2018 Ekim Anneleri

Canım benim çok sevindim şimdi inşallah bebeğinde yakın zamanda evinize gelir Rabbim sağlık sıhhat versin bol bol sütün olsun sağdıkça çoğalır merak etme

Belli olmuyor hiç bazen on dk emiyor bazen 15 bazen de 20dk bende anlamıyorum kendiliğinden bırakıyor memeyi demekki doydu diyorum
Benim 1.5 saate yakin suruyor geceleri 2 saat daha fazlada oluyor.bide doymuyor.bende gece yatmadan mama veriyorum daha uzun uyuyor

canım sen ne yaptın? ağrın sızın geçti mi? ilk duştan sonra ne durumdasın acı vs oldu mu? şuan rahat hareket edebiliyor musun? bebeğinle yalnız kalsan herşeyi halledecek durumda mısın?
Şu an çok şükür bayağı toparlamış dırumdayım canım.Oturduktan ve yattıktan sonra Kalkıp yürümelerim artık kolaylaştı.Banyodan sonra iyileşme hızlandı sargı bezi rahatsızlık veriyordu.Korse takıyorum dünden beri.Karnım bayağı toparlandı eski haline gelsin istiyorum bir an önce.
Bebeğe artık kendim bakabilirim genel olarak ihtiyaçlarını karşılamayı öğrendim.Yemek Temixlik işleri de bana kalacak,o sıkıntı.Onları da eşim evde oldupu zamanlar Yaparım diyorum.Esas zorluk Çalışmaya başladığımda olacak vakit iyice daralacak.
Sen nasılsın doğum belirtileri oluyor mu ? Sezeryan tarihini Öne çekmeyi düşünüyordu doktorun nedir son durum ?

Ben doğum yptım spinAl sezaryen ile çok rahat geçti şükür oğlumkucağımda :) 4kg 53 cm doğdu maşallah sürekli emzirme hlindeyiz

Masallah canim,gozunuzaydiinn❤
Allah anali babali buyutsunnn❤

Bizde bu günleri görecekmiyiz yaa sanki hiç doğmucak hep orda kalcakmiş gibi.. birde nasil olup biticek korkusu.. hepsi bir arada..

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım..

Goreceksiniz tabii insallah❤
Zaman cok hizli,daha dun gb buyugu elimdeydi boyle minicik simdi 4 yasinda buyudude abla oldu :)
Saglikla kavusunda❤

Gogus kalkani doldukca sut posetlerine biriktir canim
Ilk zamanlar akar boyle sonra bebege gore ayarlandikca bu kadar akmayacak.

Sen yine masajini yap canim.Gececek o sertlik daha da rahatlarsin.
Ben antibiyotik kullanmamistim emzirmelerde ve sonrasinda sagarken hep masaj yaparak actim tikanan yeri.Birden aciliyor anliyorsun.
3 kez olmustu ilkinde degisik oldu hep tamamen gecmesi.Suan hep dua ediyorum olmasin diye.

Kızlar korse kullanmaya başladınız mı ne zaman kullanmak gerek acaba

Ben dogumdan 1 hafta sonra kontrole gittigimde onerdiler.Yalniz belden korse,alttan giyilenlerden degil.

Cok sevindim sen inandikca olacak hic merak etme❤
Damla var emziren anneler icin Galactago adinda bitkisel suyunla icebiliyorsun.
Birde dolmalik fistikla yapilan bir kur var.
7-8 dolmalik fistigi aksamdan ilik ve az sekerli suya koyup sabah kalktiginda suyuda icip fistiklarida yiyorsun.1 hafta sadece fazla surmemeli.Cidden cok etkisi oluyor.
Bicok sey var yapilabilecek ama ustuste ve ya birlikte yapma bunlari canim.Fazlasida zarar sutun tikanmasin goguslerin Allah korusun.Zaten bebisinde emdikce daha da oturur sutunde sonra.Suyunu,sabah yumurtani,beslenmeni eksik etme.Allah sifa versin❤

Kizlar benim bebis doymuyor hem meme hem mama veriyorum oyle duruyor boyle yapan varmi

Doymadigini anlamak icin kilo kontrolu olmasi lazim canim.Ona gore onerir doktorun.
Ama aranmasi,aglamasi sadece bu sebeple olmayabilir.Uykuya dalamadiginda da farkli sekilde yardimci olabilirsin.
Anne sutu ile mama bir degil agirlasip uyumasi cok buyuk ihtimaldir.
Ama herseyin disinda hep derim anne hisleride en onemlisi❤ yakinda kontrolunuz varsa doktorunuzunda onerisiyle daha net anlasilir insallah.

çok sevindim senin adına şükür geçti gitti. bu cuma belli olacak tarih. sancılar sıklaştı benim ama doktora gitmedim zaten cuma gidicem öyle çok rahatsız etmiyor kasılma desem daha doğru. bende korse kullanırım diye düşünüyorum en azından hareketi azaltır ve acı hissetmem gibi geliyor. bakalım cuma belli olacak haber vericem mutlaka tarihi heyecanla beklemedeyim bende. duş alırken yara açıkmıydı yoksa su geçirmez bant mı kullandın? birde saçını hiç boyamışmıydın sen? ben doğum öncesi boyatmayı planlıyorum tabi doktora soracağım umarım bu sefer unutmam.

Kalkan doluyor ama o şekilde birikmez diyorlar kafam karıştı kayınvalidemde o neymiş dök gitsin diyor :) ucu şişiyor kızım tutamıyor bu sefer tekrar yara oldu elimlede sağamıyorum huylanıyorum sıkarken tansiyonum düşüyor pompa alsam mı

Surekli agzi acik emmek istiyor kakasi cogaldi.doymadan derin dalamiyor.kusmasi yok fazla
Benim kızımda sürekli emmek istiyor ve durmadan bez değişiyorum kusmaya da başladı dün ebeye sordum kusması doyduğu anlamına gelirmiş emmek istedikçede emzir bi sakınca yok dedi kakasını yapmasıda iyi bir şey miş doymazsa ağlarmış sürekli

İnşallah olmaz canım.. Bakalım benm de geçsin de rahatlayım
Emziriyorm pompa ile de sağıyorum inşallah fayda edrr

Zorlaniyorsan bosaltman gerekiyorsa al tabii canim.
Ama o zaman hem sagip hem emzirmek biraz duzeninizi degistirebilir.
Senin akan sut doldukca akiyor tahminimce,benimde bazen oyle oluyor ama zaman gectikce degisiyorda.
Biriktirme buzluga saklayacak sekilde degilde gunluk kullanimda yarari olabilir.Emzirme sonrasi verebilirsinde kasikla fln ihtiyacin olursa.Dokuncede insanin bi icine oturuyor.
Ucunu sutunle nemlendirip ver hem kayiyor dudaklarinda daha cok aliyor ucu.

İnşallah olmaz canım.. Bakalım benm de geçsin de rahatlayım
Emziriyorm pompa ile de sağıyorum inşallah fayda edrr

Insallah❤
Emzirirken distan uca dogru hafif hafif masaj yapmayi dene istersen yine,sagarken daha kolay ama emerken daha etkili tabii bebek daha farkli cektigi icin
Belki de antibiyotik tamamen gecirecektir,cabucak gecsin bidaha olmasin insallah❤

Bu durum belli bir duzen istiyor mu acaba? Sunu kesfetttim en az 20 dk emerse 2 saat rahat uyuyor yani 10 dk 1 saat tok tutuyor
aynen öyle benimki de ... İlk zamanlar çok uyuyordu ona rağmen iki saate uyandırıp emziriyordum şuan direk acıkınca ağlamaya başlıyor.on dk emerse bir bir buçuk saate uyanıyor yirmi dk da bazen iki buçuk üç saati de buluyor

Çok sağol canım bilgilerin için
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…