2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

cocukoloji

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
2.112
1.581
333
İstanbul
merhabalar kızlar....

4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi negatif 3.dondurulmuş tuttu oldu düşük yaptım buda 4.deneme son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...

Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...

caliskan_kiz Hamilebelirtiler Kasık agrısı lekelenme 1hfta sonra
Turkuazvesari Hamilebelirtiler kasık agrısı ve terleme.
T tugba31esgar Hamilebelirtiler terleme kasık agrısı 9.gün lekelenme.
burciss hamile belirtileri bel ve sırt agrıları.
moonlighttttt hamile belirtiler kasık agrısı ayakta uzun kalınca kasıklarda baskı hissi.
victoryvivi hamileBelirtiler terleme sıcak basması
P Polyannaaa_ hamilebelirtiler kasıkta batma lekelenme..
T takucum hamile

Son düzenleme:
Şuandan biliolarmı kasım ayındaki dondurulmuş gününü?
Evet canım 14 kasımda vajinal muayene olucam pazar günüde ilaçlarımdan birini kullanmaya başlicam 25 ekimden sonra diğer ilaçlarımı iğnelerimi tarihlere göre günlük kullanmaya başlicam inşallah 20 kasıma kadar hazırlicam kendimi..

Anladım cnm had hayırlısı ile güsel haberlerle gel cnm...

Hayırlı geceler canım. Son embriyon inşallah sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz son olsun inşallah rabbim çektiğin sıkıntıların mükafatını versin. Bu tedaviler çok yipratiyo bu dönemi iyi geçirmeye çalış hep olumlu ol Allah isterse verir onun hazinesi geniş ol dese olmayacak ne vardır. Bol bol dua et Allahtan işte canım.
Benimde sabah transferim var bakalım ben nolucam uyuyamiyorum yatamiyorum vakit geçmiyo sabah olmaz bana dua edin kardeşlerim hepimiz hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH. HAYIRLI GECELER GECENIN SAHIBINE EMANET OKUN

Dün transferim oldu canım beklemedeyim:)

Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Gecenin bu saatinde bi yandan yağan yağmur eşliğinde açtım ellerimi senin için benim için burdaki tüm kardeşlerim için dua ediyorum Allahım emeğimizi çabamızı zayi etmesin. Allah hepimziin gönlüme gire versin Inşallah.

Canım benim Allah razı olsun Mevla'm kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin hayırlı evlatlarla sevindirsin hepimizi inşallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…