2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
10 hafta 3 günlük olduk çok zor gerçekten kusmakla geçiyor 6 haftadan beri bugünde bel ağrısı başladı allah yardımcımız olsun hepimizin..

Aynı şey bnm önceki gebeliğimds başıma geldi 8,haftada kalbi durdu çok üzdüm yıprattım kendimi Rabbim onu kaybedeli 4ay oldu Bi baktım ki yine hamileyim allahın mucizesi ve ben normalde hamile kalamam tüp bebek hastasıyım üzülme nolur emin ol ki bir hayır vardır Allah boşuna yaşayamıyoruz hiçbir şeyi bnm 3 çocuğuma tüp bebek ilk defa normal yolla hamile kalmıştım bana kadın olduğumu hissettiren bir bebekti kaybettim ve bunu kabullenemedim bir hafta karnım da ölü bebekle gezdim ayaklarım gitmedi kürtaj olmaya 2017nin 24kasımda kürtaj oldum ve eşimle boşanma kararı almıştım 27martgünü adliyeye gidip dilekçe verecektim öğlenden sonra da avukatla görüşmem var dı sabah evden çıkmadan önce test yaptım ve hamile olduğu mu öğrendim her şeyi bir daha gözden geçirmeme sebeb oldu kıyama dım ona ve yine allahın takdirine bakın ki lu anda hamile olduğum bebeğimin doğacağı tarih 24kasımda Rabbim birini aldığı gün birsene sonrası aynı gün bunu verecek kucağıma diyeceğim şuki hayat mucizeler le dolu bnm normal yollarla hamile kalışıma doktorların bile tıpben bir açıklamaları yok Allah de ve gerisini ona bırak yüreğini daraltma iyi tarafından bak biliyorum çok zor ama inan bana bunun sebebini Rabbim gösterecektir en kısa zamanda Allah kalbine ferahlık versin inşallah

Benim 10haftalikti ama nedeni yok 5ay önce bi kaybım daha var benim ama nedeni yoktu bununda nedeni yok anlamakta çok zorlanıyorum kürtaj masasına yatasım yok benim için almıyor kabullenemiyorum uyuyamıyorum daha birini atlatamadimki ben daha

Kan pıhtılaşma testi yapıldı mı canım genelde 2 veya üstü durumlarda yapılıyor diye biliyorum ama. Ben de yaşadım ama kanama geldi benim çok çok az 2 hafta geçmiş kalbi duralı bebeğimin. acile gittim şiddetli kanama ağrı yoksa önemli değil deyip gönderdiler ertesi gün gidince öğrendim kalbinin durduğunu kürtajla aldılar. Sonraki gebelikte iğne ve coraspinle kullandım

Bana bişey yapılmadı hamilelik şekeri ve karaciğer emzimlerim hamilelikten dolayı yukseliyirmus tedavi baslicamti yarın ama başlayamadan bitti ne yazikki sadece şunu biliyorum çok mutsuzum

Çok üzüldüm şimdi ne söylesek boş ama zaman en iyi ilaç. inşallah çabucak toparlanırsınız. Benim bir arkadaşımın da 3 kez bebeklerinin sebepsiz kalbi durdu ve görümcemin 2 kez. Sebep de bulamadılar ama çok şükür şimdi ikisinin de 2şey çocuğu var. Umudunu hiç kaybetme.

KIZLAR İSTANBULDA AVRUPA YAKASINDA İKİNCİ TREMESTER TESTİNİ UYGUN YAPAN HASTANE VARMI BİLDİĞİNİZ

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok ((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Çok üzüldüm geçmiş olsun Allah sabır versin yalnız değilsiniz malesef çoğu kadın bu tecrübeyi yaşıyor ben de kasımda 11 haftalık kaybetmiştim aniden durdu kalbi hasta olma ihtimali yüksekti dediler çünkü benim herşeyim normaldi. En kısa zamanda evladiniza kavuşun insallah

Bugün itibariyle artık benim bebeğim yok ((Allah sizlerin kucağıniza almanızı nasip etsin arkadaşlar sağlıcakla kalın
Çok üzüldm geçmiş olsun inşallah daha sağlıklısını Rabbim nasip eder bence birdaha yıpratma kendini önce doktorunu değiş ve bi güzel araştırt nedenini

Cnm adına üzüldüm çok bende yaşadım bilirim bnmde senin gibi kanama ağrı sizi yoktu.nasibimiz kaderimiz buymus üzül acını yasa isyan etmeden.testlerini yaptir ins tez zamanda sağlıklı evladını alırsın kucagina

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ne söyleyeceğini şaşırıyor insan. Hamilelik belirtilerin devam ediyor muydu Peki?

Sevgili arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun. Yaşadığın çok zor Allah tez zamanda yeniden sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin. Beterin beteri var unutma. Benim arkadaşın 1 yılda 4 bebeğini mezara koydu. Önce ikiz hamileydi 21. Haftada birden suyu geldi erken Doğum oldu ikisi de yaşamadı sonra tekrar hamile kaldı yine ikizdi yüce rabbim yine ikiz nasip etmişti. Bu hafta 23. Haftada yine bebeklerini kaybetti. Rahim ağzı yetmezliği varmış. Allah tarafında hep ikiz hamile kalıyor. O kadar metanetli o kadar güçlü ki. Çünkü o da hastanede daha beterlerini gördü. Bol dua et Allah sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

Canım kan sulandırıcı iğne fln kullandın mı? Bu kadar çok kayıp olunca mutlaka tedbir amaçlı veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…