2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Muayane uygun da normal dogum 4 küsür dediler sezeryan 5 küsür
Evet doğum çok pahalı. Hatta epidural sezeryan 6250 medipolun fiyatı baya iyimiş. Dr uma alışmamış olsaydım bende düşünebilirdim ama alıştıktan sonra dr değiştirmek çok zor.

Herkese iyi haftalar kızlar bilmiyorum ama sanki bendede midede bi hafifleme var gibi ıkı gundur inş öledir psıkolojık değildr diyorum hatta oglen patates kızartıp yedım :) ıns hafıfler ve bu hamılelıgımde tamamen gectıgı günleri görürüm

bak şimdi yaaaaaa naptınnn :)))) canım patates kızartması istedi :))))) ne gorsem istiyorum zaten :)))

Ense kalınlığı ölçülüp öyle kan veriyorsun canım ona göre kandaki değerleri de hesaplayıp rapor çıkarıyor sen dr gösteriyorsun o yorumluyor
Ben ense kalinligimizi ölcturdum 0.2 cm cikti onda sknti cikmadi cok sukur ayni gun kanimida verdim. Simdi cikacak.olan rapor risk faktorlerini hesaplayarak mi cikiyo. cikan raporu ense kalinligini olcen domtordan baska doktorada gostersem yorumlayabilirmi

Kızlar aranızda vajinada kaşıntı sorunu yaşayan ve fitil kullanan var mı acaba ,, benim doktorumun önerdiği fitil gebelikte c grubu yazıyorr , gebelerde kullanılması önerilmez yazıyor doktor önermedikçe ,, ben tereddüt ediyorum.. kullansam bi dert kullanmasam bi dert .

kızlar çarşamba günü ense kalınlığı ölçtüreceğim özel bir yerde. 155 liraymış. sonucu kaç günde çıkıyor acaba

Yorumlar diye düşünüyorum canım,ben de öyle yapıcam 2 doktora ayrı ayrı göstercem inş.

Merhaba arkadaşlar. Bugün kontrole gittik 8 hafta 2 günlük olmuşuz.kalp atışını dinledik.hersey yolunda çok şükür. 7 mayısta ikili test için gün verdi doktorum

Canım su içmeye çalış bebek için önemli . Bi arkadaşım su içmediği icin bebeği susuz kaldı ve kalbi durmuştu.

Yorumlar diye düşünüyorum canım,ben de öyle yapıcam 2 doktora ayrı ayrı göstercem inş.
Yorumluyor evet ben oglumda 4 dr a birden gosterdim bi tanesi sorunlu olabilir ileri testlerini yapicaz sivi falan alcaz dedi o 2. Dr du üstüne 2 dr a daha gosterdim biri devlet biri ozeldi o nasil dr olmus dediler o kotu diyende ozeldi ilk yapan da ozeldi yani 3 ozel 1 devlet druna gosterdim bitekbo cins dr ole dedi onuda hic sevmemistim zaten bi kere gittim bidaha kapisina ugramadim

Cok sukur ki saglikli bi sekilde dogdu yavrum

Endiselenme canim benim cevremde bir kez bile kusmayip saglikli bebekler doguran tanidiklarim var ben sadece tekrar baslar mi diye korkuyorum yataktan cikamadim biara cok kotuydu sen sanslisin
Canım çok saol böyle şeyleri duyunca içim ferahlıyor umarım dediğin gibi olur rabbim hepimizin bebişlerini korusun sağlıkla sıhatle kucağımıza alalım inşallah

Ohhh ne güzel bulantılar azalmaya başladı demek benimde valla azalmaya başladı gibi 2 gündür. Sadece sabahları kötü oluyorum. Ama halsizliğim var. Yapacak bişi yok:) beylikdüzü tarafında oturan yokmu hiç yahu

Ben varım canım :)

Acıbadem pahalıdır özel sigortan mi var oyle olsa tercih ederdim bende koşuyolu medipol hastanesine gideceğim ama doktorlara karar veremiyorum neye gore tercih yapacağım
Aaa doğru doyosun bende ozel saglik sigortası var yoksa bende gidemezdim ne yalan soyliyimAma medipolüde iyi duydum inşallah gönlüne gore birini bulursun

Sarı akıntıya çare bulan veya sebebini bilen var mı kızlar? Bir de gece tuvalete kalkınca kasıklarım çok ağrıyor ((
Doktora gittinizmi benim kahverengiydi şimdi sarı oldu gerçi bana doktorum progestan verdi onu kullanıyorum ama ilacı bırakınca gene başlıyor bence bi doktoruna danış önlemini al riske atma derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…