2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Canım çok şükür .. benim bi ara bulantılarım geçti tedirgin oldum anormal bi durum mu var diye) ben bulantılara bile şükrediyorum bugünleri cok aradık çünkü.. her halimize elhamdülillah.
Ben de 15. Haftama giricem Allah nasip ederse.. Cinsiyetine kiz dedi doktorum ama kesinlessin diye bekliyoruz.. hayırlısı olsun..
Senin de iyi olmana çok sevindim canimm..

Turkuazvesari canım maşallah çok sevindim)

cocukoloji hakkinda hayırlısı olsun kuzum dualarımız seninle...

Geç cvp yazdım canım kusura bakma iyi olmana çok sevindim ilk aylar zor olsada ilerisi için güzel olacak inanıyorum rabbim sağlık sıhhat versin hepimize hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

Test günlerimizin geldiğini falan hatırlıyorum da duygulanıyorum.. şimdi kız ve erkek bebeklerimiZi bekliyoruz. Her şey yolunda benim tarafta çok şükür.. senin de iyidir umarım

Test günlerimizin geldiğini falan hatırlıyorum da duygulanıyorum.. şimdi kız ve erkek bebeklerimiZi bekliyoruz. Her şey yolunda benim tarafta çok şükür.. senin de iyidir umarım
Elhamdülillah bugunlerimize ben hala inanamiyorum bebişlerin hareketlerini hissedince evet diyorum hayal değil gerçekten hamileyim. Ne biliyim okadar badireler atlattık yıllarca bekledik rabbim kalbimize göre verdi çok şükür. Bulantilarim azaldı daha iyiyim göbişim çıktı birazcık şöyle 5.ci ay bi geçsin artık alışveriş ve oda yapıcaz İNŞALLAH

Kolay gelsin canım, her şey gönlünce olsun

Kızlarrrrr dualarınızı bekliorummm yarın veya cuma transferimmm varrrr

Kızlar transferim yarın ve kesin rabbin eliyle olsun, çok zor oldu tekrar baştan sürece başlamk ama işallahh bnde hamileyim diye size paylaşım yapabilicem...

Inan her gün her saat dualarimdasiniz sen ve isteyen dileyen bütün kardeşlerime. Haberiniz olmasada onlarca insan sizlerden habersiz sizler için her sohbette dua ediyoruz rabbim emeğinizi zayi etmesin hayırlı neticeler alırsınız İNŞALLAH bu sefer son olsun canım benim

Aminnn aminnn çok saol cnm yaaaa

merhaba son durumunuz nedir memorialde tedavi oldunuz mu?

Merhaba beta artisim yavas kese kucuk demissiniz benim de durumum ayni acaba nasildi beta artislariniz? Bana da once dis gebelik olabilir yavas ilerliyor beta dediler sonra kese gorundu ama yavas ilerledigi icin sagliksiz olabilir dediler simdi beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…