2018 Ekim Anneleri

Kızlar 37. Haftada doğum yaptım normal diye gittim açılmam yoktu sancım çoktu sabaha kadar bekledim sıcak suda oturdum yürüdüm çömeldim hurma yedim 2 cm açıklık oldu ama bebeğim dayanamadı ve kalp atışları yavaşlamaya başladı sezeryan a alındım bebeğim 4 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı yaşadık sancılar çok yormuş yavrum u şuan ikimizde iyiyiz çok şükür darısı başınıza inşallah doğum yapan annelerde sağlıkla büyütsünler inşallah :KK200::emir_bebek::KK74:
Hayirli olsunn. Rabbim anali babali büyütsün insaallah. ❤

Doğumu bekleyen kimler kaldı ? Benim gibi kaç kişiyiz merak ediyorum. bende bugün doktora gittim kilomuz toparlamış, şükürler olsun.. alttan muayene yaptı. Bebeğin daha kafası kanala oturmamış 2 haftaya tekrar kontrol edeceğim dedi.. eğer bebek gelmezse 25 inde sszeryan ile alabilir. Ben 40. Haftayı film bitirmek istemdim, kakasını yapmasından korkuyorum. Yani yaparsa ve ben anlamazsam diye..

Ben kaldım :) bende düşünüyordum doğurmayan tek benmi kaldm diye sende varmışsn :)

Insallah geçer canım gerçekten zorluyor insanı. Alışılmışın dışında yapabildigimiz şeyleri yapamayınca sinir oluyor insan. En çok istediğim şey çabuk toparlanip da eski halime dönmek. Insanın kendi işini kendisi yapması gibisi yok.

Ağrılar ara ara yokluyor ama gerçek sancı ve kasılma olmayacak kadar azlar. Ondan tereddüte düştüm adet ağrısına alıştım ondan mi az geliyor bana acaba diye.

Bugün tokayı bir türlü saçıma takamadım. Hani şu kelebek tokalar var ya, onu bastırıp açacak kadar bile güç kalmamış.
Bunu ben de düşünmedim değil. Adet sancısına çok alışkınım acaba o sancı geldiğinde bunu anlayabilecek miyim? Tecrübeli anneler anlaşılıyor diyor ama... Bakalım.

Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi
Gözünüz aydın canım çok swvindim:KK200:aütün gelir merak etme bol bol emzir ve sağmaya çalış ..benim kızımda öyle uyurdu ayağının altına bastırırdık uyanması için zaten yönlendirir hemşirelerde sizi

Teşekkür ederim canım keşke evdekilerde anlasa 2 günlük bebeği sakalk bıyığıyla şap şup öpmeye çalışmasalar sigarasını söndürüp çocuğuma koşmasalar ve herkes herşeyi çok bilmese :KK43: kendi ailemde eşimin aileside bunalttı yeni doğan çocuğun neyini kucaktan kucağa gezdiriyorsunuz ya hayret bir şey ooff :KK43: bu arada ellerim geçti çok şükür canım ama ayaklarım nedense 2 katı şişti fena ödem oldu ..
Maalesef sen tepkini verdiğin halde devam ediyorlar yapacak bir şey yok. Hep iyi tarafından bakmak lazım derler ya, bebeğin erkenden bağışıklığı güçlenmiş oluyor, böyle düşünmeye çalış... diyorum ama ben olsam ben de çok daralır sinir olurdum, maalesef çok çok haklısın :(
Ellerinin geçmesine çok sevindim. Darısı geranio geranio ve benim başıma ;) Doğumdan sonra ayakların daha da şişmesini çok duyuyorum. En kısa zamanda onlar da geçer umarım. Çok daralmamaya evdekileri kafana takmamaya çalış. Sana ve bebeğine sağlık ve huzur diliyorum.

B
Doğumu bekleyen kimler kaldı ? Benim gibi kaç kişiyiz merak ediyorum. bende bugün doktora gittim kilomuz toparlamış, şükürler olsun.. alttan muayene yaptı. Bebeğin daha kafası kanala oturmamış 2 haftaya tekrar kontrol edeceğim dedi.. eğer bebek gelmezse 25 inde sszeryan ile alabilir. Ben 40. Haftayı film bitirmek istemdim, kakasını yapmasından korkuyorum. Yani yaparsa ve ben anlamazsam diye..
bende varım bekleyen 37+4 deyim benim çatı muaynem daha yapılmadı

Ellerindeki uyuşukluğu dr una söyledin mi canm? Benimde ellerimde uyuşukluk oluyo ve bazen aşırı sızlıyo dayanılmaz bi hal aldı elimdekileri düşürücem diye korkuyorum. Bu uyuşukluk normal mi acaba dr a sormayı unuttum aile hekimim psikolojik dedi doğumu düşündüğüm için uyuşukluk olduğunu hissediyormuşum ama bana psikolojik gibi gelmedi bişey var sanki
Mesajını şimdi gördüm. Her kontrolde söylüyorum normal diyor ödemdenmiş. Doğumdan sonra geçecek diyor. Benim baş, işaret ve orta parmaklarımda var. Hamilelikte karpal tünel sendromu diye geçiyor. Ödemden dolayı median sinirin sıkışması sonucu oluyormuş. Doğumdan sonra geçecekmiş. Bu topikte bu sorun bende geranio geranio ve B Bir mucize de var. Çok şükür B Bir mucize bebeğine kavuştu ve onda ellerindeki uyuşukluk doğumdan sonra geçmiş. Bakalım bizlerde nasıl olacak. O kadar doktorlara sordum okudum araştırdım hiç psikolojik denildiğini duymamıştım. Üçüncü trimesterin ikinci yarısında özellikle başlıyor. Çünkü sonlara doğru vücut sağlam ödem topluyor.

Ben de varım 37+1 im, 19 unda sezeryan olacak inşallah :) beklerse Deniz...

Ben varım 36+4 üm :KK3:

Mesajını şimdi gördüm. Her kontrolde söylüyorum normal diyor ödemdenmiş. Doğumdan sonra geçecek diyor. Benim baş, işaret ve orta parmaklarımda var. Hamilelikte karpal tünel sendromu diye geçiyor. Ödemden dolayı median sinirin sıkışması sonucu oluyormuş. Doğumdan sonra geçecekmiş. Bu topikte bu sorun bende geranio geranio ve B Bir mucize de var. Çok şükür B Bir mucize bebeğine kavuştu ve onda ellerindeki uyuşukluk doğumdan sonra geçmiş. Bakalım bizlerde nasıl olacak. O kadar doktorlara sordum okudum araştırdım hiç psikolojik denildiğini duymamıştım. Üçüncü trimesterin ikinci yarısında özellikle başlıyor. Çünkü sonlara doğru vücut sağlam ödem topluyor.

İnşallah geçer biran önce benim bütün elimde var diğer elimde uuuşmaya başladı iş yapamaz oldm. Aile hekiminin uydurması oluyo bi sebep bulamadı kan değerlerimde psikolojik diye geçiştirdi beni

Kızlar 37. Haftada doğum yaptım normal diye gittim açılmam yoktu sancım çoktu sabaha kadar bekledim sıcak suda oturdum yürüdüm çömeldim hurma yedim 2 cm açıklık oldu ama bebeğim dayanamadı ve kalp atışları yavaşlamaya başladı sezeryan a alındım bebeğim 4 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı yaşadık sancılar çok yormuş yavrum u şuan ikimizde iyiyiz çok şükür darısı başınıza inşallah doğum yapan annelerde sağlıkla büyütsünler inşallah :KK200::emir_bebek::KK74:
Gözünüz aydın geçmiş olsun kolayca atlatmissiniz Allahtan. Sağlıkla büyüsün inşallah :)
Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi
Hadi gözün aydın canım kavustunuz küçük hanımla :) Sütün gelir bir an evvel Insallah ama sakın stres sinir yapma kendine sn büyük düşman. Bol bol hasret giderin hakettiniz :)

Birde kaç kilo doğdu Zeynep hanım?

Bugün tokayı bir türlü saçıma takamadım. Hani şu kelebek tokalar var ya, onu bastırıp açacak kadar bile güç kalmamış.
Bunu ben de düşünmedim değil. Adet sancısına çok alışkınım acaba o sancı geldiğinde bunu anlayabilecek miyim? Tecrübeli anneler anlaşılıyor diyor ama... Bakalım.
Oyy senin uyuşukluk daha fazla o zaman benim hareketi engellemiyor ama parmaklar köfte gibi ve eklem yerlerinde fena ağrı var.

Şu ağrı işini biri anlatsa içimize su serpse ne güzel olur.

Hiç masaj yapmayı denedin mi parmaklarına tek tek? Geçen yaptım sanki iyi geldi bana kısa süreliğine de olsa daha rahat hareket ettirdim sikabildim parmaklarımı. Sonra eski haline geldi ama sanki rahatlattı birazda olsa.

Pazartesi 38+0 olacağız gelen giden yok yoklayan da yok sancı kasılma falan.

Erken gelmesin kalabildigi kadar kalsın istiyorum ama ya zamanında gelmezse sezaryen olmak zorunda kalırsam diye de düşünmüyor değilim :/

SaskinAnne SaskinAnne canım gözün aydın. Sağlıklı sıhhatli büyütün inşallah Zeynep'inizi ❤️

İlk günler uyuması normal sanki? Endişe etme bence. Sarılık ve kan şekeri kontrolü yapılıyodur zaten. Ama uyusa bile 2 saatte bir uyandırıp emzirmek iyi olabilir.

İnşallah geçer biran önce benim bütün elimde var diğer elimde uuuşmaya başladı iş yapamaz oldm. Aile hekiminin uydurması oluyo bi sebep bulamadı kan değerlerimde psikolojik diye geçiştirdi beni
Hayırlı olsun bebeleriniz ekim anneleri hayırlı evlat olsunlar inşallah.

Balıklama daldığım için özür dilerim konuya. Benim de parmaklarım uyuşukluğu geçmedi doğumdan sonra hatta ağzıma kaşık sokamadım bez bağlayamadım oğluma doktorum sürekli 6 hafta diyordu ve gerçekten 40 ile beraber hepsi geçti. Doğumla geçmeyen olursa korkmasın diye yazmak istedim haddimi aştıysam affola.
Bu arada haziran 2017 de doğum yaptım

Bu gunlerin tadını çıkarın bir de sonra gel öpeyim deyince kaçıyorlar kucağa gelmek ancak uykuda :KK66:

Ben kaldım :) bende düşünüyordum doğurmayan tek benmi kaldm diye sende varmışsn :)
bende varim ya bugun nst de ara ara cok olmayan sancilar cikmaya basladi ama cati muayenesinden geçemedik 15 inde kontrole gidicem o hafta icinde bi gun kararlastirirz dedi.

38+1deyim bekliyorum ben de daha. Çarşamba kontrolümüz var alttan muayene olur muhtemelen bu kez. Henüz yapmadı.

Back
X