- Konu Sahibi cocukoloji
Ben normal ucuzlardan yapmayı dusunuyorum bugun erken ama merak edıyorumYarınmoonlighttttt @hira571 güsel haberler beklioruz eeken gebelik testi varmı aranızda yapan kızlar
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normal ucuzlardan yapmayı dusunuyorum bugun erken ama merak edıyorumYarınmoonlighttttt @hira571 güsel haberler beklioruz eeken gebelik testi varmı aranızda yapan kızlar
![]()
Kaçıncı günündesin cnm?Ben normal ucuzlardan yapmayı dusunuyorum bugun erken ama merak edıyorum
TebriklerrrSelam kızlar benim de internetteki sistemde yeni onaylandı sonuçlarım beta 210 2 gün sonra tekrarlayacağım. Tsh yüksek biraz ona cnm sıkıldı
6.gun canım aramızda 1 gun var senınleKaçıncı günündesin cnm?
İnsallah hep birlikte:)Hadi hayırlısı ile güsel haberlerini beklioruz...
İnşallah canım. Aslında ben test yaptim cizgi var fakat transfer günü catlatma ignesi yapıldı o yuzden temkinli yaklasiyorum. Bugun yarın kan tahlili yaparsam hemen haber veririm insallahYarınmoonlighttttt @hira571 güsel haberler beklioruz eeken gebelik testi varmı aranızda yapan kızlar
![]()
Canım hayırlı olsun gözünüz aydın insallah sağlıkla hayırla kulağına da alırsınKızlar dayanamadım 12. GÜnümde kan test yaptırdım şimdi normalde doktorum 14. Gün dedi perşembe günü test günüm 67 çıktı sonuç
Sen hangi güm oldun transfer6.gun canım aramızda 1 gun var senınle
merhaba canımGünaydınnn. Bugün ne güzel haberler vermişsiniz. Gözünüz aydın. Sağlıkla, hayırla kucağınıza da alırsın inşallah. Darısı başımıza.. Decavit vitamin kullanan varmıydı aranızda. Büyük abdestimin rengi siyah. internetten biraz araştırma yaptım decavit yan etkilerinde yazıyor. aynı zamanda estrofem ve coraspirin kullanıyorum bunlarla ilgili değildir sanırım. Bilginiz varmıdır benimle aynı olan varmı?
teşekkür ederim canım. içim rahatladımerhaba canım
ben de decavit kullanıyorum
decavitten once coraspın ve estrofem kullanıyorum
bende de aynı sekılde siyah.
benim transfere hazırlıktan berı bu sekıldeteşekkür ederim canım. içim rahatladı![]()
gecmıs olsun canımMerhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.
Çok geçmiş olsun cnm rabbim tez vakitte şifa versin sana cnmMerhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.
İnşallh kızlar..Rabbim önce sağlık versin..Sonrada bu yolda emek verenlere yardım etsin..Çok geçmiş olsun cnm rabbim tez vakitte şifa versin sana cnm![]()
Teşekkür ederim desteginiz için..Allah razı olsun..İnsallh..gecmıs olsun canım
insallah ıyı cıkar sonuc bellı olmadan uzme kendını ltf.
kötu düşünme ki kötü gelmesin olur muTeşekkür ederim desteginiz için..Allah razı olsun..İnsallh..
Canim Rabbim hayırlı ve iyi haberler almani sonra da saglikla bebeğini kucagina almayı nasip etsinMerhaba kızlar..Benimde 20 gun önce 3.gün (6 ve 7 hucreli) 2 tane embriyo transferi negatifle sonuçlandı. Cok uzuldum. Dr'agittim gögsümde çok emin bir şekilde, hic iyi huylu olmayan bir nodül olduğunu soyledi..Simdi başka bir dra daha gidecegim randevu aldım..Transferi negatifle sonuçlanan arkafaşlar "üzülmeyin"!!.Herşeyden önce en ònemli olan sağlık. Rabbim kaldıramıyacağim yükü verme neolur. Duanıza talibim ne olur hamile arkadaşlar.. Sonucum iyi çıksın dua edin.