• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

leylunehar leylunehar cnm çok geçmiş olsun. Rabbim nasip edecekse sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin kendim ve herkes için duam bu ...

Cnm önemli olan kombine risk , ama şöyle düşün senin durumunda olan sadece 150 bebekten biri sağlık problemi oluyor. Düşük bir olasılık rabbimize sığınalım bol bol dua edelim.

Haklısın.. kombine 500lerde ..Allah'ım korusun yavrularımızı.

Purpplee Purpplee gözün aydın cnm çok sevindim bu güzel günden itibaren hep hayırlı haberler alalım inşallah dlkkydlntpl dlkkydlntpl güzel haberlerle çık inşallah allahım korusun miniklerimizi sağ salim alalım kucağımıza:dua::anneadayı::KK200::nazar:

Hanımlar hepimize hayırlı kandiller, Rabbim sonrakilere sağlıkla erişmeyi nasip etsin inşallah :dua: Hatta seneye miraç kandilinde minik kuzularımıza sağlıkla kavuşmuş olalım :KK200:

Purpplee Purpplee canım hadi gözün aydın bak baya küçülmüş inşallah zamanla o da geçecek :dua:
dlkkydlntpl dlkkydlntpl senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah canım, bize de haber et gelişmeleri Hoppa

Kızlar bir de sizinle bi şey paylaşmak istiyorum: son günlerde daha da dikkatimi çekmeye başladı. Çok afedersiniz ama idrar kaçırma sorunu yaşayanınız var mı aranızda? Yani belki de idrar değil bilemiyorum ama bazen tuvaletten sonra ya da ayaktayken akıntı dışında, az miktarda sıvı geliyo gibi hissediyorum. Zaten günlük ped kullanıyorum ama mesela bugün sabah tuvaletten çıkarken bariz fark ettim :olamaz: Aklıma kötü kötü şeyler geliyor ya keseyle ilgili bir sorun yoktur inşallah amniyon sıvısı değildir bu gelen :KK17:

İnternette biraz baktım da bazen kaçak olabiliyomuş kesede, bebeğin sıvısı azalıyomuş bu durumda (Allah korusun) sizce hemen doktora gitmeli miyim yoksa 3 hafta sonraki kontrolü mü bekleyim :KK42:ama bu durum bir kaç haftadır var ve bi şey olsa doktor geçen haftaki kontrolde fark ederdi dimi ultrasonda görürdü yani sıvı azalması falan olsa? Bu konuda bilgisi olan var mıdır? Tam kanama kabusundan kurtuluyorum derken şimdi dert edecek başka bir şey daha bulmuş oldum :kızgın:

Canim bende de akinti var sıvı.
Idrar kacirmada kizimda son ayda olmustu.
O da afedersin bitti sanip kalkip tam elleri yikayip cikarken kendiliginden biraz daha akiyordu.Baskıdan oluyormuş.
Simdilik baskı o kadar etkiler mi bilemedim.
Ama bu konuda cok gelgit yasiyorsan amniyotik sıvısı test pedi var eczanelerde istersen için rahatlasın;)

Kızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez

Kızlar drdan cıktm bebekte saglık sorunu yokmus bebegın esı bıraz rahım agzına yakınmıs ıkı kese arası kanama varmıs rahım agzımda bıraz kısaymıs takıp edıcek durumun rısklı dedı ıgne yapcm her hafta ılacı bıraz arttırdık dıkkat edıcez dua edıcez
Haydi geçmiş olsun canım bu Kontrolü de atlattın rahim ağzı kısa demek ne demek rahim ağzı açıklığı var demek mi oluyo ?Ben bugün doktora plasenta(Bebeğin eşi)normal yerde mi dedim bu soruya şu an için cevap vermek doğru değil dedi
Bir de iki kese arası derken ?

Kızlar günaydın :KK200:hepimizin Kandil'i mübarek olsun mübarek günün ve gecenin yüzü suyu hürmetine yavrularımıza Sağlıcakla kavuşalım inşallah
Kontrolden geliyorum şimdi Şükürler olsun ki kanama alanım 4 cm den 2.9 cm ye düşmüş :nazar::anneadayı:mutlu bir gün oldu benim için darısı hepimize
Çok şükür canım çok sevindim inşalllah hemencecik kapanır

Benegn su dolu kesesıyle dıger zar gbı dısındakı kese sanrm al kısmda cnm bebegn tam kafasnın orda rahımmagzı kapalıda rahım boyu 40 cm olması gerekken sanrm 30 ıle 40 arasındaymıs takıp edıcek
Haydi geçmiş olsun canım bu Kontrolü de atlattın rahim ağzı kısa demek ne demek rahim ağzı açıklığı var demek mi oluyo ?Ben bugün doktora plasenta(Bebeğin eşi)normal yerde mi dedim bu soruya şu an için cevap vermek doğru değil dedi
Bir de iki kese arası derken ?

Benegn su dolu kesesıyle dıger zar gbı dısındakı kese sanrm al kısmda cnm bebegn tam kafasnın orda rahımmagzı kapalıda rahım boyu 40 cm olması gerekken sanrm 30 ıle 40 arasındaymıs takıp edıcek
Anladım canım inşallah bir dahaki gidişinde kötü olan ne varsa bertaraf olmuş olur

Selam kizlar bugun down sendrom sonucum geldi cok sukur dusuk risk yaziyor bu da degerlerim

Eklentiler

• 789CC80B-6EB2-4F0C-B60A-7BFD9B47F9FC.webp
    789CC80B-6EB2-4F0C-B60A-7BFD9B47F9FC.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 64

Hadi gözünaydın bebisin iyi olmasına sevindim.
Diger etkenlerde sizin hayrınıza döner gecer insallah.
Onlemler takipler icin canini hic sıkma.Yeter ki caresi olsun.
Benim kuzenimde surekli yatiyor.
Her gun ilaclari,her gece ignesi,bide her hafta ignesi var.20 haftaya kadarda riskli tamamen.
Insan tabi ki kendi bulundugu durumu yaşıyor ama herseyden de ibret almak bizim hayrımıza❤

Back
X