Ben kacirdim. Dogumami gidiyosun noldu? Neden simdi?
Hurma ne zaman yenmeye başlıyor? Sürekli hareket halindeyim zaten hurmaya erken başlayıp erkenden teşvik etmeyeyim diyorum haftaya kadar beklesrm mi başlasam mı?
Benimde bi ara azalmıştı geçen hafta şimdi bi kaç gündür gene hareketlendi çokta canımı yakıyo çok gerdiriyo karnımı özellikle mideme çok baslikı yapıyo artık mide yanmamı hiçbişekilde geçiremiyorum gece ağlama krizlerine giriyorum ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum pelvik ağrım alt karın ağrım çol fazla ama midem hepsini bastırıyo o daha dayanılmazBir haftadir az hissediyordum ama okulda cok dinleyemiyorum. Bugun hareketleri cogaldi gibi hissettim. Ya da bugun hep yattim diye bana oyle geldi. Ama artik yerleri dar diye azalmasi gerekmiyor mu?
Anladim insaAllah cok kolay gecer canim. Su gibii git ge derler ya o hesap. Rabbim kolay gecmesini nasip etsin ins.Evet canim nasipse, bugun kontrolum vardi 3900gr cikti bebegin kilosu ve yaklasik 2 haftadir acilma, oncesinden beride nst bakiliyordu. Acilmam ilerlemiyor nstde de sancim cikmiyor. Cmtsi 40 haftam doluyor ve bebisin kilosuda gitgide artiyor. Kilodan dolayi mecburi sezeryan istemiyor dr um inadina normal potansiyelim oldugunu soyluyor. Yarin suniyle deneyecegiz bakalim.
Anladim insaAllah cok kolay gecer canim. Su gibii git ge derler ya o hesap. Rabbim kolay gecmesini nasip etsin ins.
Inşallah kolayca ilerler herşey yarın, bebeğini kucağına alırsın. Ben bugün de doğurmadım ve ağrılarım var ama ritmik sancılar halinde değil. Sanki 1 ay daha karnımda taşıyacak potansiyele sahipmişim gibi geliyor :)Evet canim nasipse, bugun kontrolum vardi 3900gr cikti bebegin kilosu ve yaklasik 2 haftadir acilma, oncesinden beride nst bakiliyordu. Acilmam ilerlemiyor nstde de sancim cikmiyor. Cmtsi 40 haftam doluyor ve bebisin kilosuda gitgide artiyor. Kilodan dolayi mecburi sezeryan istemiyor dr um inadina normal potansiyelim oldugunu soyluyor. Yarin suniyle deneyecegiz bakalim.
Inşallah kolayca ilerler herşey yarın, bebeğini kucağına alırsın. Ben bugün de doğurmadım ve ağrılarım var ama ritmik sancılar halinde değil. Sanki 1 ay daha karnımda taşıyacak potansiyele sahipmişim gibi geliyor :)
Evet canim nasipse, bugun kontrolum vardi 3900gr cikti bebegin kilosu ve yaklasik 2 haftadir acilma, oncesinden beride nst bakiliyordu. Acilmam ilerlemiyor nstde de sancim cikmiyor. Cmtsi 40 haftam doluyor ve bebisin kilosuda gitgide artiyor. Kilodan dolayi mecburi sezeryan istemiyor dr um inadina normal potansiyelim oldugunu soyluyor. Yarin suniyle deneyecegiz bakalim.
Canim seni gordukce sezaryan odakli olmayan bi hastane bulmuşum diyorumInşallah kolayca ilerler herşey yarın, bebeğini kucağına alırsın. Ben bugün de doğurmadım ve ağrılarım var ama ritmik sancılar halinde değil. Sanki 1 ay daha karnımda taşıyacak potansiyele sahipmişim gibi geliyor :)
Zaten neyden korksak başımıza gelir :) bu sefer farklı olsun inşallah bi avazda kavuştursun AllahDualarinizi bekliyorum, icime dogan hep suni sanciylaydi zaten. Yarin icin bakalim hayirlisi artik :)
. Mama kullanmam insallah cnm hastanede de verelim dediler benim sancılarım arttığında ben ağladım kabul etmedim. Zorla da olsa emzirmistim. Allah'ım evlatlarımıza sağlık versinİlk çocuğumda ben de seninle aynıydım canım seni çok iyi anlıyorum. O yüzden sütünü sağ 60 cc 3 saate bir ver yetmiyorsa mama ver .
Çok sağol cnm bizde de doğuştan çıktı. İnşallah çabucak iyileşirler.11 e kadar çıktı bizde beslenemediği için değil de kan uyuşmazlığı sarılığı var. En ağırı bizimki aniden ve hızlı yükseliyor. Zor uyandırırdım çimdikleye çimdikleye. Anne sütü artı mama veriyorum 3 Saatte bir 60 cc. Şimdi çok az kaldı. Bebeğini besle canım yoksa atamaz daha da yükselir. Geçmiş olsun
Canım hayırlı doğumlar diliyorum bir avazda kurtulursun inşEvet canim nasipse, bugun kontrolum vardi 3900gr cikti bebegin kilosu ve yaklasik 2 haftadir acilma, oncesinden beride nst bakiliyordu. Acilmam ilerlemiyor nstde de sancim cikmiyor. Cmtsi 40 haftam doluyor ve bebisin kilosuda gitgide artiyor. Kilodan dolayi mecburi sezeryan istemiyor dr um inadina normal potansiyelim oldugunu soyluyor. Yarin suniyle deneyecegiz bakalim.
Ya kızlar sinir Olduğum Şeyler var.Annem Oğlumu emzirme dışında kucağıma vermiyor,ben zaten kenfim alamıyorum dikişlerden dolayı.Neymiş efendim kucağa alışmasınmış,sonra bana da bakıcıya da zor olurmuş ! Ağladığında istiyorum ben tutarım dşyo ne farkeder dşyo yine vermiyo hatta bazen Öylece bırakıyo ağlasın Ağlar Ağlar susar bebek o diyoya ben öyle uxaktsn seyretmek için mi doğurdum bu çocuğu.Bir de sarıp sarıp sarmalıyo üstünde iki battaniye Altın'da bir ...Çok doluyum bildiğiniz gibi değil.
Bir de kulağına ezan okutalım diyo eşim de böyle şeylere tepki gösteriyo of ben napıcam çok derdim var bugğn
inş sağlıkla kavuşun bebeğinize. korkmayın epiduralle doğum yapanlar biraz daha rahat atlatıyor bu süreci kendinizin ayarlayabiliceği ağrı serumunuz olacak. ağrımı var bas düğmeye :) korkma diyorum ama bende çok korkuyorum epiduralden değilde genel olarak sezeryandan ama sizin gibi doğumu yaklaşanları gördükçe acayip heycanlanıyorum. Allahım ben ne yapacağım acaba?Hanimlar herkese selamlar...
Telefonum bozuldu (tam da zamaninda!) Pek giremiyorum bu aranormal dogum bekleyen arkadaslar E exelanss B Bir mucize icin bi sey paylasmak istedim. Eltim 2 ay once dogum yapti, 39. Haftasinda ahududu yapragi cayi icmis ve o gunun aksaminda sancilari baslamis. Hastaneye gittiginde henuz acilma olmadigini soyleyip sancilari sıklasinca gelmesini soylemisler. Bu olay persembe gecesi olmustu. Cuma da sancilar debam etmis cumartesi oglen hastaneye giris yaptilar ve saat 16:00gibi 6cm. Acilmasi oldugunu gorunce şok olmus doktor hemen doguma almis. Minik pasamiz 22:30 gibi dogdu. Galiba bu ahududu cayi ise yariyor ama miktarini ne kadar icti bilmiyorum doktorunuza danisip ya netten arastirip deneyebilirsiniz belki. Paylasmak istedim :)
Benim de bugun kontrolum vardi nst de sanci yok bebegim suyu iyi hatta fazla oldugu icin kasilman cok olur dedi doktor. Simdilik kuzu gibi yatiyo kuzucum :) kismetse pazartesi sabah 6 da gel dedi doktor. 8:30 da sezeryana alicak. Simdiden epidural korkusu basti cok fenayim :) doktor bile fark etti yuz ifademde endiselerimiAllah dogum yapacak tum arkadaslara yardim etsin. Insallah saglikla atlatalim su sureci...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?