Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa valla bak:) hisstmez bile:) ama sonraki sancilar icin yorum yok:)))Peki sana güveniyorum patlatır falan suyumu acırsa bozuşuruz bakay doğursamda kurtulsam ya hergün bir öyleyim bir böyle
hahahah
Anne karniyla gerck hayat ayni degilmis gormus olduk. Kilolalara bosuna takiyolar. Ben hic bilmedm kc kg oldugunu. Ciddi buyukluk yoksa lazim da degil. Onenmli olan haftasina uygun mu gelisimi ne alemde aslnda. Bosuna drlarn bazilari bizi geriyolar:)Kizlar iyi gunler. Dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum. Yapacak olan arkadaslarin da Allah yardimcisi olsun. Ben de 26 Eylul oglen oglumu normal dogum ile kucagima aldim cok shukur. 1,5 sonunda dogdu. 1 gun suni sanci ile acilmalari bekledim. Ertesi sabah baslayan dogum oglene dogru bitti. Oglum gelmemek icin cok usrasdi ama ben de pes etmedim. Normal dogum yapacak olan arkadaslar eger epidural alacaklarsa hic merak etmesinler cok kolay oluyormus. Doktorla muhabbet ede ede dogurdum cok rahat gecti. Yani boyle kolay ise bikac tane daha dogururm dedim hemen. Ne sanci ne bebegin dogum aninda aci hicbisey hissetmedim. Benim gebelik sekeri yuzunden 39 haftada dogum yaptirdi doktorum bebek icin zararli ve cok iri diye. Iri falan degilmis 3.200 kg dogdu. Gayette normal bebek. Beni haftalarca strese soktular iri diye diye. Esim ile bile bu yuzden cok tartismisimdir.
Korkma canım ben hava aydınlık olunca korkum azalır yada geçer genelde . aç TV yi de dikkatin dağılır bi yandan ... Kabus konusunda ihtisas yapmış biri var bak karşında . yada balkonundan varsa balkona çık temiz hava iyi gelir rahatlık huzur verir bide ayetel kürsi felak nas oku allahın izniyle geçer içindeki kasvetGünaydın ben d kabusla uyandım eşim de işe gitti korkumdan uyuyamıyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKizlar iyi gunler. Dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum. Yapacak olan arkadaslarin da Allah yardimcisi olsun. Ben de 26 Eylul oglen oglumu normal dogum ile kucagima aldim cok shukur. 1,5 sonunda dogdu. 1 gun suni sanci ile acilmalari bekledim. Ertesi sabah baslayan dogum oglene dogru bitti. Oglum gelmemek icin cok usrasdi ama ben de pes etmedim. Normal dogum yapacak olan arkadaslar eger epidural alacaklarsa hic merak etmesinler cok kolay oluyormus. Doktorla muhabbet ede ede dogurdum cok rahat gecti. Yani boyle kolay ise bikac tane daha dogururm dedim hemen. Ne sanci ne bebegin dogum aninda aci hicbisey hissetmedim. Benim gebelik sekeri yuzunden 39 haftada dogum yaptirdi doktorum bebek icin zararli ve cok iri diye. Iri falan degilmis 3.200 kg dogdu. Gayette normal bebek. Beni haftalarca strese soktular iri diye diye. Esim ile bile bu yuzden cok tartismisimdir.
Kizlar iyi gunler. Dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum. Yapacak olan arkadaslarin da Allah yardimcisi olsun. Ben de 26 Eylul oglen oglumu normal dogum ile kucagima aldim cok shukur. 1,5 sonunda dogdu. 1 gun suni sanci ile acilmalari bekledim. Ertesi sabah baslayan dogum oglene dogru bitti. Oglum gelmemek icin cok usrasdi ama ben de pes etmedim. Normal dogum yapacak olan arkadaslar eger epidural alacaklarsa hic merak etmesinler cok kolay oluyormus. Doktorla muhabbet ede ede dogurdum cok rahat gecti. Yani boyle kolay ise bikac tane daha dogururm dedim hemen. Ne sanci ne bebegin dogum aninda aci hicbisey hissetmedim. Benim gebelik sekeri yuzunden 39 haftada dogum yaptirdi doktorum bebek icin zararli ve cok iri diye. Iri falan degilmis 3.200 kg dogdu. Gayette normal bebek. Beni haftalarca strese soktular iri diye diye. Esim ile bile bu yuzden cok tartismisimdir.
Balkon iyi geldi teşekkür ederimKorkma canım ben hava aydınlık olunca korkum azalır yada geçer genelde . aç TV yi de dikkatin dağılır bi yandan ... Kabus konusunda ihtisas yapmış biri var bak karşında . yada balkonundan varsa balkona çık temiz hava iyi gelir rahatlık huzur verir bide ayetel kürsi felak nas oku allahın izniyle geçer içindeki kasvet
Günaydın mutlu bir gün olsun hepimiz için
yubucukp
Harmandali gözünüz aydın.sağlıkla büyütmek nasip olsun miniklerinizi :)
İşte ben de bu Yüzden kiloya takılmıyorum,doktorun biri 2800 deyip 3 gün sonra da diğerinin 2463 demesinden beri de inanmıyorum hatta ölçümlere.Benim için esas olan doğduğunda tartıda ne çıkacağı.2500 altı değilse o da canımı sıkmaz Allah'ın izniyle
Gözün aydın sağlıkla huzurla büyüsün minik :)Kizlar iyi gunler. Dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum. Yapacak olan arkadaslarin da Allah yardimcisi olsun. Ben de 26 Eylul oglen oglumu normal dogum ile kucagima aldim cok shukur. 1,5 sonunda dogdu. 1 gun suni sanci ile acilmalari bekledim. Ertesi sabah baslayan dogum oglene dogru bitti. Oglum gelmemek icin cok usrasdi ama ben de pes etmedim. Normal dogum yapacak olan arkadaslar eger epidural alacaklarsa hic merak etmesinler cok kolay oluyormus. Doktorla muhabbet ede ede dogurdum cok rahat gecti. Yani boyle kolay ise bikac tane daha dogururm dedim hemen. Ne sanci ne bebegin dogum aninda aci hicbisey hissetmedim. Benim gebelik sekeri yuzunden 39 haftada dogum yaptirdi doktorum bebek icin zararli ve cok iri diye. Iri falan degilmis 3.200 kg dogdu. Gayette normal bebek. Beni haftalarca strese soktular iri diye diye. Esim ile bile bu yuzden cok tartismisimdir.
Gayet güzel olmuş bence. Daha ne olsun? Icınde sindiyse yeterli bence canım doğumdan sonra gözün görmeyecek orayı bebisten zaten. Hem el emeği ile yapmışsın organizasyon yapsa bu kadar değerli olmaz.Hanimlar ben de hastane odasi icin bi seyler hazirladim. Aslinda oncesinde hastaneyle anlasmali bir organizasyoncuyla anlasmistim. Oda susleme kapi susu, ameliyathane ve odada foto cekimi, lohusa taci, cikolata ve lohusa serbeti 900tl demisti. 100 tl kapora verip anlasmistim ama sonra yapacaklarina bakinca cok anlamsiz geldi.. Bir de foto cekimini hastanede degil de insallah hayirlisiyla dogumdan 10-15 gun sonra aile fotolari seklinde dogum fotografcisi studyosununda cektireyim dedim. Bu parayi oraya ayiririm diye dusundum ve kollari sivadim :)
Aktardan lohusa sekeri aldim. Insallah dogumdan birkac gun evvel kaynatip hazirlicam hem ikramlik hem de kendim icmek icin
Ankarada yasiyorum Gimat toptanci halinden lokumluk kucuk kutular aldim. Icine kus lokumu denen o minik meyveli lokumlardan koyduk.
Lohusa serbetini ikram etmek icin plastik kadeh aldim 3 set (18 adet).Uzerine minik kurdeleler silikonlayip susledik.
Bir de ikramlik dankekin su minik keklerinden aldik. Ustlerine yine suslu kurdanlar batirip kurabiye sunum tabaginda koyariz diye dusundum.
Sonuc olarak masanin kucuk bi denemesini de yaptik. Nasil olmus sizce? Organizasyoncu foto cekimi haric buna benzer bir masa tasarimi icin 550 tl diyodu ^_^ ucretini de gectim de, kendim ugrastim buyuk keyif aldim ❤
İyi hissetmene sevindim ...Balkon iyi geldi teşekkür ederim
Çok haklısın kilo konusunda canım, kimse takılmasın bence de kiloya benim kızın iki hafta geriden geliyor ve dün 35+5 te 2300 gr çıktı ama doktorum herşey yolunda dedi, ve iki hafta sonra gelmemi söyledi, içimizi ferah tutalım sağlıklı olmaları en önemlisi, ama annelik iç güdüsü tabi, daha karnınızdayken başladık kilolarını dert etmeye ve sanırım bu ömür boyu böyle devam edecek
allah analı babalı büyütsün sağlıklı bir ömür sürsün. size birşey sorcacağım. 35. haftamda dr gittim bebek 3100 gr dedi iri bebek falan dedi sezeryan olabilirsin dedi bu ilk bebek. size o haftalarda kaç demişlerdi nasıl bir yol izlediniz. bende de gebeliğe bağlı diyabet tanısı var. yarın bir kontrolüm daha var.haftaya başka doktora da gideceğim.Kizlar iyi gunler. Dogum yapan arkadaslarin hepsini tebrik ediyorum. Yapacak olan arkadaslarin da Allah yardimcisi olsun. Ben de 26 Eylul oglen oglumu normal dogum ile kucagima aldim cok shukur. 1,5 sonunda dogdu. 1 gun suni sanci ile acilmalari bekledim. Ertesi sabah baslayan dogum oglene dogru bitti. Oglum gelmemek icin cok usrasdi ama ben de pes etmedim. Normal dogum yapacak olan arkadaslar eger epidural alacaklarsa hic merak etmesinler cok kolay oluyormus. Doktorla muhabbet ede ede dogurdum cok rahat gecti. Yani boyle kolay ise bikac tane daha dogururm dedim hemen. Ne sanci ne bebegin dogum aninda aci hicbisey hissetmedim. Benim gebelik sekeri yuzunden 39 haftada dogum yaptirdi doktorum bebek icin zararli ve cok iri diye. Iri falan degilmis 3.200 kg dogdu. Gayette normal bebek. Beni haftalarca strese soktular iri diye diye. Esim ile bile bu yuzden cok tartismisimdir.
Allah kurtarsin canimSon bir saat kaldı :)
Çok güzel gözüküyo ellerine sağlıkHanimlar ben de hastane odasi icin bi seyler hazirladim. Aslinda oncesinde hastaneyle anlasmali bir organizasyoncuyla anlasmistim. Oda susleme kapi susu, ameliyathane ve odada foto cekimi, lohusa taci, cikolata ve lohusa serbeti 900tl demisti. 100 tl kapora verip anlasmistim ama sonra yapacaklarina bakinca cok anlamsiz geldi.. Bir de foto cekimini hastanede degil de insallah hayirlisiyla dogumdan 10-15 gun sonra aile fotolari seklinde dogum fotografcisi studyosununda cektireyim dedim. Bu parayi oraya ayiririm diye dusundum ve kollari sivadim :)
Aktardan lohusa sekeri aldim. Insallah dogumdan birkac gun evvel kaynatip hazirlicam hem ikramlik hem de kendim icmek icin
Ankarada yasiyorum Gimat toptanci halinden lokumluk kucuk kutular aldim. Icine kus lokumu denen o minik meyveli lokumlardan koyduk.
Lohusa serbetini ikram etmek icin plastik kadeh aldim 3 set (18 adet).Uzerine minik kurdeleler silikonlayip susledik.
Bir de ikramlik dankekin su minik keklerinden aldik. Ustlerine yine suslu kurdanlar batirip kurabiye sunum tabaginda koyariz diye dusundum.
Sonuc olarak masanin kucuk bi denemesini de yaptik. Nasil olmus sizce? Organizasyoncu foto cekimi haric buna benzer bir masa tasarimi icin 550 tl diyodu ^_^ ucretini de gectim de, kendim ugrastim buyuk keyif aldim ❤