• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    331
Bemnim yumurtadan tam 10gun gecti, idrar tetsi negatif. Sizler yumirta gununu biliyor musunuz?

Yumurtlama testi çok belirleyici olur. Yapmanı tavsiye ederim. Onun dışında iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntı olduğu gün ve sonrasında çatlama olur.
 
Anladim test için adeti bekleyim diyodum ama senin testi görünce acaba bende de çikarmi dedim yarin bakarım artik. İnşallah kat kat artar degerin :)

Benim BAT’a 5 gün kala bayağı bariz çizgim çıkmıştı. Mutlaka yap!
 
haziran anneleri, doktora ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz?
ben 5+2 de gideceğim, beklemek çok zor.:dua:

Ben 2 ekimde gideceğim canım nasipse keseyi görmek için. O zaman galiba 5+4 olucam. İnşaallah güzel haberler alırız canım.
 
20170926_173920.webp ben yine test yaptım :) Bata 4 gün kaldı
 
Hesaplıyablr misin anlamadım da 30 ağustos 4 eylül arası son adet tarihim

Canım şu an 3 hafta 6 günlük eğer hamileliğin netse. Döngülerin 28 günde bir ise BAT’ın tahminen 28 Eylül’dür. BAT’a 3 gün kala normal bir değer 49. Yarın tekrarlattır testi mutlaka. Bakalım 2 katı bulmuş mu?
 
Canım şu an 3 hafta 6 günlük eğer hamileliğin netse. Döngülerin 28 günde bir ise BAT’ın tahminen 28 Eylül’dür. BAT’a 3 gün kala normal bir değer 49. Yarın tekrarlattır testi mutlaka. Bakalım 2 katı bulmuş mu?
İnşaAllah yükselir tşk ederm saol
 
Back
X