2018 Ekim Anneleri

Dun bi pozisyon bulduk onda emdi

Cuk cuk ses cikariyor emiyor sanirim. Birde youtube de izledim emzirme ile ilgili bebeğin elinde eldiven olmasin diyorlar denedim emzirirken o beni hissettikce daha cok emdi sanki

Yutkunusuna dikkat et canim anlarsin.
Evet eldiven ben hic kullanmiyorum :)
Gogsumede ellerini dokunduruyordum artik kendisi koyuyor elini.Yaklasip konusuncada artik ellerini aciyor direkt memeyi tutar gb :)))
Senin icinde iyi.
Emzirirken konus sık sık :)
Yakinda o tutma sekilleri bastirmaya donecek memeyi bi nevi masaj yapacaklar :)

dun hastanenin emzirme destek merkezine gittim.orda hemsire nasil tutup emzirmem gerektigini gosterdo. boyle tutarsan goguslerin yara olmaz bebek de gogsu tam bosaltir dedi.emxok biberon pompa silikon gogus ucu hicnisey kullanmiycaksin dedi.emmek istiyorsa memeden emicek dedi.sutunu sagmiycaksin cunku bebek duzgun emerse sagmaya gerek kalmiycak zaten dedi.biberondan cok hizli ictigi icin tembellesir memeyle ugrasmak istemez dedi. gosterdigi sekilde emzirince meme ucum acimadi ama zorlandim epey.insallah alisiriz hepimiz bunlara.

Amin. Hayırlı evlat olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl oldu Doğumun anlatabilir misin? Bebiş ne kadar doğdu ultrasonla ölçüleri tuttu mu ?
Sancin mi geldi canım nasıl oldu biraz anlatir misin bn de normal için bekliyorum

İnsan bir yerden sonra alışıyor canım benim üç yaşında kızım var bir tane de o da gecenin bir vakti kalkıp annemi istiyorum ben diye ağlıyor bir yandan on u nla bir yandan bazen sabaha kadar uyanık tutan oğlumla uğraşıyorum fena halde zorluyorlar. Sarılık olmamasına sevindim canım anları anlarına tutmuyor bebişlerin varsın öyle olsun iyi olsunlar da

Kızlar merhaba.. dün kontrolümüz vardi.. bebeğimin suyu azalmış.. 44 e düşmüs dedi.. pazartesi bakılcak eğer artmadıysa doğumu planlicaz dedi doktor.. ya suni sancı ya sezeryan.. kafam çok karışık.. suni sancı daha acılı diyolar bilmem nekadar doğru.. birde suni sancıyla açilma olmazda sezeryana mecbur kalirsam o sanciyi çektiğimle kalirim.. bilmiyorum ne olcak hayırlısı inşallah..

Çok tsk ederim canim cvp icin.benimde göğsüm çok acıyor.çikmayinca da eziyet oluyordu.ama zorlicam.ins acısı azalir.
Soğanı da yiyemiyorum canim.mide ve reflü sorunum var.ins başka seyler fayda eder.
Bol su iç canım başka şeye gerek yok aslında soğanı bana tavsiye ettiler ama dün gaz olmasın diye araştırırken gördüm soğan yemeyin yazıyordu iyikide yiyemedin yoksa ben üzülürdüm yanlış bilgi verdim diye ..

Kızlar ben doktoru dinledim göbeğin düşmesini bekliyorum duş için ama göbek düşmedi bugğn 10.gün yıkasam mı acaba beklesem mi döküntü başladı kızımda normal mi ?

Kizlar benim bebegim uyurken eller kollar hep hareketli yarim kumdak yapayim diyorum ise yariyor mu

Kızlar ben doktoru dinledim göbeğin düşmesini bekliyorum duş için ama göbek düşmedi bugğn 10.gün yıkasam mı acaba beklesem mi döküntü başladı kızımda normal mi ?
Bence bir kerede olsa yıkasaydn daha iyi olurdu 10.gun olmus bence dikkat ederek yıkayablrsn cogu heekes gobek bagli yikiyor bende ole yapicm

Canm karbonatli su sur gogus uclarina hem agei yara olmuyor hemde bebekte pamukcuk ckmyr

fundurtan E exelanss merhaba öncelikle gözünüzaydın. Sağlıkla sıhhatle hayırlısoyla büyütün bebeklerinizi. İzmirde doğum yapmışsınız hangi hastanede ve hangi doktorda doğum yaptınız öğrenebilir miiym?

Saol canim.yemedim.zaten yiyemezdim.
Suyu da çok iciyirum.afedersin bu sefer de wcden cikamiyorum.
Bide göğüs agrin ne zaman gecti?
Ben göğüs kalkani kullaniyorum ama yine de uçlari kabuk bağladi.çok aciyor bebej emerken.

Canım ben daha doğum yapmadım bekliyorum.. hastane olarak medikalparkta yapicam. Doktorumuz vedat uluğ.. doktor sakin biri.. hastanede tüp bebek yaptık memnun kaldım.. ama doğumu yaşayıp görücez ..

Merhaba benim ilk bebeğimde suyum azaldığı için normal doğum beklerken sezeryan oldum. Suyun artması gibi bi şey olmuyor, sadece daha da azalırsa acil müdahale ediyorlar. Suni sancı da denedim yarım gün boyunca, ama hiç kendi sancım açılmam yoktu, suni sancı bi işe yaramadı, karnım dahi ağrımadı ve sezeryana girdim.

Şimdi ikinci bebeğimde de suyum azaldı ve hatta belirlenen sezaryen tarihim öne çekildi. Kız kardeşimin de aynı şekilde suyu azalıp erken sezeryan oldu, sanırım genetik yatkınlık oluyor. Ve de çocuğun suyu azken normal doğum yapmak çocuk için stres sebebiymiş. Düşünsene zaten suyu az yerinde rahat değil, bi de dünyaya gelmek için çırpınacak.

Haklısınız hiç bi şey beklememek lazım. İnşallah ben gibi doğumu bekleyenler de sizler gibi tez zamanda sağ salim bebişlerimizle eve döneriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…