Ben 4 gundur yiyorum hurmayi. Nette arastirmistim dogumdan 3-4 hafta once baslaninca faydasi görülüyormuş. Ben de cok hareket ediyorum ekstra hurma da yiyorum. Hemen acilma yapmaz diye düşünüyorum netteki bilgilere gore. Insaallah dogrudur tabi :)Hurma ne zaman yenmeye başlıyor? Sürekli hareket halindeyim zaten hurmaya erken başlayıp erkenden teşvik etmeyeyim diyorum haftaya kadar beklesrm mi başlasam mı?
Ay inşallah suniyede sezaryenede gerek kalmadan sancın açılman olur canım bende çok gerginim nedense ne çayıymış bana da yazsana :)Gittim canim yeni ciktim diyebilirim. Acilmam hala 2cm ve bebegin kilosu 3900 gozukuyor. Dalga cayi tarifi verdi bugun 2 fincan onu icicem hurmayla beraber. Yarin sabah 9 da tekrar gidicem ayrintili ultrasona giricem. %90 suni sanci ile dogumu baslaticaz eger ki acilman olmaz ise son care sezeryan. Eger ki kilosu bu sekilde cikmamis olsa yine beklerdik dedi ama bende artik cok agirlastim gerildim beni sezeryana alin diye girdim zaten.
Soğan suyu gecikme yapmaz sökülmesi için içiliyor zaten .. inşallah pozitiftir hakkınızda hayırlsı olsunMerhaba bankada cevap yazarmisiniz ben ikinci çocuğu istiyorum ama olmuyordu pkoluyum hiç bir ay adetim aksamas düzenlidir 26 27 28 günde bir olurum 28 pek nadir olsada son adet tarihim 4 Eylül acaba hamilemiyim umutlanmakta istemiyorum yarın kan tahlili vericem ama bazıları mevsimsel olabilir diyor ya çıkmazsa çok korkuyorum bide soğan suyu kullandım onu geciktirdi off
37 haftaysan başla bence ben geç kalmışımHurma ne zaman yenmeye başlıyor? Sürekli hareket halindeyim zaten hurmaya erken başlayıp erkenden teşvik etmeyeyim diyorum haftaya kadar beklesrm mi başlasam mı?
Normalden cok yiyorsun diye ishal olmus olmayasin. Birbirini etkiledi belki yediklerin.Arkadaşlar selam, normalde gebelik boyunca ciddi kabızlık sorunu çektim. 3-4 günde bir ancak wc ye çıkabiliyordum.
Bebek kilosu düşük çıktığından, 2 gündür ne var ne yok yiyorum ve bugün tam 2 kez wc ye çıktım. Son çıktığım ishal gibiydi.
İnternette bebek kilo almaz ishalken ve erken Doğum belirtisi diye okudum. Gerçekten öyle mi ? Havuç sıkıp içtim gün işinde süt muz yedim ama bilemiyorum.. ne yapmalıyım ? Erken Doğum yada kötü bişi değildir inşallah
Bende duzensiz sanci kasilma adet agrisi var. ama cok duzensiz. Cuma gidince acilmaya bakcklar bende onu merk edyrm. Acilma da onemli malum. Bebegn harektleri sanciyla birlikte bende de azaldi yani yaklasik 1 haftadr durumum boyle. Su gelince sancim olmustu benim ve birden acilma olmustu. O yuzden suyu sordum sana. Duzenli kasilma varsa gerisi daha kolay olur ins. Senn acilmaya en son ne zamn bakmislardi kcti?Valla aynı şeyi düşündüğüm için sonradan vazgeçtim aramadım dr u hareketleri bugün biraz az ama çok tedirgin etmedi beni ..evin içinde turluyorum çömeliyorum suni sancı falan istemiyorum bekleyim dedim o yüzden annemde akşam gelecek inşallah sıcak su falan denerim o zamanda hayırlısı bakalım artık herşey normal seyrinde ilerlese ne güzel olurbu arada sende var mı bir şeyler
En son perşembe günü bakıldı hiç açılma yoktu en azından 1 2 cm dese şimdi bu kadar gerilmezdim .. inşallah benimde öyle olur hepsi bi arada gelsin :)Bende duzensiz sanci kasilma adet agrisi var. ama cok duzensiz. Cuma gidince acilmaya bakcklar bende onu merk edyrm. Acilma da onemli malum. Bebegn harektleri sanciyla birlikte bende de azaldi yani yaklasik 1 haftadr durumum boyle. Su gelince sancim olmustu benim ve birden acilma olmustu. O yuzden suyu sordum sana. Duzenli kasilma varsa gerisi daha kolay olur ins. Senn acilmaya en son ne zamn bakmislardi kcti?
Hadi ya çok geçmiş olsun.. walla bilmiyorum. Sen bebek hareketlerini çok hissediyor musun ? Sanki eskiye nazaran daha az bende Allah korusun sorun olmasın daNormalden cok yiyorsun diye ishal olmus olmayasin. Birbirini etkiledi belki yediklerin.
Ben de ishal oldum bu arada. Cok da hastayim.
Neler oluyor bize?
Hayırlı olsunnnnn :) kaç kg doğdu bebeğimiz ?plojovic beni de listeye ekler misin 36+4 te doğum yaptım ismi Atike
İnşallah ilk defa aktif gurup gördüm benide alirmisiniz aranizaSoğan suyu gecikme yapmaz sökülmesi için içiliyor zaten .. inşallah pozitiftir hakkınızda hayırlsı olsun
Ay inşallah suniyede sezaryenede gerek kalmadan sancın açılman olur canım bende çok gerginim nedense ne çayıymış bana da yazsana :)
Bir haftadir az hissediyordum ama okulda cok dinleyemiyorum. Bugun hareketleri cogaldi gibi hissettim. Ya da bugun hep yattim diye bana oyle geldi. Ama artik yerleri dar diye azalmasi gerekmiyor mu?Hadi ya çok geçmiş olsun.. walla bilmiyorum. Sen bebek hareketlerini çok hissediyor musun ? Sanki eskiye nazaran daha az bende Allah korusun sorun olmasın da
Öyle evet ama ne biliyim ben iyice pipiriklenmeye başladımBir haftadir az hissediyordum ama okulda cok dinleyemiyorum. Bugun hareketleri cogaldi gibi hissettim. Ya da bugun hep yattim diye bana oyle geldi. Ama artik yerleri dar diye azalmasi gerekmiyor mu?
Hmm anladim. Evet acilman olsa daha rahat hissedeblrdn. Benmde ins vardir benmde tek derdim o suan:)) seninde olmustr insEn son perşembe günü bakıldı hiç açılma yoktu en azından 1 2 cm dese şimdi bu kadar gerilmezdim .. inşallah benimde öyle olur hepsi bi arada gelsin :)
Olur inşallah inanalım :))))Valla 1 gecede acilma olmasi mucize olur herhalde :) yarin suni sanci ise yarar umarim. Simdi tarif yanlis yonlerdirme olabilir mutlaka dr onayi gerekir bence. Kis cayi gibi geldi bana zencefil adacayi tarcin kakule falan var ama 1gecede ne yarari olur bilemiyorum
Olur inşallah inanalım :))))
Ben kacirdim. Dogumami gidiyosun noldu? Neden simdi?Dualarinizi bekliyorum, icime dogan hep suni sanciylaydi zaten. Yarin icin bakalim hayirlisi artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?