Streste etkiler de normal ağrıların, uzan dinlen şimdi. İş ilişkileri zor yaYa kızlar bugün strestten midir bilmem sürekli sol yumurta tarafımdan bi sancı girdi girdi durdu. Şimdide bel tarafıma tam hizasına vuruyo.
İş yerinde fazlasıyla sinir oldum bugün insanlar ne kadar fesatlar ya. Diğer muhasebeci diyo ki başka birisine ben patronla konuştum 1 ay izin alıcam benim de kafam doldu umurumda değil iş güç. Sanki ben keyfimden rapor aldım sanki keyfimden gitmedim işe ya da beş senedir sanki ben izin verdirtmedim ona. Ne pislikler ya yazıklar olsun tiksindim o iş yerinden. Patronda işten çıkartmaya meyilli, belli ki konuşma yapılmış yağmur çocuk olunca çalışma taraftarı değil diye. Olurda çıkartırlarsa kendileri bilir. Sgk ya bildiklerimi ötücem okadar çok sinirlendim bukadar olmaz ayıp ya bu keyif değil canımın canı
Nereye giderlerse gitsinler hamilelerde rapor oluyo diye biliyorum aynı şey arkadaşımın başına da gelmişti patronun kafasına göre işten çıkaramaz takma onları okuduklarım kadarıyla sen çok takıyosun bebeğini düşün onlar kendi halinde patlasın patronunlada aranı bozma bence
Valla kızlar ben orada işe başlayalı 4 ay oldu diğer muhasebeci 4 yıldır orada, izin konularında sıkıntı yaşıyomuş ben böyle şimdiden rapor alınca morali çok bozuldu. Ama ben bu zamana kadar kaç yıl çalıştım 1 kez keyfi izin almadım cenaze hariç. Hamileleri günde 7,5 saatten fazla çalıştıramazkar ama ben 10 saat çalışıyorum, rapor hakkım var ve ben hamileyim diye asla işten çıkaramazlar tazminat ödemeleri gerekecek ya da başka bi bahane bulmaları lazım ama zor. Zaten iki yüzlüler ya daha yeni anladım, izne çıkmadan önce arkasından saydıran 3 kadın 3üde birbirine saydırıyodu şimdi can ciğer kanka olmuşlar. Umurumda değil çok isterlerse çıkarım işten verirler 4 aylık maaşımı . Hiç takmıyo gibi gözüküyorum şuan ama yıldırma politikası uygulayacaklar akıllarıncaÜzülme kuzum derler konuşurlar insanlar çok garip iş yerinde olması çok üzücü hiç öyle şeyler yaşamadım bilmiyorum 2 yıl olacak ücretsiz izindeyim şimdi yine izin alıcam ara sıra gidiyorum ziyaretlerine hiç ayrışmamış gibiyiz çok özlemiştim onları ama yine uzun süre olmayacağım.bu kıskançlıkları anlamıyorum gerçekten iş arkadaşları birbirlerine destek olmalı sonuçta hamilelik bir süreç onların böyle konuşmasına üzüldüm gerçekten ama sen sakin kal kuzum hiç oralı bile olma. Ayrıca iş verenin tarafından seviliyorsun ki onları kıskandırmış sanırım bu durum.
Kizlar selam cok sukur hersey yolundaymis 2 li testim kan sonucu 3 4 gun sonra cikicak bu arada tahmini yüzde 80 kız dedi
Anlaşamam demem hiç dikkat etmedim aslında kova insanlarıyla anlaşıp anlaşamadığıma ama eminim ki kocam fazlasıyla uyuz. Kırdımı ağlattımı asla düşünmez. Bizim bebiş sanırım yay olacak, ben terazi. Bilmiyorm yay ın özellikleriniKova karısiyım.Ve ben Oğlak burcuyum! Akrep yavrum gelince mahvedicez babasını....Intikamım çok datlı olacak En anlaşamadığım insanlar hep kova...Olmuyor arkadaş....
Çok zor hemde kadın kadının düşmanı canım ya. İnsanlar bukadar fesat olmazlarStreste etkiler de normal ağrıların, uzan dinlen şimdi. İş ilişkileri zor ya
Doğumdan sonra çalışacak mısın Peki canım?Valla kızlar ben orada işe başlayalı 4 ay oldu diğer muhasebeci 4 yıldır orada, izin konularında sıkıntı yaşıyomuş ben böyle şimdiden rapor alınca morali çok bozuldu. Ama ben bu zamana kadar kaç yıl çalıştım 1 kez keyfi izin almadım cenaze hariç. Hamileleri günde 7,5 saatten fazla çalıştıramazkar ama ben 10 saat çalışıyorum, rapor hakkım var ve ben hamileyim diye asla işten çıkaramazlar tazminat ödemeleri gerekecek ya da başka bi bahane bulmaları lazım ama zor. Zaten iki yüzlüler ya daha yeni anladım, izne çıkmadan önce arkasından saydıran 3 kadın 3üde birbirine saydırıyodu şimdi can ciğer kanka olmuşlar. Umurumda değil çok isterlerse çıkarım işten verirler 4 aylık maaşımı . Hiç takmıyo gibi gözüküyorum şuan ama yıldırma politikası uygulayacaklar akıllarınca
Kızlar meraba bugün doktordan geldik
Herşey iyi çok şükür
Ben ikili test yaptırmadım
Cinsiyet içinde tahmin yaptı ama bu haftada tam belli olmaz dedi
Kuzum benim sezeryan yerim kaşınıyor.çatşak belirtisi mi ki?Göbek yanlarında kaşıntısı başlayan oldu mu? Çatlak belirtisi haberiniz olsun, Ben de başladı da benimki alerji de olabilir
Ultrason görüntüsü nerde ki?Kizlar benimkine de cinsiyet tahmini yapabilecekler var mi :) almanyada ne yazikki biz sizler kadar hizli ogrenemiyoruz, 5,6 ayi buluyor doktorun soylemesi
Tatlım ne hissedeceksinki minnacik şeyler böyle evham yapmaKızlar bazen kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum,sanki içim boş gibi oluyor içimi korku kaplıyor... Bu haftalarda böyle oluyor mu... Siz hissedebiliyor musunuz...
Göbek yanlarında kaşıntısı başlayan oldu mu? Çatlak belirtisi haberiniz olsun, Ben de başladı da benimki alerji de olabilir
Orda çatlak oluyor mu ki? Göbeğin altı tamam da direkt dikişse değildir. Benim ilk gebeliğim de çatlak olmadı ama çatlayan annelerin karın, kalça bölgelerinde kaşıntı oldu, benim de şuan karnımın yan kısımlarında var. Geçen hafta alerjik durumum da vardı ayırt edemedim o yüzden, size bakayım dedim başladı mı diye.Kuzum benim sezeryan yerim kaşınıyor.çatşak belirtisi mi ki?
Ultrason görüntüsü nerde ki?
Aynen aynen o bölgeler, ya ben kilo da almadım aldığım 1 kiloGöbek yanları dediğin bele doğru mu benim tam bel kısmım kaşınıyor ve bildiğin belim kalınlaştı önceden ellerimi koyduğumda daha ince hissediyordum şimdi bel mel yok gibi sanki başlasak mı artık çatlak kremlerine ne yapsak
Kesin demedi ama tahminen yüzde seksen kiz dedi bakalim belki makinasındandir tup bebek uzmanı vedalaşıp artik medipol hastanesine gideceğim bakalim 2 haftaya yeni doktoruna randevunu al dediCanım hemen cinsiyet belli oluyor mu. 16. Haftadan önce... Hayırlı olsun bu arada
O öyle dik duruyorsa erkek.
O öyle dik duruyorsa erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?