- 4 Mart 2018
- 256
- 199
- 53
- 36
- Konu Sahibi cocukoloji
-
- #2.041
Canım çok şükür .. benim bi ara bulantılarım geçti tedirgin oldum anormal bi durum mu var diyeCanım benim iyiyim hamd olsun yata kalka gidiyo bakalım mide bulantilarim 10dan 1 e düşünce dünyaya yeniden gelmiş gibi oldum elhamdulillah ne zor bi surecmis yaşamayınca bilemiyomuş insan yinede her anımiza her halimize şükürler olsun.
Sen nasılsın canim nasıl gidiyo aklımda hep sizde kader arkadaşlarim benim :)
Diğeri de kızmış :))Ben 16 hafta oldum. Bebişlerden biri erkek, diğerini göremedik.
Yaaaaa maşallah sübhanallah benimde biri kız biri erkek rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin çok sevindim rabbim iki sevinci de bizlere nasip etti hamd olsun durumun nasıl hamilelik sürecin nasıl geçiyoDiğeri de kızmış :))
Canım çok şükür .. benim bi ara bulantılarım geçti tedirgin oldum anormal bi durum mu var diye) ben bulantılara bile şükrediyorum bugünleri cok aradık çünkü.. her halimize elhamdülillah.
Ben de 15. Haftama giricem Allah nasip ederse.. Cinsiyetine kiz dedi doktorum ama kesinlessin diye bekliyoruz.. hayırlısı olsun..
Senin de iyi olmana çok sevindim canimm..
Turkuazvesari canım maşallah çok sevindim )
cocukoloji hakkinda hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle...
Yaaaaa maşallah sübhanallah benimde biri kız biri erkek rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin çok sevindim rabbim iki sevinci de bizlere nasip etti hamd olsun durumun nasıl hamilelik sürecin nasıl geçiyo
Elhamdülillah bugunlerimize ben hala inanamiyorum bebişlerin hareketlerini hissedince evet diyorum hayal değil gerçekten hamileyim. Ne biliyim okadar badireler atlattık yıllarca bekledik rabbim kalbimize göre verdi çok şükür. Bulantilarim azaldı daha iyiyim göbişim çıktı birazcık şöyle 5.ci ay bi geçsin artık alışveriş ve oda yapıcaz İNŞALLAHTest günlerimizin geldiğini falan hatırlıyorum da duygulanıyorum.. şimdi kız ve erkek bebeklerimiZi bekliyoruz. Her şey yolunda benim tarafta çok şükür.. senin de iyidir umarım
Kolay gelsin canım, her şey gönlünce olsunElhamdülillah bugunlerimize ben hala inanamiyorum bebişlerin hareketlerini hissedince evet diyorum hayal değil gerçekten hamileyim. Ne biliyim okadar badireler atlattık yıllarca bekledik rabbim kalbimize göre verdi çok şükür. Bulantilarim azaldı daha iyiyim göbişim çıktı birazcık şöyle 5.ci ay bi geçsin artık alışveriş ve oda yapıcaz İNŞALLAH
merhabalar kızlar....
4.tedavime başlıorm 2tane uzun protokol tedavi negatif 3.dondurulmuş tuttu oldu düşük yaptım buda 4.deneme son dondurulmuşum geriden gelen bir embriyo bakalım kader kısmet rabbim ol dedimi olur hayırlısı ise olsun duam...
Kızlar sizde anlatın burdan konuşalım...
@caliskan_kiz Hamilebelirtiler Kasık agrısı lekelenme 1hfta sonra
Turkuazvesari Hamile belirtiler kasık agrısı ve terleme.
T tugba31esgar Hamilebelirtiler terleme kasık agrısı 9.gün lekelenme.
@burciss hamilebelirtileri bel ve sırt agrıları.
@moonlight23 hamilebelirtiler kasık agrısı ayakta uzun kalınca kasıklarda baskı hissi.
@victoryvivi hamileBelirtiler terleme sıcak basması
P Polyannaaa_ hamilebelirtiler kasıkta batma lekelenme..
@takucum hamile
Dualarım seninle canım.. hakkında hayırlısı olsun...Merhabalarrr kızlarrrr
5.tedavime başladım yarın ve ya öbürsü gün transferim var lütfennn dualarınızı eksik etmeyinn
Çok saol cnm bnmmmDualarım seninle canım.. hakkında hayırlısı olsun...
Haber ver gelişmeleriKızlarrrrr dualarınızı bekliorummm yarın veya cuma transferimmm varrrr
Kızlar transferim yarın ve kesin rabbin eliyle olsun, çok zor oldu tekrar baştan sürece başlamk ama işallahh bnde hamileyim diye size paylaşım yapabilicem...Haber ver gelişmeleri
İnşallah canım..Kızlar transferim yarın ve kesin rabbin eliyle olsun, çok zor oldu tekrar baştan sürece başlamk ama işallahh bnde hamileyim diye size paylaşım yapabilicem...
Kızlar transferim yarın ve kesin rabbin eliyle olsun, çok zor oldu tekrar baştan sürece başlamk ama işallahh bnde hamileyim diye size paylaşım yapabilicem...
Aminnn aminnn çok saol cnm yaaaaInan her gün her saat dualarimdasiniz sen ve isteyen dileyen bütün kardeşlerime. Haberiniz olmasada onlarca insan sizlerden habersiz sizler için her sohbette dua ediyoruz rabbim emeğinizi zayi etmesin hayırlı neticeler alırsınız İNŞALLAH bu sefer son olsun canım benim
Hakan coksuer kapisindan geçmeyin!teşekkur ederim arkadaşım,ayriyeten tedavi olan arkadaşlar varsa bilgi lutfeeen.
merhaba son durumunuz nedir memorialde tedavi oldunuz mu?Kızlar Merhaba! Nasılsınız benım 2.dondurulmus transferımde negatıf oldu.5.tedavımdi.bahcecı cem celıkdı doktorum sımdı yenı bır tedavı için merkez araştırıyorumda semra kahraman şişli memoriale giden varmıydı aranızda
Merhaba beta artisim yavas kese kucuk demissiniz benim de durumum ayni acaba nasildi beta artislariniz? Bana da once dis gebelik olabilir yavas ilerliyor beta dediler sonra kese gorundu ama yavas ilerledigi icin sagliksiz olabilir dediler simdi beklemedeyizRabbim kolaylıklar versin canım.. eee ikiz annesi olmak kolay değil:))
Inşallah atlatırsın biran evvel bu zamanları bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın..
Bende bugün kalp atışını duydum canım 6 haftaligim. Çok şükür..
Demistin ya bir mucize olacak gibi hissediyorum gerçekten öyle oldu. Değerlerin artmaya başladı ve bugün en güzel haberi aldık.. Rabbim dileyen isteyen herkese tattirsin bu günleri inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?