Hanımlar hepimize hayırlı kandiller, Rabbim sonrakilere sağlıkla erişmeyi nasip etsin inşallah

Hatta seneye miraç kandilinde minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmuş olalım
Purpplee
canım hadi gözün aydın bak baya küçülmüş inşallah zamanla o da geçecek
dlkkydlntpl
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım, bize de haber et gelişmeleri
Kızlar bir de sizinle bi şey paylaşmak istiyorum: son günlerde daha da dikkatimi çekmeye başladı. Çok afedersiniz ama idrar kaçırma sorunu yaşayanınız var mı aranızda? Yani belki de idrar değil bilemiyorum ama bazen tuvaletten sonra ya da ayaktayken akıntı dışında, az miktarda sıvı geliyo gibi hissediyorum. Zaten günlük ped kullanıyorum ama mesela bugün sabah tuvaletten çıkarken bariz fark ettim

Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya keseyle ilgili bir sorun yoktur inşallah amniyon sıvısı değildir bu gelen
İnternette biraz baktım da bazen kaçak olabiliyomuş kesede, bebeğin sıvısı azalıyomuş bu durumda (Allah korusun) sizce hemen doktora gitmeli miyim yoksa 3 hafta sonraki kontrolü mü bekleyim

ama bu durum bir kaç haftadır var ve bi şey olsa doktor geçen haftaki kontrolde fark ederdi dimi ultrasonda görürdü yani sıvı azalması falan olsa? Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Tam kanama kabusundan kurtuluyorum derken şimdi dert edecek başka bir şey daha bulmuş oldum