Ilikli olmadiktan sonra et tavuk suyu kaynatmak cok elzem degil bence. Kendisini yese yeter die dusunuyorum. Tabiki kaynatmak isteyen kaynatir.Ben kendim ilikli kemik kaynatiYorum ama et suyu yapmadim hic tavuk suyuda
Hep ilikli kemik suyu kaynattim arada et ve tavukta kaynatip degisik degisik kullanmak istiyorum aslinda o yuzden merak edip sormustumIlikli olmadiktan sonra et tavuk suyu kaynatmak cok elzem degil bence. Kendisini yese yeter die dusunuyorum. Tabiki kaynatmak isteyen kaynatir.
Evet cabim masal okuyorum, sesli kitaplar ozellikle gece uyku rutinimiz arasinda. Safece masal değil dergi, kitap, broşür ne bulursak inceliyoruz birlikteÇabuk dillenecek desene. Masal okuyor musun ne tür aktiviteler yapıyorsun ?
Benimki sadece baba diyor. Bir de gege veveve diyor. Ses tekrarları yani.
Biz parka çıkıyoruz devamlı ordaki çocuklar konuştukça bizimki de coşuyor konuşmaya ve yürümeye çok heves ediyor. Bu zamana kadar emekliyor diyordum hep karnını yere vurarak kalkıp emekliyordu değişik bir şekli var diyorduk. Iki gündür tam emekliyor. Bir yerlerden tutunup kalkmaya çalışıyor.
10 ay üzeri oyuncağı var oynamaz anlamaz saniyordum top kaydirmaca oyunu. Abisinin oynadığını görünce o da öğrenmiş şimdi ken di de topu kaydirak bölümüne koyup kayisini izliyor.
Işaret parmağıyla abisinin gözlerini inceliyor. Burnunu sıkıyor. Öyle ışte.
Masallah takdir ettim seni ve bebegini baya ilerleme kaydetmissiniz :) devami da gelir inşallah :)))Biz de 9.5 aylık olduk. Bexsero ilk doz yapıldı. Ateş olmadı ama huzursuzluk oldu, kucağımdan inmek istemedi aşı vurulduğu gün ve ertesi gün. Bugün iyi neyseki ama aşı yeri kızarık ve şiş.
Bizimki de oturmak ve yatmak istemiyor hiç ,altını bile zor alıyorum. Elinden tutup evi dolaşıyoruz bütün gün, belimiz tutuluyor
Önce kendi adını söylemeye başladı bizimkisiismi ada. Sonra anne, baba, gel,at demeye başladı. Şimdi de topa vururken gol diyor ☺
Bay bay, alkış, bir bir yapıyor, sorulan bazı nesneleri anlayıp o yöne bakıyor. Kedi nerde deyince kediye doğru bakıyor, kuş nerde deyince yukarıya doğru bakıyor, ışığı zaten 7 aylıkken öğrenmişti.
Yemek konusunda kahvaltıda sorunumuz var, keyifle yemiyor, ona üzülüyorum. Ayrı yemiyor, bulamaç da yemiyor, ben de haşlanmış yumurta sarısını illa yesin istiyorum. Oyunla falan yedirmeye çalışıyorum
Onun haricinde sebze yemeklerini ,meyveleri ,köfte ve yoğurt yemeyi seviyor. Yavaş yavaş bizim yemeklerden de tattırmaya başladım, 1 yaştan sonra ona özel bi şey yapmayacağım, biz ne yersek aynısını vereceğim.
Oo hayirli olsunn sevindim senin adina :) sil bastan basa donup ayni seyleri yasamicaksin cunku delirmisken ikisi bir buyuyecekKızlar hamileyim 8 haftalıkmış. Allah yardımcım olsun.ikisi birden büyücek inşallah.
Bütün bebeklere maşallahMasallah takdir ettim seni ve bebegini baya ilerleme kaydetmissiniz :) devami da gelir inşallah :)))
Geçmiş olsun canım evet hava değişiminden hemen bir değişiklik oluyor ama insallah çabuk atlatırsınızBiz de hasta oluyoruz galiba. 2-3 gündür kaka sayısı arttı. Bazen yeşil bazen normal renkte yapıyor. İshal değil. Çok yemiyor. Bugün gece uykusuna yatırırken emzirdiğimde de öksürür gibi oluyor, kusacak gibi oluyor, genzinden sesler geliyor, burnu açık. Evde de değiliz memlekete geldik. Burada hava biraz serin üşüttü galiba. Korkum bronşiyolit ya da bronşit gibi öksürüklü hastalıklar.
Sabah ıhlamur vereceğim, inşallah düzelir
Herkese merhaba, kızımın ağzı burnu doldu bir gecede. Doktoruna ulaştım burun spreyi ile şurup yazdı. Bu gece ağzına bir şeyler akıyor aniden yutkunamayarak uyanıyor.
Soğanı kesip bacucuna koydunuzu yazanlar olmuştu şimdi onu yapacam da başka öneriniz var mı?
Senin ve grubumuzdaki tüm öğretmen annelerimizin eğitim öğretim yılını kutluyorum ben de canımTüm öğretmen annelere şimdiden yeni eğitim öğretim dönemi hayırlı olsun
Canım peditus iyi geldi ama ben serum fizyolojik cékip enjektörle burnunu yıkayıp sonrada temizleyici vakkumla temizledim yıkarken ağzını açık tutup kafasını öne eğdim ozaman rahatlayıp uyumuştu yoksa gece boyu ağlayıp uyumuyordu geçmiş olsun cabuk atlatirsinz insallahHerkese merhaba, kızımın ağzı burnu doldu bir gecede. Doktoruna ulaştım burun spreyi ile şurup yazdı. Bu gece ağzına bir şeyler akıyor aniden yutkunamayarak uyanıyor.
Soğanı kesip bacucuna koydunuzu yazanlar olmuştu şimdi onu yapacam da başka öneriniz var mı?
Nasıl oldu kuzucukHerkese merhaba, kızımın ağzı burnu doldu bir gecede. Doktoruna ulaştım burun spreyi ile şurup yazdı. Bu gece ağzına bir şeyler akıyor aniden yutkunamayarak uyanıyor.
Norovirüsü atlattık çok şükür canımLezzetliCipetpet Betüş nasıl oldu yazdın mı bilmiyorum durumunu görmedim
Kuzum kötü bir gece geçirdi 6-7 kez uykusundan uyandı nefes alamayarak. Sürekli burnunu çektim hala da dolu ama daha iyi şimdi. ŞükürNasıl oldu kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?