2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Günaydınnn. Bugün ne güzel haberler vermişsiniz. Gözünüz aydın. Sağlıkla, hayırla kucağınıza da alırsın inşallah:dua:. Darısı başımıza.. Decavit vitamin kullanan varmıydı aranızda. Büyük abdestimin rengi siyah. internetten biraz araştırma yaptım decavit yan etkilerinde yazıyor. aynı zamanda estrofem ve coraspirin kullanıyorum bunlarla ilgili değildir sanırım. Bilginiz varmıdır benimle aynı olan varmı?

Günaydınnn. Bugün ne güzel haberler vermişsiniz. Gözünüz aydın. Sağlıkla, hayırla kucağınıza da alırsın inşallah:dua:. Darısı başımıza.. Decavit vitamin kullanan varmıydı aranızda. Büyük abdestimin rengi siyah. internetten biraz araştırma yaptım decavit yan etkilerinde yazıyor. aynı zamanda estrofem ve coraspirin kullanıyorum bunlarla ilgili değildir sanırım. Bilginiz varmıdır benimle aynı olan varmı?
merhaba canım
ben de decavit kullanıyorum
decavitten once coraspın ve estrofem kullanıyorum
bende de aynı sekılde siyah.

Merhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.

Merhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.
gecmıs olsun canım
insallah ıyı cıkar sonuc bellı olmadan uzme kendını ltf.

Çok geçmiş olsun cnm rabbim tez vakitte şifa versin sana cnm:dua::dua::dua::dua:

Günaydın kızlar,

Pozitif alanlar hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıcakla yavrularınızı kucaklarınıza alırsınız,:anne:

Negatifi görenler inşallah en kısa zamanda toparlanır daha sağlam adımlarla başarıya ulaşırsınız,:anneadayı:

Benim gibi transferini bekleyenlere de minişler sımsıkı tutunur da sağlıkla kucağımızda da görürüz inşallah :dua:

Son olarak U umuut19 arkadaşım inşallah test sonucun temiz çıkar , çokça dua et ve olumlu düüşün hayırlısıyla sonucun temiz çıkacaktır .. :KK54:

Canim Rabbim hayırlı ve iyi haberler almani sonra da saglikla bebeğini kucagina almayı nasip etsin:dua:

Back
X