- 26 Ekim 2012
- 5.017
- 4.072
- 198
Yanlış anlaşıldı galiba :) Takipteyim zaten sadece virüs testlerini yaptırmam gerekiyor özelde yaptırmak istemedim boşu boşuna sağlık ocağı yapıyor mu bu testleri diye sormuştum :) Sağlık ocağında takibim var ama doktorun istediği her test sağlık ocağında yapılmıyormuş.Testleri saglik ocaginda kan verip yaptirabilirsin canim. Zaten saglik ocagi gebeligi saglik bakanligina bildirmekle yukumlu. O nedenle olur da bir devlet hastanesinde testleri yaptirirsan da yine saglik ocagina gebeligini bildirmen gerekir. Cunku tetonos asiri yapiyolar falan onun takibini yapmalari gerekiyor.
Devlet hastanesine normal randevu alip gidebilirsin. Zaten ilk kez gittigin icin rutin kan tahlillerini hemen yapiyolar. Bebek cok kucukse yani 5 hafta ve daha kucukse ultrasonla bakmiyolar ama 5 haftadan buyukse ultrasonda kalp atislarina da bakarlar
kedi meselesi de ayrı dert 2 kedim var evlatlarım resmen, sevmeyenlerin hepsi ver onları birine, sokağa bırak, hamilelikte olmaz çocukla olmaz diye baskı yapıyorlar hamileliğimi duyduklarından beri, tabi ben