2018 Ekim Anneleri

Amin canım insallah
Rabbim hepimizin doğumlarında kolaylıklar versin insallah
Sizin ne zaman belli mi

Dr bana anestezi ile görüş dedi
Anestezi dr u izinliymis
Dr da neyse o gün sabahtan görüşürüz sıkıntı olmaz dedi
Yok normal olcak benmki son dk bişey değişmezse o yüzden belli değil:)

Adet agrisi bende bugun ilk defa basladi ara ara ama duzenli degil. Birde oradaki kemiklere baskiyi cok net hissetmeye basladim.
Bende de ilk haftalardan sonra ilk kez dun aksam oldu. Sonra geçti kendi kendine. Orda baski değilde yataktan veya komtuktan kalkarken adim attigimda o bolgemizin kemiklerinde agri hissediyorum.bacagimi yana dogru acarken ya da külotumu giymeye calisirken vs zorlaniyorum. Çatım genisliyordur dediler ama bilmiyorum. Unutmazsam soracagim doktora.

Bende de ilk haftalardan sonra ilk kez dun aksam oldu. Sonra geçti kendi kendine. Orda baski değilde yataktan veya komtuktan kalkarken adim attigimda o bolgemizin kemiklerinde agri hissediyorum.bacagimi yana dogru acarken ya da külotumu giymeye calisirken vs zorlaniyorum. Çatım genisliyordur dediler ama bilmiyorum. Unutmazsam soracagim doktora.

Aynen aynen benimde o sekilde oluyor tam olarak. Ben dun kontroldeydim bebegin yerlestigini 1 cm aciklik oldugunu soyledi bakalim sizin dr ne diyecek tam olarak kacinci haftadasiniz

İki ay öncesinde kalça kemigim çok batiyodu bacagimin üstüne basamiyodum 4gundur yine aynı ağrı var, kaburgalarim da 5.ay ağrı başlamıştı iki ay sürmüştü. İki haftadır sağ kaburgam da çok agriyo :KK43:
Çok geçmiş olsun ama ne güzel azcık kaldı ;) Hepsi geçecek ;) Bebişin mis gibi dünyaya gelecek :KK36:
Benim de 2 gündür sol el parmak uçlarım uyuşuk, ayaklarım da pide gibi şişti :KK48: Normalmiş olurmuş.
Bir de toplam 14 kilo almışım. Son 1 ay hem sıcaklardan hem aşağıya doğru baskıdan sporu bırakmıştım, onların etkisi herhalde. Doktor dooooğru spora demez mi bu sıcakta...

Aynen aynen benimde o sekilde oluyor tam olarak. Ben dun kontroldeydim bebegin yerlestigini 1 cm aciklik oldugunu soyledi bakalim sizin dr ne diyecek tam olarak kacinci haftadasiniz
Aa oyle mi ?? Ben tam 34+2'deyim Sat'e gore. Ancak sanirim 1 hafta onde gidiyor benim ufaklik. Çünkü her gittigimde Sat'ten hep ileride gosteriyor.. Perşembe gidecegim kontrole. Umarim unutmamda sorarim. Cunku heyecandan hep unutuyorum soracaklarimi.

Aa oyle mi ?? Ben tam 34+2'deyim Sat'e gore. Ancak sanirim 1 hafta onde gidiyor benim ufaklik. Çünkü her gittigimde Sat'ten hep ileride gosteriyor.. Perşembe gidecegim kontrole. Umarim unutmamda sorarim. Cunku heyecandan hep unutuyorum soracaklarimi.

Bende dr gittigimde 35+2 dim ve bizimde ayni sizinki gibi 1 hafta onde gidiyordu hep yine oyle cikti. Dr um haftaya doguma gelirsen sasirmam dedi hazirladi bizi kan tahlilleri vs haftaya kadar dursun sonra gelirse gelsin artik dedi. Cati muayenesini ultrasonda bebegin asagiya indigini gorunce yapti. Yazin mutlaka sorularinizi unutmayin.

Benim kan degerim normal sinira cikmadigi ve kendimi asiri yorgun ve halsiz hissettigim icin ikiye cikarmistik. İsyerseniz yine de dr unuzla gorusup 2 ye cikarin

Anladım aslında bence bi şey olmaz da yine de derim iki kullanmak istiyorum kullananlar varmış derim bekli kabul eder. Kan çok önemli anneninki iyi olursa bebeğin ki de iyi olur

Unutmamak için not edebilirsin ben öyle yapıyorum

Bende dr gittigimde 35+2 dim ve bizimde ayni sizinki gibi 1 hafta onde gidiyordu hep yine oyle cikti. Dr um haftaya doguma gelirsen sasirmam dedi hazirladi bizi kan tahlilleri vs haftaya kadar dursun sonra gelirse gelsin artik dedi. Cati muayenesini ultrasonda bebegin asagiya indigini gorunce yapti. Yazin mutlaka sorularinizi unutmayin.
Ben ultrasonda gelisimi ileride olunca sormuştum. Cok ileride degil onemli degil demisti. Sanirim 2 hafta ileride gorunurse sikinti oluyor. İyi fikir kagida yazip sormak. :)

Unutmamak için not edebilirsin ben öyle yapıyorum
Evet şimdi aldim elime kagit kalem yaziyorum :-)

Bu arada sizlerin şisme durumlari ne alemde? Benim ayaklarim sisiyor.ellerim sisti birazda. Bugun de 1 aydir gormedigim bir arkadas dudaklarin sismis biraz dedi :) dudaklar sorun degilde burnum sismesin yeterki :))

Amin canım insallah
Rabbim hepimizin doğumlarında kolaylıklar versin insallah
Sizin ne zaman belli mi

Dr bana anestezi ile görüş dedi
Anestezi dr u izinliymis
Dr da neyse o gün sabahtan görüşürüz sıkıntı olmaz dedi
Canım kan tahlili yapacak ekg çekecek hepsi 1 saatlik işlem. Allah kurtarsın insaallah senin az kalmis

Evet şimdi aldim elime kagit kalem yaziyorum :-)

Bu arada sizlerin şisme durumlari ne alemde? Benim ayaklarim sisiyor.ellerim sisti birazda. Bugun de 1 aydir gormedigim bir arkadas dudaklarin sismis biraz dedi :) dudaklar sorun degilde burnum sismesin yeterki :))

Gunaydin, ayak sismesi bende 5.aydan itibaren basladi. Masa basi calistigim icin hem asagi sallanmaktan hemde tum gun ayakkabi icinde olmaktan. Ellerim son ay sismeye basladi.

Pazartesi günü çalışabilir raporu aldım. Aslında doktora rapor almaya gitmişken bebeği de görürüm diye umuyordum. Ancak doktor gelmemişti ve evrağı hazırlayıp verdiler. Bebeği göremeyince üzüldüm. 34. haftaya randevu alabildim, yani 2 hafta sonraya. İnşallah her şey yolundadır. Görmeyince onu çok merak ediyorum.

Günaydın kızlar dün yine saat 6 dan 12 ye kadar hastanedeydim 2 serum 4 ilaçla sancıyı anca durdurdular sonra eve geldim bi ilaç verdi sabah akşam içeceğim. Bütün yine nts ye gireceğim, çok şükür açılmam hiç yoktu. Böyle 2 hafta daha gitse çok iyi olur normalde 33+5 ultrasonda 35+1 o yüzden en az iki hafta dayanması lazım kızımın

Benim doktorum da bugün baş aşağı duruyor ama bugün böyle o orada dönüp duruyor sonuçta dedi. İstediği gibi dursun sadece baş aşağı normal doğum için dedi. Başı yukarıda olursa da sağlıklı olur bebek aşağıda olursa da sağlıklı olur dedi. Fark yokmuş. Her türlü alırız diyor :KK70: Bir de daha 32.hafta olmama rağmen ha şimdi çıkacam dese bile hiçbir şey olmaz dedi, nasıl rahat :)

Kaç kilo olmuş canım 32. Haftada

Benim doktorum da bugün baş aşağı duruyor ama bugün böyle o orada dönüp duruyor sonuçta dedi. İstediği gibi dursun sadece baş aşağı normal doğum için dedi. Başı yukarıda olursa da sağlıklı olur bebek aşağıda olursa da sağlıklı olur dedi. Fark yokmuş. Her türlü alırız diyor :KK70: Bir de daha 32.hafta olmama rağmen ha şimdi çıkacam dese bile hiçbir şey olmaz dedi, nasıl rahat :)

Baya rahatmış gerçekten :KK70: sonuçta karnımızda her türlü besleniyorlar ters düz durmaları ne farkettirecek.

Benim o kemiklerim yaklaşık bir aydır ara ara ağrıyor ama son iki üç gündür geceleri daha çok ağrımaya başladı sanki. Gün içinde ayakta yorulup, sürekli oturduğum için herhalde akşam yattığımda bacaklarımın arası ağrıyor. Doktora soracağım ben de gittiğimde ama daha 2 haftam var.

Günaydın kızlar dün yine saat 6 dan 12 ye kadar hastanedeydim 2 serum 4 ilaçla sancıyı anca durdurdular sonra eve geldim bi ilaç verdi sabah akşam içeceğim. Bütün yine nts ye gireceğim, çok şükür açılmam hiç yoktu. Böyle 2 hafta daha gitse çok iyi olur normalde 33+5 ultrasonda 35+1 o yüzden en az iki hafta dayanması lazım kızımın
Geçmiş olsun çok..

Back
X