Dun bi pozisyon bulduk onda emdi
Cuk cuk ses cikariyor emiyor sanirim. Birde youtube de izledim emzirme ile ilgili bebeğin elinde eldiven olmasin diyorlar denedim emzirirken o beni hissettikce daha cok emdi sanki
Sancin mi geldi canım nasıl oldu biraz anlatir misin bn de normal için bekliyorumAmin. Hayırlı evlat olsun. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Nasıl oldu Doğumun anlatabilir misin? Bebiş ne kadar doğdu ultrasonla ölçüleri tuttu mu ?
İnsan bir yerden sonra alışıyor canım benim üç yaşında kızım var bir tane de o da gecenin bir vakti kalkıp annemi istiyorum ben diye ağlıyor bir yandan on u nla bir yandan bazen sabaha kadar uyanık tutan oğlumla uğraşıyorum fena halde zorluyorlar. Sarılık olmamasına sevindim canım anları anlarına tutmuyor bebişlerin varsın öyle olsun iyi olsunlar daevet sariliga bakildi dusukmus bi sikinti yokmus.burayâ yazdim ya cocugun uykusu gectisabaha kadar uyutmadi bizi.emzir altini degistir pispisla seklinde gecti kac saatimiz. bizim sabrimiz moralimiz bu tempoya nasil dayanicak acaba diye dusundum :)
Gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Sagligi sihhati yerinde insallah.Kizlar merhaba ben kasım annesiydim ama oğlumun 32 . Haftada supriz yapmasıyla ekim annesi oldum.Size selam vermek istedim nasilsiniz
Amin saolun bebek kuvezde ... Solunum sıkıntısı oldu ilk basta ama suan dha iyi cok sukurGecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Sagligi sihhati yerinde insallah.
Bol su iç canım başka şeye gerek yok aslında soğanı bana tavsiye ettiler ama dün gaz olmasın diye araştırırken gördüm soğan yemeyin yazıyordu iyikide yiyemedin yoksa ben üzülürdüm yanlış bilgi verdim diye ..Çok tsk ederim canim cvp icin.benimde göğsüm çok acıyor.çikmayinca da eziyet oluyordu.ama zorlicam.ins acısı azalir.
Soğanı da yiyemiyorum canim.mide ve reflü sorunum var.ins başka seyler fayda eder.
Bende eeken dogumdan korkuyorum nedense erken olcak gbi hissedyorum icim icimi yiyor nasl anladnz 32.haftada dogdu bende 31.haftadym korkuyrmAmin saolun bebek kuvezde ... Solunum sıkıntısı oldu ilk basta ama suan dha iyi cok sukur
Canm benim arkadsmn bebegide 2 aylk elleri kollari hic durmuyor kendine birakyr cocgu zamanla duzelr bence hatta dedik boksor olcak bu cock:)Kizlar benim bebegim uyurken eller kollar hep hareketli yarim kumdak yapayim diyorum ise yariyor mu
Bence bir kerede olsa yıkasaydn daha iyi olurdu 10.gun olmus bence dikkat ederek yıkayablrsn cogu heekes gobek bagli yikiyor bende ole yapicmKızlar ben doktoru dinledim göbeğin düşmesini bekliyorum duş için ama göbek düşmedi bugğn 10.gün yıkasam mı acaba beklesem mi döküntü başladı kızımda normal mi ?
Canm karbonatli su sur gogus uclarina hem agei yara olmuyor hemde bebekte pamukcuk ckmyrKullanıyorum ama işe yaramıyor..
Hastaneden kesinlikle memnun kaldım. Haftaiçi mesaisinde görev yapan Anestezi Uzmanı gerçekten işin ehli. Spinal sezaryen oldum ve en ufak bir baş ağrısı vs olmadı. Personel alakalı ki zaten doğumdan sonra seni pek yalnız bırakmayıp sık sık geliyorlar. Temizlik yapan görevliler bile güler yüzlü ve kibar.
Hepsini ve daha fazlasını yaptım bunların. Madecassol, Bepanthonol, Garmastan, Avent kalkan, Memelyn, Lansinoh, Ayva çekirdeği jeli... ben saymaktan yoruldum :)
Saol canim.yemedim.zaten yiyemezdim.Bol su iç canım başka şeye gerek yok aslında soğanı bana tavsiye ettiler ama dün gaz olmasın diye araştırırken gördüm soğan yemeyin yazıyordu iyikide yiyemedin yoksa ben üzülürdüm yanlış bilgi verdim diye ..
Merhaba benim ilk bebeğimde suyum azaldığı için normal doğum beklerken sezeryan oldum. Suyun artması gibi bi şey olmuyor, sadece daha da azalırsa acil müdahale ediyorlar. Suni sancı da denedim yarım gün boyunca, ama hiç kendi sancım açılmam yoktu, suni sancı bi işe yaramadı, karnım dahi ağrımadı ve sezeryana girdim.Kızlar merhaba.. dün kontrolümüz vardi.. bebeğimin suyu azalmış.. 44 e düşmüs dedi.. pazartesi bakılcak eğer artmadıysa doğumu planlicaz dedi doktor.. ya suni sancı ya sezeryan.. kafam çok karışık.. suni sancı daha acılı diyolar bilmem nekadar doğru.. birde suni sancıyla açilma olmazda sezeryana mecbur kalirsam o sanciyi çektiğimle kalirim.. bilmiyorum ne olcak hayırlısı inşallah..
Haklısınız hiç bi şey beklememek lazım. İnşallah ben gibi doğumu bekleyenler de sizler gibi tez zamanda sağ salim bebişlerimizle eve döneriz :)Benim de geri tarihe cekilmisti
Gerci bu kadar planin icinde cidden buruk olmustur ama yine de saglik olsun bence.Yine o tarihte geleceklerse sende dinlenmis olursun daha keyifli gecer.
Hicbisy beklememek lazim aslinda ama olmuyor iste insaniz,insana insan lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?