- Konu Sahibi cocukoloji
-
Bende 20 kasımda dondurulmuş transfer olucam ama benim ilk transferim olucak..
Hadi hayırlı güsel haberlerle gelin beklioruzBende dün dondurulmuş transferimi oldum. 2ci tedavim
İnşallah canım son 1tane kalmıştı zaten 3gun embriyosu ..Hadi hayırlı güsel haberlerle gelin beklioruzkaç tane transfer edildi, kaçıncı gün embriyosu?
Evet canım 14 kasımda vajinal muayene olucam pazar günüde ilaçlarımdan birini kullanmaya başlicam 25 ekimden sonra diğer ilaçlarımı iğnelerimi tarihlere göre günlük kullanmaya başlicam inşallah 20 kasıma kadar hazırlicam kendimi..Şuandan biliolarmı kasım ayındaki dondurulmuş gününü?
Bnimkide son 1tane kalmıştı 6.gün embriyosu hangi gün transferin cnm?İnşallah canım son 1tane kalmıştı zaten 3gun embriyosu ..
Seninki?
Anladım cnm had hayırlısı ile güsel haberlerle gel cnm...Evet canım 14 kasımda vajinal muayene olucam pazar günüde ilaçlarımdan birini kullanmaya başlicam 25 ekimden sonra diğer ilaçlarımı iğnelerimi tarihlere göre günlük kullanmaya başlicam inşallah 20 kasıma kadar hazırlicam kendimi..
Dün transferim oldu canım beklemedeyim:)Bnimkide son 1tane kalmıştı 6.gün embriyosu hangi gün transferin cnm?
Ayyy ne güsel yaaa şuan heyecanlı bekleyişş bnimkide önümüzdeki cuma transferim rabbbim yüzümüzü güldürsün hepimizin ....Dün transferim oldu canım beklemedeyim:)
İnşallah canım ya rabbim hayirlh haberler almamızı nasip etsinAyyy ne güsel yaaa şuan heyecanlı bekleyişş bnimkide önümüzdeki cuma transferim rabbbim yüzümüzü güldürsün hepimizin ....
merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi 3.dondurulmuş işe oldu düşük yaptım buda son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
Dün transferim oldu canım beklemedeyim:)
Canım benim Allah razı olsun Mevla'm kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin hayırlı evlatlarla sevindirsin hepimizi inşallahh..Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Gecenin bu saatinde bi yandan yağan yağmur eşliğinde açtım ellerimi senin için benim için burdaki tüm kardeşlerim için dua ediyorum Allahım emeğimizi çabamızı zayi etmesin. Allah hepimziin gönlüme gire versin Inşallah.
Evet kaldım cnm 3.denememde ama düşük oldu.İnşallah canım ya rabbim hayirlh haberler almamızı nasip etsin
Diğer denemelerinde hiç hamile kalmadın mi
Rabbim hayırlısı ile güsel haberler almanı nasip etsin cnm...merhaba arkadaşlar. 5. gün embriyosu 13.09.2018 transfer tarihim. 3. denemem
Aminnn cnm amin...Canım benim Allah razı olsun Mevla'm kimsenin emeklerini boşa çıkarmasin hayırlı evlatlarla sevindirsin hepimizi inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?