2018 Eylül-Ekim donmuş transfer olucaklar gelin konuşalım....

Kizlar test günü değerim 399 du bugün bir daha yaptırdık 589 iki katı artmamış:(
Sizce nasıl?
Iki embriyo transfer edilmişti acaba biri gitti mi:(

Kizlar test günü değerim 399 du bugün bir daha yaptırdık 589 iki katı artmamış:KK43:
Sizce nasıl?
Iki embriyo transfer edilmişti acaba biri gitti mi:KK43:
İki katına çıkmasına gerek yokmuş canım %60 artması yetiyormuş kendini sakın üzüp strese sokma iki katı artışı görmen için 3-4 gün beklemen gerekiyomuş aslında

Üzgünüm derken kötü bir değer mii
Üzme sakin kendini çok düşük değil değerin bu artış oranları iki katı olmasimigerekiyo bilmiyorum ama düşmemişki eğer 300den aşağı olsaydı endiselenirdik korkma rahatla biraz bebişlerininsana sıkı sıkı tutulduğunu hissetmeye çalış negatif enerji verme onlarada onlar seninle şuan yerleşme çabasındalar herşey güzel olacak sadece tekrarla testini gün aşırı

Akıntı durumunuz nasıl kızlar benim akıntım çok var gebeyken çok oluyormuş galiba
Benim çok geliyo çamaşır falan dayanmiyo her abdestle değişir oldum ıslaklık rahatsız ediyo normal mi bilemem ama bendede var canim

Kizçeler size bir sorum var şimdi tüp bebekte gebelik hesabı nasıl oluyor ben bunu doktoruma sormayı unuttum sizlerin bilgisi var mi nasıl hesaplaniyo??????????

Benim çok geliyo çamaşır falan dayanmiyo her abdestle değişir oldum ıslaklık rahatsız ediyo normal mi bilemem ama bendede var canim[/QUOTE]
İnce ped kullanın rahat edersiniz

Kizçeler size bir sorum var şimdi tüp bebekte gebelik hesabı nasıl oluyor ben bunu doktoruma sormayı unuttum sizlerin bilgisi var mi nasıl hesaplaniyo??????????

Benim kullandığım regl takip aplikasyonunu hamileye çevirdim. 24 ağustos regl 1. Günüme göre hesapladı, tam 37 gün olmuş yani bugün 5 hafta 2 günlük. 16 ekimde muayeneye gidince de soracağım.

5 haftalık bebegın görüntüsü böyleymiş Turkuazvesari Turkuazvesari Allahin mucizesine bak ağlamamak için zor tuttum Allahım sen ne mucizeler yaratiyosun şu mercimek kadar şeyin bi kaç gün sonra belki de kalbi olacak

Eklentiler

• Screenshot_20180930-181004.webp
    Screenshot_20180930-181004.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 30
Turkuazvesari Turkuazvesari benim son adet tarihim 25 ağustos norm gebeler gibi hesaplaniyosa
5+2 oluyo ama doğrumu bilemedim niye takildim bu konuya onuda bilemedim :))))))

Hayır sen 5+1 oluyosun, 26’dan itibaren sayacan. Aslında biz de normal gebeyiz. Sadece döllenme ve 3. Ya da 5. Güne ulaşma süreci dışarıda gerçekleşiyor. Regl 1. Günden itibaren vücut hamileliğe hazırlık sürecine girdiğinden herkes için regl 1. Günden itibaren hesaplanır. Bazı doktorlar biraz daha farklı hesaplıyabiliyormuş. Seninkine sorarsın, ben de benimkinden cevap alınca yazarım :KK200:

Back
X