dogrudur tabi :)

Ay inşallah suniyede sezaryenede gerek kalmadan sancın açılman olur canım bende çok gerginim nedense ne çayıymış bana da yazsana :)

Soğan suyu gecikme yapmaz sökülmesi için içiliyor zaten .. inşallah pozitiftir hakkınızda hayırlsı olsun

Normalden cok yiyorsun diye ishal olmus olmayasin. Birbirini etkiledi belki yediklerin.
Ben de ishal oldum bu arada. Cok da hastayim.
Neler oluyor bize?

Bende duzensiz sanci kasilma adet agrisi var. ama cok duzensiz. Cuma gidince acilmaya bakcklar bende onu merk edyrm. Acilma da onemli malum. Bebegn harektleri sanciyla birlikte bende de azaldi yani yaklasik 1 haftadr durumum boyle. Su gelince sancim olmustu benim ve birden acilma olmustu. O yuzden suyu sordum sana. Duzenli kasilma varsa gerisi daha kolay olur ins. Senn acilmaya en son ne zamn bakmislardi kcti?

En son perşembe günü bakıldı hiç açılma yoktu en azından 1 2 cm dese şimdi bu kadar gerilmezdim .. inşallah benimde öyle olur hepsi bi arada gelsin :)

Normalden cok yiyorsun diye ishal olmus olmayasin. Birbirini etkiledi belki yediklerin.
Ben de ishal oldum bu arada. Cok da hastayim.
Neler oluyor bize?
Hadi ya çok geçmiş olsun.. walla bilmiyorum. Sen bebek hareketlerini çok hissediyor musun ? Sanki eskiye nazaran daha az bende Allah korusun sorun olmasın da

Ay inşallah suniyede sezaryenede gerek kalmadan sancın açılman olur canım bende çok gerginim nedense ne çayıymış bana da yazsana :)

Valla 1 gecede acilma olmasi mucize olur herhalde :) yarin suni sanci ise yarar umarim. Simdi tarif yanlis yonlerdirme olabilir mutlaka dr onayi gerekir bence. Kis cayi gibi geldi bana zencefil adacayi tarcin kakule falan var ama 1gecede ne yarari olur bilemiyorum

Hadi ya çok geçmiş olsun.. walla bilmiyorum. Sen bebek hareketlerini çok hissediyor musun ? Sanki eskiye nazaran daha az bende Allah korusun sorun olmasın da
Bir haftadir az hissediyordum ama okulda cok dinleyemiyorum. Bugun hareketleri cogaldi gibi hissettim. Ya da bugun hep yattim diye bana oyle geldi. Ama artik yerleri dar diye azalmasi gerekmiyor mu?

Bir haftadir az hissediyordum ama okulda cok dinleyemiyorum. Bugun hareketleri cogaldi gibi hissettim. Ya da bugun hep yattim diye bana oyle geldi. Ama artik yerleri dar diye azalmasi gerekmiyor mu?
Öyle evet ama ne biliyim ben iyice pipiriklenmeye başladım

En son perşembe günü bakıldı hiç açılma yoktu en azından 1 2 cm dese şimdi bu kadar gerilmezdim .. inşallah benimde öyle olur hepsi bi arada gelsin :)
Hmm anladim. Evet acilman olsa daha rahat hissedeblrdn. Benmde ins vardir benmde tek derdim o suan:)) seninde olmustr ins

Olur inşallah inanalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…