- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Moralim cok bozuk kizlar 1 saattir agliyorum
Anlatmam lazim dertlesmem lazim
Malesef ki konu kaynanam. Benim 7 yil cocugum olmadi ne iltihabim kaldi ne kisir oldugum ne kilodan çocuğum olmadigi...vs
Esimin yaninda varsin olmasin benim yanimda ben suclu olurdum. En son evlerine yatili 1 yil once gittim çünkü surekli laf sokuyordu ki cevabını verdiğim halde
Gorumcém gunde 4 pakete kadar sigara icer bu sebeple evde istemedim onu. Yalniz geleceksen gel ama onu getirme bak cocuguma bisey olur dedim. Ilk zamanlar ses cikarmiyordu bende aramıyordum bugun mecburi aramam gerekti dondu dolasti bana oglumun evine gelirken sana mi soracagim dedi sen bana bisey diyemezsin gelirim dedi. Bak yemin ediyorum ben umrunda degilim kadinin derdi huzur kacirmak. Ev oğlunun değil ikimizin dedim. Ben egitimciyim tabi hamilelik...vs calisma hayatinda biraz pasif kaldim inanin bu tarz insanlari muhatap alip konusmam ama malesef ki basimda boyle bir kadin var. Anneme anlattim sütün kesilir senin dedi dogru da soyledi çünkü kadinin agzi durmuyor. Eşime ben senden ayrılmak istiyorum dedim bugun artik 8 yildir yeterince dayandim kadinin yuzune tukursem Ya Rabbi şükür diyerek namaza duracak cinste. Yine dedim yaşlı kadin ya yanlis anlama bak bende cocugumu dusunmek zorundayim senmisin alttan alan azicik ceneni tut diye uste cikmaya calisiyor. Sana iyilik yaramaz dedim kapattim.
Inanin belki ne kötü gelin diyorsunuz ama degil cok laf soyledi cok eziyet etti bana. Bir igne bile almadi zeynepe ama diger torunlarina kiyafet alacagini anlatir surekli
Bana defalarca kisir muamelesi yapti cok degil 1 sene once bosuna tup yaptirma olmaz senin cocugun dedi. Bu sebeplerden sogudum kadindan sevemiyorum yalan degil. Konusup kapatinca sancılarım basladi toparlan beni gotur dedim esime. Yuvam yikilacak ciddiyim. Zaten ya uyanamazsam ya kizim annesiz kalirsa diye uzuluyorum. Herkes ne kadar mutlu ama ben cok mutsuzum
Ah canım ya çok üzüldüm şuanda ne biçim bir kayinvaliden var yazık hicmi acimiyor sana,hadi sana acimiyor anladim ama karnindaki bebeginede acimiyor anlaşılan,,,
Seni neden strese sokuyor doğuma ne kalmış surda, aman sakın yuvani falan bozayim deme eşine de yazık ortada kaliyordur oda ama sen sen ol aman yuvani yıkma bebeğini dusun canim, Allah hidayet versin kaynana ve gorumcene...Buda bir imtihan de sabret,