2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Streste etkiler de normal ağrıların, uzan dinlen şimdi. İş ilişkileri zor ya

Valla kızlar ben orada işe başlayalı 4 ay oldu diğer muhasebeci 4 yıldır orada, izin konularında sıkıntı yaşıyomuş ben böyle şimdiden rapor alınca morali çok bozuldu. Ama ben bu zamana kadar kaç yıl çalıştım 1 kez keyfi izin almadım cenaze hariç. Hamileleri günde 7,5 saatten fazla çalıştıramazkar ama ben 10 saat çalışıyorum, rapor hakkım var ve ben hamileyim diye asla işten çıkaramazlar tazminat ödemeleri gerekecek ya da başka bi bahane bulmaları lazım ama zor. Zaten iki yüzlüler ya daha yeni anladım, izne çıkmadan önce arkasından saydıran 3 kadın 3üde birbirine saydırıyodu şimdi can ciğer kanka olmuşlar. Umurumda değil çok isterlerse çıkarım işten verirler 4 aylık maaşımı . Hiç takmıyo gibi gözüküyorum şuan ama yıldırma politikası uygulayacaklar akıllarınca

Kova karısiyım. Ve ben Oğlak burcuyum! Akrep yavrum gelince mahvedicez babasını....Intikamım çok datlı olacak En anlaşamadığım insanlar hep kova...Olmuyor arkadaş....
Anlaşamam demem hiç dikkat etmedim aslında kova insanlarıyla anlaşıp anlaşamadığıma ama eminim ki kocam fazlasıyla uyuz. Kırdımı ağlattımı asla düşünmez. Bizim bebiş sanırım yay olacak, ben terazi. Bilmiyorm yay ın özelliklerini
Streste etkiler de normal ağrıların, uzan dinlen şimdi. İş ilişkileri zor ya
Çok zor hemde kadın kadının düşmanı canım ya. İnsanlar bukadar fesat olmazlar

Doğumdan sonra çalışacak mısın Peki canım?

Kizlar benimkine de cinsiyet tahmini yapabilecekler var mi :) almanyada ne yazikki biz sizler kadar hizli ogrenemiyoruz, 5,6 ayi buluyor doktorun soylemesi

Kızlar bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, sanki içim boş gibi oluyor içimi korku kaplıyor... Bu haftalarda böyle oluyor mu... Siz hissedebiliyor musunuz...

Kızlar bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum, sanki içim boş gibi oluyor içimi korku kaplıyor... Bu haftalarda böyle oluyor mu... Siz hissedebiliyor musunuz...
Tatlım ne hissedeceksinki minnacik şeyler böyle evham yapma

Göbek yanlarında kaşıntısı başlayan oldu mu? Çatlak belirtisi haberiniz olsun, Ben de başladı da benimki alerji de olabilir

Göbek yanları dediğin bele doğru mu benim tam bel kısmım kaşınıyor ve bildiğin belim kalınlaştı önceden ellerimi koyduğumda daha ince hissediyordum şimdi bel mel yok gibi sanki başlasak mı artık çatlak kremlerine ne yapsak

Kuzum benim sezeryan yerim kaşınıyor.çatşak belirtisi mi ki?
Orda çatlak oluyor mu ki? Göbeğin altı tamam da direkt dikişse değildir. Benim ilk gebeliğim de çatlak olmadı ama çatlayan annelerin karın, kalça bölgelerinde kaşıntı oldu, benim de şuan karnımın yan kısımlarında var. Geçen hafta alerjik durumum da vardı ayırt edemedim o yüzden, size bakayım dedim başladı mı diye.

Aynen aynen o bölgeler, ya ben kilo da almadım aldığım 1 kilo
Bence de kaşıntısı başlayanlar kremlere başlasın, ben zeytin yağı sürerim sadece.

Canım hemen cinsiyet belli oluyor mu. 16. Haftadan önce... Hayırlı olsun bu arada
Kesin demedi ama tahminen yüzde seksen kiz dedi bakalim belki makinasındandir tup bebek uzmanı vedalaşıp artik medipol hastanesine gideceğim bakalim 2 haftaya yeni doktoruna randevunu al dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…