- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Dün hastaneden arayıp kanguru bakımına başlayacağımızı söylediler.
Yaniiii Zeynebimi ilk kez kucağıma vereceklerdi. 12.30 da burda olabilir misiniz? Dediler.... soruya bak ☺ olmam mı olurum tabi koşa koşa gittim taksiden inince
Ilk gün güzeldi. Kucağıma alinca kendimi öyle güçsüz öyle çaresiz hissettim ki ... agladim sessizce kuzuya hissettirmeden
Neyse bugün yine gittim hevesle.. kuzumun bir aydir yattığı küveze baktim hemen... zayiflamis.... tekrar solunum cihazina baglanmis.... gözleri şiş..teni kipkirmizi.... heryerinde yine kablolar haftalar öncesine dönmüş durumu... bu kez yine agladim ama dünkü gibi sevinçten degil, içim yana yana ağladım...
Dualar ettim ayetel kursi nas felak... masal anlattım... ablalarindan bahsettim... falan filan... kucagimdaki yavru once huzursuz ve ağlıyordu...ben konuştukça sustu... uyudu....
Sonra hemsire bebegi alip kuveze koydu.... bebegin ayagindaki bant gözüme çarptı... benim adım degil baska bi isim yazıyordu
Meger benim kuzumu baska bölüme almışlar... onun bir aydır yattığı yere de baska bi çocuk yatırmışlar
Zeybebim zeynebim diye sevdiğim, zayifladi diye üzüldüğüm yavru başka bi yavruymuş
Ayy inanamiyorum!
Burnumun diregi sizladi okurken.
Ama oyle olmadigi icin sevindim sonra.Degisen yeri de Zeynep daha iyi oldugundandir insallah.
O minislede bambaska bi bag olmustur aranizda.Allah anasina babasina bagislasin onu da.
Sonra Zeynep'i gordun degil mi?