2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Koşuyolu medipol hastanesine giymeyi dusunuyorum ama bakalim hangisine gidecegim

Acıbadem pahalıdır özel sigortan mi var oyle olsa tercih ederdim bende koşuyolu medipol hastanesine gideceğim ama doktorlara karar veremiyorum neye gore tercih yapacağım
Koşuyolu medipol hastanesine giymeyi dusunuyorum ama bakalim hangisine gidecegim

Canım koşuyolu medipolü bende düşünüyorum. orada iki doktor tavsıye ettiler. birde Üsküdar yunus emre hastanesinde bir doktordan baya memnun olanlar vardı. ben şuan 10. haftadayım. senın ne kadar oldu. 2li. taramalar özelde pahalı diye biliyorum sen yaptırdın mı acaba.

Günaydın kızlar, bizde geçen hafta kalp atışını duyduk minigimin, çok heyecanlı ,9. Haftaya girdik şükür, progestan igne jel devam benim, jelden sonra yürüyorum o yüzden eskisi gibi siyah döküntü olmuyor , mide bulantılarım da tuhaf bir şekilde devam ediyor, bi var bi yok , yediklerime saate gore değişiyor dün akşam yoğurt yedim 10 da akşam nerden yedim mahfetti beni kustum, sonra gece boyu yandı midem , ama hepsi güzel içimizde büyüyen o can için her şeye değer, şükür bugüne

Kizlar mide bulantim arada oluyo ama dusunmemeye calisiyorum sonra bi bakiyom gecmis kusmalarim falanda bitti sayilir hafta sonu ogluma dogum gunu yapicam onun telasina dustum simdi ne yapcam ne hazorlicam konseptimiz şirinler olucak zaman yaklastikca stres oluyoeum ben bide 4 ay once dis partisi yapmistim konseptimizi mickey mause yapmistim dogum gunu gibi olmustu sanirim biraz hevesimi almisim hicte canim istemiyo yada bu hamilelikten bitkin dusuyorum canim istemiyo anlamadim ama zaman yaklastikca bende bi strestir sormayin kizlar aslinda yarin dogum gunumuz amapartimizi hafta sonuna biraktim cuma gunudu dr a gidicem tavi kendi dr uma degil declet hastanesine bakalim bebiste napiyo korkuyorum kotu bisey olcak diye

Kızlar merhaba;
şuan 10. haftama girdim. bir haftadır sabahları uyanınca bazen acı su kusuyorum. ilk haftalar bulantım vardı ama kusmam yoktu şimdi sanki arttı. bu haftalarda sizin nasıl. öyle canımın istediği birşey olmuyor hala yiyeceklerin tadı yok. karpuz aldım o ıyı geldi. birde cildim çok kurumaya başladı doğru dürüst su içemiyorum. şampuanlar kremler kokuyor. siz şuan ne kullanıyorsunuz nemlendirici.

Benimde erbil beyle son kontrolüm olucak 2 hafta sonra 3 ayi tamamlamış olacağım Allahin izniyle doktor araştırıyorum anadolu yakasında bakalim
canım benim gittiğim medıcana hast.de aylin akıncı var. Çok iyi bir dr. İnanılmaz rahatlatıyor insanı pozitif ve güler yüzlü tavsiye ederim. 20 yıllık dr'dur kendisi

Sabahları acı su bende de oluyor , krem için erken değil mi ki canım, karin için soruyorsun değil mi?

Benimde oyle oluyor. Resmen seyirme gibi. Bebekle ilgisi yok ama hissi bile bana mutluluk veriyor heycanlanıyorum :)))

Ben yves rocher den aldim. Kokusuz nemlendirici krem. Bir tek o iyi geliyor yuzume. Yoksa su da icmedigimden midir nedir yuzum soyuluyor resmen kupkuruydu.
Mide bulantilari da tam gaz devam ediyor. Ama bitecek insallah. Cogu gitti azi kaldi diye dusunmek istiyorum artik

Kizlar benim bulantim ve az da olsa kusmalarim 6. Haftaya girince basladi bugun 8 hafta bitti birkac gundur bulantim bile cok hafif ara ara oluyor siZce hep boyle mi devam eder yoksa ileriki haftalarda yeniden baslayabilir mi?

canım benim gittiğim medıcana hast.de aylin akıncı var. Çok iyi bir dr. İnanılmaz rahatlatıyor insanı pozitif ve güler yüzlü tavsiye ederim. 20 yıllık dr'dur kendisi
Evet Biliyorum o doktoru ama medicana medipola gore baya pahali

Ben 11.haftanin içindeyim ben 2 li testimi tup bebek doktorum yapicak oylelikle onunla vedalasicam yunus emre hastanesini bende aradim selma hnm varmis kesin onu diyorsundur medipolda kimi onerdiler benim tup bebek senin nasil normal mi

Kizlar benim bulantim ve az da olsa kusmalarim 6. Haftaya girince basladi bugun 8 hafta bitti birkac gundur bulantim bile cok hafif ara ara oluyor siZce hep boyle mi devam eder yoksa ileriki haftalarda yeniden baslayabilir mi?
Canım benimde hiç kusma olmadı 5. Haftadan beri ara ara bulantı oluyodu ama bu hafta çok azaldı bende araştırıyorum ha bire normalmi diye inşallah normaldir çok stres yapıyorum bişi olacak diye

Herkese merhaba Allah bulantı kusma vb şikayetler yaşayanlara yardım etsin tez zamanda normal yasantiniza dönebilirsiniz inşallah çok şükür sabahlari hariç hiç bulantim yok yoksa küçük bebeğim rezil olacaktı şu halimle bile onunla zor ilgileniyorum tansiyonum dusuyor basim donuyor sürekli kucağımda gece de öyle uyuyor hayırlısı ile riskli dönemleri atlayıp hamileligimizin tadını çıkarırız inşallah

Ben su içtiğim halde benimde yüzüm soyuluyor bende nemlendirici kullanıyorum. Bide yüzüm ergen gibi sivilce döktü ya biri gidiyor biri geliyor uyuz olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…