Sadece fiyat ogrendim daha gitmedim muayane 140 tl imis normal dogum 2600 sezeryan 3500 muş
Evet doğum çok pahalı. Hatta epidural sezeryan 6250 medipolun fiyatı baya iyimiş. Dr uma alışmamış olsaydım bende düşünebilirdim ama alıştıktan sonra dr değiştirmek çok zor.Muayane uygun da normal dogum 4 küsür dediler sezeryan 5 küsür
bak şimdi yaaaaaa naptınnn :)))) canım patates kızartması istedi :))))) ne gorsem istiyorum zaten :)))Herkese iyi haftalar kızlar bilmiyorum ama sanki bendede midede bi hafifleme var gibi ıkı gundur inş öledir psıkolojık değildr diyorum hatta oglen patates kızartıp yedım :) ıns hafıfler ve bu hamılelıgımde tamamen gectıgı günleri görürüm
Ben ense kalinligimizi ölcturdum 0.2 cm cikti onda sknti cikmadi cok sukur ayni gun kanimida verdim. Simdi cikacak.olan rapor risk faktorlerini hesaplayarak mi cikiyo. cikan raporu ense kalinligini olcen domtordan baska doktorada gostersem yorumlayabilirmiEnse kalınlığı ölçülüp öyle kan veriyorsun canım ona göre kandaki değerleri de hesaplayıp rapor çıkarıyor sen dr gösteriyorsun o yorumluyor
Yunus emre normal doğumda sezeryan doğumda aynıymış 2600 tl bende bilemedim ama medipol bana daha yakın örnek mahallesinde oturuyorumYunus emre hastanesi mi canım medipol mü. yunus emre daha uygun diye biliyorum.
Aynen bende öyleyim ben canim birseyler istiyorbak şimdi yaaaaaa naptınnn :)))) canım patates kızartması istedi :))))) ne gorsem istiyorum zaten :)))
Yorumlar diye düşünüyorum canım,ben de öyle yapıcam 2 doktora ayrı ayrı göstercem inş.Ben ense kalinligimizi ölcturdum 0.2 cm cikti onda sknti cikmadi cok sukur ayni gun kanimida verdim. Simdi cikacak.olan rapor risk faktorlerini hesaplayarak mi cikiyo. cikan raporu ense kalinligini olcen domtordan baska doktorada gostersem yorumlayabilirmi
Canım su içmeye çalış bebek için önemli . Bi arkadaşım su içmediği icin bebeği susuz kaldı ve kalbi durmuştu.Ben yves rocher den aldim. Kokusuz nemlendirici krem. Bir tek o iyi geliyor yuzume. Yoksa su da icmedigimden midir nedir yuzum soyuluyor resmen kupkuruydu.
Mide bulantilari da tam gaz devam ediyor. Ama bitecek insallah. Cogu gitti azi kaldi diye dusunmek istiyorum artik
Yorumluyor evet ben oglumda 4 dr a birden gosterdim bi tanesi sorunlu olabilir ileri testlerini yapicaz sivi falan alcaz dedi o 2. Dr du üstüne 2 dr a daha gosterdim biri devlet biri ozeldi o nasil dr olmus dediler o kotu diyende ozeldi ilk yapan da ozeldi yani 3 ozel 1 devlet druna gosterdim bitekbo cins dr ole dedi onuda hic sevmemistim zaten bi kere gittim bidaha kapisina ugramadimYorumlar diye düşünüyorum canım,ben de öyle yapıcam 2 doktora ayrı ayrı göstercem inş.
Cok sukur ki saglikli bi sekilde dogdu yavrumYorumluyor evet ben oglumda 4 dr a birden gosterdim bi tanesi sorunlu olabilir ileri testlerini yapicaz sivi falan alcaz dedi o 2. Dr du üstüne 2 dr a daha gosterdim biri devlet biri ozeldi o nasil dr olmus dediler o kotu diyende ozeldi ilk yapan da ozeldi yani 3 ozel 1 devlet druna gosterdim bitekbo cins dr ole dedi onuda hic sevmemistim zaten bi kere gittim bidaha kapisina ugramadim
Canım çok saol böyle şeyleri duyunca içim ferahlıyor umarım dediğin gibi olur rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım inşallahEndiselenme canim benim cevremde bir kez bile kusmayip saglikli bebekler doguran tanidiklarim var ben sadece tekrar baslar mi diye korkuyorum yataktan cikamadim biara cok kotuydu sen sanslisin
Ohhh ne güzel bulantılar azalmaya başladı demek benimde valla azalmaya başladı gibi 2 gündür. Sadece sabahları kötü oluyorum. Ama halsizliğim var. Yapacak bişi yok:) beylikdüzü tarafında oturan yokmu hiç yahu
Aaa doğru doyosun bende ozel saglik sigortası var yoksa bende gidemezdim ne yalan soyliyimAma medipolüde iyi duydum inşallah gönlüne gore birini bulursunAcıbadem pahalıdır özel sigortan mi var oyle olsa tercih ederdim bende koşuyolu medipol hastanesine gideceğim ama doktorlara karar veremiyorum neye gore tercih yapacağım
Doktora gittinizmi benim kahverengiydi şimdi sarı oldu gerçi bana doktorum progestan verdi onu kullanıyorum ama ilacı bırakınca gene başlıyor bence bi doktoruna danış önlemini al riske atma derimSarı akıntıya çare bulan veya sebebini bilen var mı kızlar? Bir de gece tuvalete kalkınca kasıklarım çok ağrıyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?