- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #1.081
Gözünaydın cnm bnmmmVerdim evet
8. Gün 47 idi
Bugun 10. Gün 147 olmus cnm
Rabbim hayırlısı ile bebişler nasip etsin sanada arkadaşım senide ilk sayfadaki listeye ekliorm...Mrblar benimde dondurulmuslarla transferim oldu 4 ekim test gunum banada dua edin insall
Amin insalh acaba burda en uzun sure dondurulmus emriyo nekadarlik ve hamile kalindimi benimki 2016 da birtane oglum oldu simdi ikinciyi trnsfr ettik bakalm insalh tutarRabbim hayırlısı ile bebişler nasip etsin sanada arkadaşım senide ilk sayfadaki listeye ekliorm...
Amin çok tesekkürlerGözünaydın cnm bnmmm
Hayırlı olsun cnmMrblar benimde dondurulmuslarla transferim oldu 4 ekim test gunum banada dua edin insall
Benimki 6.gün embriyosu bunumu sordun cnm? Yoksa kaç yıldır donmuşlardamı beklio diosn bnm ki 1seneye yakındır donmuştaydı.. Allah bagışlasın oglunuzu...Amin insalh acaba burda en uzun sure dondurulmus emriyo nekadarlik ve hamile kalindimi benimki 2016 da birtane oglum oldu simdi ikinciyi trnsfr ettik bakalm insalh tutar
Hayırlı olsun canım tekrarVerdim evet
8. Gün 47 idi
Oyy maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah bak nede güzel katlamış değerler doktorunla iletişime geçtin mi canımVerdim evet
8. Gün 47 idi
Kan verdim şimdi.. bekliyoruz...
Sabah pembe iki damla lekelenmem oldu Allah hayırlara çıkarsın...
Hoşgeldin sefa geldin tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı haberlerini burdan alırız. Bol bol dua et inşallah herşey güzel olacakMrblar benimde dondurulmuslarla transferim oldu 4 ekim test gunum banada dua edin insall
inşallah canımHayırlı olsun canım tekrarSağlıkla devam eder inşallah
Sabah namazından beri dua ediyorum hadi güzel haberler le canım bekliyoruz
evetOyy maşallah sübhanallah la kuvvete illa billah bak nede güzel katlamış değerler doktorunla iletişime geçtin mi canım
Cnmmmm gayet net hamilesin cnm içini ferah tut...Saat 10 da yine kan vericem değer düşük diye test yaptım gitmeden önce böyle çıktı hala umut var mı
Cnm rht ol degerlerin gayet güsel üzme kndini bebişde üzülüo, rabbim hayırlısı ile güzel devam ettiricek... 9ay boyunca kanaması olanlar vr normal..Kan verdim şimdi.. bekliyoruz...
Sabah pembe iki damla lekelenmem oldu Allah hayırlara çıkarsın...
Cnm sonuç günün diymi 6ekimGünaydın kızlar konuyu takip edemedim inşallah her şey yolundadır..
cocukoloji canım transfer tarihimi yazabilirsin 6 ekim olarakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?