Ben de de aynısı sol kasıkta . Galiba kafası o taraftaBenim birde sağ kasıkta bir doluluk var batıyor ordan bir şey ama anlamadım solda yok sanki bir yerini oraya dayamış gibi ama hiç geçmiyor normal midir
Dün aksam anne yanı beşiğini kurduk odaya tozlanmasın dıye de ustune baska carsaf koymustum kapı acık kalmıs bi baktım bizim kedi carsafıda kenı ustune cekmıs uyuyor.çıkardım odadan senin değil orası diye ama kapının onunde fırsat kolluyor acık bulayım da gıdıyım ıçıne yatayım dıye napcam bebiş gelince bilmıyorum cocugun kafasına yatmaz insallah
Ya bizimkiler de aynı. Girip girip yatıyorlar içinde uyuyorlar. Bir değil 3tane. Oyuncak ettiler beşiği kendilerineama hiç zorla indirmedik, bıkacaklar illaki diye.
Biz beşiğimizi kurmadık ama en büyük korkumuz o. Çünkü nerde isterse yatar yastıklarımızdan bizi atmışlığı vardır. Kapalı kapıları da açar. Nasıl önlem alacağız bilmiyorum.
Ben 40ını tüysüz geçirsem ona da razıyım cnm. 6 aylık yeğenimi gelip koklayıp kaçıyor zaten
Tamam canım deneyim çok sağol gercekten ağrısı dayanılmaz seviyedeSen yine masaji aksatma.Ama cok bastirmada canim sut kanallarinda zarar gormesin.Insallah cabuk gecer.Cok aci bisey biliyorum malesef ilk kizimdan.Olmasin diye de dua ediyorum.
Ters emzirme konusunada bi bak derim.Bebisi kucagina dogru degil yan tarafina tutup dene istersen.
Bilmiyorum.. tek bildiğin dünden beri besiye çekilmiş inek gibiyim. Devamlı bişiler yiyorum yediriliyorum :) ve bugün evden dışarıda çıkmadım hep uzanıp dinleniyorum. Umarım cmt kuzum alması gereken gr dan daha fazla almıştır..Inanamiyorum yahu doktoruna cidden neden bu kadar korkuttu ki seni
Dr da aynı şekilde söyledi.. çok korktuğum için çok dikkat ediyorum şu anda. Umarım herşey düzelir toparlarız kilocuklarımızı bir an evvelDoguma kadar dikkat etmeye devam etmek lazim:) hatta emzirirken de ayni sekilde bunlari yemeye devam :)
Canım desteğin için teşekkür ederim.. umarım toparlar en kısa sürede cmt tekrar çağırdı. Cmt güzel haberlerle geliriz inşallah :)Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların geçecek sabret çok güzel günler bekliyor sizi :)
3 kilo olsun bizim olsun canım daha ne. Ölçmedi mi ultrasonla tam olarak? Benim kız tahmini 2600lerde şu an. Son 1 aydır haftada 200 alarak ilerliyordu geçen hafta 2400du. 2,5 kg geçsin doğunca sıkıntı olmasın kuvöz falan başka bişey istemiyorum ben. Seninki de büyüyordur merak etme hiç. Beslenmeni takviyelerini ihmal etme yeter. Birde moralini yüksek tut canını sikmalarina izin verme o da etkiliyordur eminim.
Gittin mi doktora gelişme var mı?
O takviyelerin o kadar etkisi oluyor ki. Ağustosta bir ayda 150 200 gr alan kızım düzenli takviyelerle haftada 200 almaya başladı Eylülde. Ya yediklerim yeterli değildi ya benden kullanmayı sevmiyordu bazı bebekler annenin depolarindan almazmis diye duydum.
Yok daha neler nasıl korkutmuş ya. Bana da böyle yapmışlardı doktorum içindeyken başka bi doktora gittiğimde aklım çıkmıştı. Hiç merak etme zor da olsa beslenmene vitaminlerine devam et, zaten takip edecekler sanıyorum. Doğana kadar toparlar kendini.
Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)
Gözün aydın hayırlı olsun bebisli günler başladı sağlıkla büyüsün inşallah.
Ağrılar geçer bebekler iyi olsun yanınızda olsun da.
Geçmiş olsun beyaz lahana kaynatıp yaprağını koyuyorlardı isterseniz bi araştırınTamam canım deneyim çok sağol gercekten ağrısı dayanılmaz seviyede
Ben tavuk suyuna corba ictim. Cok iyi geldi. Oksurugumu kesmedi ama terletti. Hem burnum acilmis hem vucut direncim artmis. Tavsiye ederim.Günaydın kızlar doğuma 6 gün kala çok fena hasta oldum. Dün sadece markete gitmiştim yazlık kıyafetlerle hava o kadar soğumuş ki çarptı beni. Gece hiç uyuyamadım soğuk soğuk terliyorum üşüyorum boğazım şişti tüm vücudum ağrıyor sanki kemiklerim kırılıyormuş gibi. Tuzlu suyla gargara yaptım, ballı zencefil yedim limonlu su içtim ama geçmiyor ne yapabilirim başka
Ya bende boyle duznli kasilmayla gitmistm doguma o yuzden merk edyrm seni. Ama bende farkli olark nisanim gelmisti. Dru suni sanci falan almak istemyrsan cok da aramana gerk yok boyle durumlarda. Onemli olan su ve bebegn harktleri o zamn hemen ama hemen aramalisin. Ama yinede ara icin de rahat eder. Bebek kanala girdi mi acaba senin biliyomusun? Dra gidersen de haber et merk edyrm:)((Gitmedim canım sabaha kadar aynı şekilde devam etti kasılmalar ama sancı yok nişan yok su yok yalancı kasılma bu kadar uzun düzenli olur mu ki anlamadım harekerleri var kızımın ama kasılmadan sonra bi iki oynuyor duruyor bugün dr mu arayacağım
Bende tam tersi soguk lahana yapragi diye biliyorum canimGeçmiş olsun beyaz lahana kaynatıp yaprağını koyuyorlardı isterseniz bi araştırın
Valla aynı şeyi düşündüğüm için sonradan vazgeçtim aramadım dr u hareketleri bugün biraz az ama çok tedirgin etmedi beni ..evin içinde turluyorum çömeliyorum suni sancı falan istemiyorum bekleyim dedim o yüzden annemde akşam gelecek inşallah sıcak su falan denerim o zamanda hayırlısı bakalım artık herşey normal seyrinde ilerlese ne güzel olurYa bende boyle duznli kasilmayla gitmistm doguma o yuzden merk edyrm seni. Ama bende farkli olark nisanim gelmisti. Dru suni sanci falan almak istemyrsan cok da aramana gerk yok boyle durumlarda. Onemli olan su ve bebegn harktleri o zamn hemen ama hemen aramalisin. Ama yinede ara icin de rahat eder. Bebek kanala girdi mi acaba senin biliyomusun? Dra gidersen de haber et merk edyrm:)((
Hmm olabilir canım kaynatıp soğutulmuştur belki o aşamada olmadığım için okumadan geçmiştim
Bende soğuk lahana diye duydum
bizde de iki yaramaz var. ara ara yokluyorum yatarlar mi diy3 hemen gidiyorlar valla. ama bebeklere karşı temkinliler. yenidoğan sürecinde umarım alışırlar çünkü bebiş hareketlendiginde her türlü koşturacak arkalarında. herkes birşeyler söylese de inanın iple cekiyorum o günleri. çok eğlenceli olacak. çocuğumdan farklı görmüyorum ki zaten onları, ah bi anlasalar da yormasalar bizi....
Ben de dur dokunma falan demek yerine bak başka bebeklere de yumuşak yumuşak dokunuyordul hadi yine öyle yapalım dedim kucağına da verdim sadece üzerine doğru zıplamaya çalışıyordu orada biraz yavaşlarmaya çalıştım. Birkaç güne daha normal bir hayatımız olur diye umuyorum sürekli kardeşle ilgilenilmediğini hayatında çook büyük değişim olmadan yanında olduğ u muzu oyunlar oynamaya devam ettiğimizi görürse biraz daha normalleşeceğizdir.
Beyaz lahana cidden kurtarıcı birkaç yaprağını yıkayıp dolapta soğutup göğüslere koyuyorsun ağrısını ateşini alıyor. Kızımda denemek durumunda kalmış sonuçlarına inanamamıştım siz lahana yazınca dayanayıp ben de bir şeyler ekleyeyeyim istedimGeçmiş olsun beyaz lahana kaynatıp yaprağını koyuyorlardı isterseniz bi araştırın
Hurma ne zaman yenmeye başlıyor? Sürekli hareket halindeyim zaten hurmaya erken başlayıp erkenden teşvik etmeyeyim diyorum haftaya kadar beklesrm mi başlasam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?