2018 Ekim Anneleri

Hayırlısıyla al kucagına inşallah.

Normal doğum yapan arkadaşlar bebekleriniz zamanında mi geldiler önce geldilerse ne kadar önce geldiler?

KIZlar genel anestezi den ne kadar süre sonra uyandınız ve spinal olanlar korktu mu ameliyat sırasında. Cuma sezeryan olacağım paylaşırsanız sevinirim
Beni 8.10 gibi odadan aldilar. Ameliyathaneye indik, yerlestirdiler, damar yolu actilar, ilac verdiler, ben gidiyorum dedim sonrasi yok. 8.42de bebek dogmus. Ben de odaya 9.15 gibi geldim. Ama imkanin varsa epidural ol cunku ben gozumu acamadim mememe bebegi dayadilar, hemsire memeyi cekistirip durdu, birakin beni uyuycam diyorum hic bir dedigim duyulmuyordu. Bi de kataterden ilac veriyorlar ya daha rahat. Genel anesteziden sonra toplanip cocukla ilgilenmek zor.

KIZlar genel anestezi den ne kadar süre sonra uyandınız ve spinal olanlar korktu mu ameliyat sırasında. Cuma sezeryan olacağım paylaşırsanız sevinirim
Canim ilk doğumumda genel anestezi aldim cok zor ayildim ve cok canim yandığı icin bebegimi gormek bile istemedim. Bu bebegimde spinal oldum ve o kadar güzeldi ki anlatamam. Doğumu her ani ile yasadım bebegimin anne karnindan cikip yanagima değdiği an olan sıcaklığı hala hissediyorum mesela bende sadece karnimi açtıklarında mide bulantisi oldu sakinlestirici yaptilar hemen sonra gecti. Bence spinal ol

Ben 5 dk. Emmeyip uyuyunca memeden cekip 5 dk. Da yanimda yatiriyorum. Iyice dalinca besige geciriyorum. Bi de iki memeyi de 20ser dk. Emdikten sonra guzelce kundaklayip oylesine emziriyorum uyumasi icin. Kollari kipirdamayinca uyanmiyor pek.

Benim kizim emerken yoruluyor ara veriyor o esnada uyuya kaliyor ve uyandiramiyorum birde ben tek memede tutuyodum hep mesela bi emziriste sag digerinde sol sen tek emziriste ikiside yapiyormussun 20 dk da bosaltabiliyor mu peki tek memeyi

Günaydın bebeklerini kulaklarına alanlar sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. Alacaklara da Allah kolaylık versin .
Size birşey sormak istiyorum bebekleriniiz doğmadan önce ultrasonda bahsedilen kilosuyla doğan kilosu ne kadar çok fark var mı?

Günaydın oğlumda 3kg denmişti ama 2600 doğdu.

Birde doğum yapanlar genel anestezi ve spiral ve epidural yapanlar doğumlar nasıldı genel anestezi de felaket bi ağrıyla uyanıyorsun diyorlar ağrı kesici vuruyorlar ameliyathane den çıkmadan rica etsek ?

Bi 400 gram eksik o halde arkadaşıma da 3500 demişti 3100 doğdu bebek standart olan bi ölçüm mu acaba
Göbek çevresine göre kiloyu hesaplıyorlar. Yanılabilirler ama sen söylenen kilodan 150,200 gr daha az düşün.
Biraz önce okudum 3,5 kg demişler bir arkadaşa normal Doğum istemiş son anda sezaryene dönmüşler çocuk 5kg doğmuş. Fazlada olabiliyor az da sanırım doktorun cihaz kalitesine de bağlı

Birde doğum yapanlar genel anestezi ve spiral ve epidural yapanlar doğumlar nasıldı genel anestezi de felaket bi ağrıyla uyanıyorsun diyorlar ağrı kesici vuruyorlar ameliyathane den çıkmadan rica etsek ?
Genel anestezi ile olmuştum. Erken doğumdu ve acildi. Ben sorun yaşamadım hatta sütümde hemen gelmişti. Kişiye göre değişiyor. Gerçekten Doğum çok bireysel bir tecrübe kimseninki diğerine benzemiyor :) inşallah sorunsuz kavuşursun meleğine

Ay 5 kilo doğsa ben şok olurum herhalde
İnşallah hepimiz
Sorun yaşamadım dedin ilk uyandığın da çok ağrın olmuş muydu?

Günaydın kızlar, yarın sezeryan Doğumum var ve ben sabaha kadar kustum ve ishal oldum. Bu ameliyata engel olur mu şu an bulantı geçti ishal devam ediyor. İyice stres oldum. Çok moralim bozuk

Pazartesi dogum yapacağım inşallah benim bebegimde gelisim geriligu basladi 30 haftadan sonra dopplerde sorun cikti damarlarda daralma benim gibi olan varmı
Benim de pazartesi inş, kilosunu va bi önceki ölcüme göre az söylüyo dr, makinalar artık kesin bi sonuc veremiyo heralde coxuk büyüdügü için. Seninki de öyle bir seydir inş, cok takılma rakamlara inşallah doğdugunda bir sorun olmadıgını göreceksin..

Günaydın kızlar, yarın sezeryan Doğumum var ve ben sabaha kadar kustum ve ishal oldum. Bu ameliyata engel olur mu şu an bulantı geçti ishal devam ediyor. İyice stres oldum. Çok moralim bozuk
Stresten mi oldun yoksa hastalandın mj acaba canım?Stresse yani çok ileri değilde işlerini kolaylaştırmış olmuşsun doktorların sorun olmaz bence.Ama gribal gibi bir durumsa bekli bir iki gün erteleyebilirler seZeryanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…