- Emoji Skoru
- 931
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #48.321
Mama sandalyesindeyken verilen yemeği yere atan bebeginiz var mi kızlar ya. Verdigimi tutup tutup yere atıyor. Agzina götürür gibi oluyor yine yere atıyor. Engel de olamıyorum. Çözümü nasil bulurum acaba. Bir de kendi kendime kafaya çok takıyorum. Çocuk yetiştirmek gerçekten büyük sorumluluk. Dogru bir birey yetistirmek için tüm sorumluluk bana bakıyor. Haliyle her zaman benimle. Bunun yükünü kendinde hissetmek çok ağır. Dogru nasil yaparim diye çok düşünüyorum. İnstagram annelerinden birine baktim. Cocuga oyun, kitap, eglence her seyi sağlıyor maşallah. Ona baktıktan sonra bunalım başladı 

görünenleri bir şekilde gizliyorum ama açıkta olanlara kesin gidiyor eline boş küçük bir kabloyu temizleyip verdim bir iki oynadı bıraktı yine diğerlerine gidiyor, çit mi almak iyi olurdu acaba,kol altlarından tutup koridorda turlamak hoşuna gidiyor :) bir de bu aralar zorla yemek yediriyorum haliyle yoruluyorum yedircem diye bazen de yemezse yemesin diyorum... Sizin öğün saatlerinşz nasıl geçiyor bitirtmeye çalışıyor musunuz