- Konu Sahibi cocukoloji
- #1.041
Bnde var progestan tahriş edio ondan büyük ihtimalle öle düşünüormBende de artık ara ara bel ağrısı kasık ağrısı geliyor göğüslerimde hala bişey yok bide rahimde batma gibi hisler hissedeb varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde var progestan tahriş edio ondan büyük ihtimalle öle düşünüormBende de artık ara ara bel ağrısı kasık ağrısı geliyor göğüslerimde hala bişey yok bide rahimde batma gibi hisler hissedeb varmı
Aksam iğne için acile gidince yaptıracağımCnm testinin tekrarladınmı cnm bgn? Yooo çok kişi var hiç belirtisi olmadan hamile olan cnm..
Güsel yüksek degerler beklioruzAksam iğne için acile gidince yaptıracağım
Daha cok erken ondan yoktur belirti sanirim
ÜzgünümKizlar test günü değerim 399 du bugün bir daha yaptırdık 589 iki katı artmamış
Sizce nasıl?
Iki embriyo transfer edilmişti acaba biri gitti mi![]()
İki katına çıkmasına gerek yokmuş canım %60 artması yetiyormuş kendini sakın üzüp strese sokma iki katı artışı görmen için 3-4 gün beklemen gerekiyomuş aslındaKizlar test günü değerim 399 du bugün bir daha yaptırdık 589 iki katı artmamış
Sizce nasıl?
Üzgünüm2 gün sonra tekrar yapınca netleşir...
Üzme sakin kendini çok düşük değil değerin bu artış oranları iki katı olmasimigerekiyo bilmiyorum ama düşmemişki eğer 300den aşağı olsaydı endiselenirdik korkma rahatla biraz bebişlerininsana sıkı sıkı tutulduğunu hissetmeye çalış negatif enerji verme onlarada onlar seninle şuan yerleşme çabasındalar herşey güzel olacak sadece tekrarla testini gün aşırıÜzgünüm derken kötü bir değer mii
Benim çok geliyo çamaşır falan dayanmiyo her abdestle değişir oldum ıslaklık rahatsız ediyo normal mi bilemem ama bendede var canimAkıntı durumunuz nasıl kızlar benim akıntım çok var gebeyken çok oluyormuş galiba
Cnm degerin gayet iyi neden üzüldünki, kndini üzme bak bebişi düşünKizlar test günü değerim 399 du bugün bir daha yaptırdık 589 iki katı artmamış
Sizce nasıl?
Transferimin 10. GünüAkıntı durumunuz nasıl kızlar benim akıntım çok var gebeyken çok oluyormuş galiba
Üzgünüm derken kötü bir değer mii
Benim çok geliyo çamaşır falan dayanmiyo her abdestle değişir oldum ıslaklık rahatsız ediyo normal mi bilemem ama bendede var canim
Kizçeler size bir sorum var şimdi tüp bebekte gebelik hesabı nasıl oluyor ben bunu doktoruma sormayı unuttum sizlerin bilgisi var mi nasıl hesaplaniyo??????????
https://tup-bebek-gebelik.hesaplama.net/ Burdan hesaplayabilirsin cnm son adet tarihine göre hesaplanmıyor tüp bebekte. Doktorlar da öyle hesaplamıyorKizçeler size bir sorum var şimdi tüp bebekte gebelik hesabı nasıl oluyor ben bunu doktoruma sormayı unuttum sizlerin bilgisi var mi nasıl hesaplaniyo??????????
Turkuazvesari benim son adet tarihim 25 ağustos norm gebeler gibi hesaplaniyosa
5+2 oluyo ama doğrumu bilemedim niye takildim bu konuya onuda bilemedim :))))))