Benimkide 1.5 aylikken geldi ilk basta bebegi sahiplenmeye calisti sanki ben bakamiyorum gibi sabah gec uyaniyordu bebisim ona bile bi ton laf sonra bana kahvalti derdi yemek derdi o bu derken ben pert oluyorum bide beni sikayetler esime esimde anaci o nerse bana tavir alir hemen dizenimiz altust oldu.neyseki haftaya gidiyor biraz oglumla yanliz kafa dinlemek istiyorum artikBebegim 38 günlükken geldi.15 gün kaldi gityi.canim.1 bucuk ay oluyor gideli.
Ama keske gelmez olaydi.esimle aramızın biraz acilmasina sebep oldu.zatenn azönce de tartistik.haksız mıyim bilmiyorum.
Herseyi annesine anlatiyor.evimizle ilgili bi problem cikti.biz uzakta oturuyoruz.kadin illa yaninda olalim istiyor.ama çenesi ve hareketleri yüzünden ben istemiyorum.
Esim burası ve evle ilgili bisey anlatsa binu firsat bilip gelemediniz cikamadiniz diyor.
Tayin istememis icin sürekli söyleniyor.bende esime söyleme biseyimiz oldugunda diyorum.karismasin diyorum.
O da bana karişşin ben alınmiyorum diyor.
Ama beb sinirden deli oluyorum o kadın agzını açıp karıştıkça.
Mecbur degilim onun dibinde olmaya.
Bi maydonozu bile nasıl temizleyecegime bi ton laf eden kadinla yasanir mı ya.
Neyse tartiştik ve esime bitti artik git annenin yanina boşaniyoruz dedim.
Bu oğlan anaları cocuklari evlenince bi kıymete biniyor.gelini bi dıslamalar bi afra bi tafra.
Halbuki esim evlenmeden once bana beni cok sev.sevgi göstermediler hic ilgilenmediler diyordu.anası biraz oğlum diyince hemen anacı oldular.
Benimkide gece bana sarıliyor ben tepikliyorum.git yanimdan:)
Uyucam ben:)