2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Nolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
Canım ben de dün sormuştum, doktora sormak için ama çok etkili ilaçlar. Sen doktoruna sordun mu? Kafana göre kullanma bu süreçte...

Doktora sormadıysan doğal ürünler kullanmaya çalış ilaç yerine derim. Maden suyu iyi gelirmiş ya da limon yalamak veya koklamak. Naneli sakız çiğnedim ben dün arabada çok fena olmuştum, o da iyi geldi. Denedin mi bunları canım?

Kizlar oruç konusunda ben de çok karışıgim şuan bile oglumdan kalan 41 gün borcum var en azından 1 gün bile tutsam kar diyorum bakalım tutabilecek miyim...

Bunları denedim fayda etmiyo bulantı ilacı zaten 3 marka var emedur metpamit zofer bunlar hamilelere veriliyo zaten sakınca olmaz sorduğum hangisinin daha etkili olduğuydu
ayva bulabilirsen ayva yemegi dene canim mide bulantisina iyi geliyor bide doktora sormadan burdan birinin tavsiyesiyle hicbir ilac kullanma
Ayva yiyorumda sonra afedersin çıkarması zor oluyo

Her iş illaki zor canım hele de hamileyken hiç kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar oruç konusunda ben de çok karışıgim şuan bile oglumdan kalan 41 gün borcum var en azından 1 gün bile tutsam kar diyorum bakalım tutabilecek miyim...
Bende ramazanda 3 aylık olacam sanırım nasipse. Sizler tecrübeli olduğunuz için sormak istedim çünkü ben tutmaya niyetleniyorum ama bi hayır yapayım derken daha çok günaha girip canıma zarar vericeksem anlamı kalmaz. Bi yerde okudum hatırlamıyorum ama anne su içmediği için bebeğin kesesi susuzluktan çok azalmış düşük tehlikesi varmış diye. Ozaman ben de yine bi doktora sorar ona göre de karar veririm teşekkür ederim hepinize

Oruç ben 3 yıl önce kızıma hamileyken tuttum hepsini yine 3 aylık falandım öyle de çok zorlandım desem yalan olur yalnız ben iftardan sahura kadar uyumayıp su meyve vs yiyordum ki direncim düşmesin diye dr sordum tabii iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi susuz kalma dikkat et dedi elhamdülillah bi sıkıntı da olmadı hatta geriden takip eden bebeğim hafta olarak baya ilerleyince şaşırmıştım tabi bu benim bebeğim benim bedenim sadece tecrübe ettiğim bu. bu yıl da inşallah tutmak istiyorum nasipse

Benim eşim de ben de dersimizi aldık. İnşallah siz de biz de tekrarını yaşamayız.
Ben biraz duysusal hassas alıngan biriyim normaldede. Öyle bağırıp çağırmak kendimi hırpalamak nerdeee keşke öyle yapabilsem. İçime ata ata bi köşede ağlarım alınırım, kafama takarım neşem kaçar günlerce uykularım kaçar. İnan oda kötü. Bu yüzden yengeç burcu cocuğum olmamasını istedim hep, bana çeker diye :))))) ama bizim coğacak cocuklar yani akrepler iyidir altta kalmaz lafını yapıştırır inşallah hepsi Hayırlı bir evlat olur :)

Canım benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay ve son üç ay oruç tutmak tehlikeli ama 2. Trimester da eğer kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin. Mutlaka doktoruna danış tabi de...

Ben daha hamile değildim ama hamile kalmaya çalışıyordum o zaman orucluydum. Doktora gitmiştim acaba hamilemiyim diye. Doktor kızmıştı niye oruç tutuyosun diye, vucudunu bebek için hazırlaman iyi beslenmen gereken bu dönemde bol bol sağlıklı yiyip içmen gerekiyor demişti hele şimdi bize daha muhtaçlar hemde Allah şart koymadıysa vardır bir bildiği...

Ben akrebim zaten :)

Canım benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay ve son üç ay oruç tutmak tehlikeli ama 2. Trimester da eğer kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin. Mutlaka doktoruna danış tabi de...
Evet öylesi mantıklı bence de en azından tut derse bir iki gün tutarm, denerim zorlanırsam rabbim affetsin kazaya bırakırım. Bakalım o gün gelse bii
Bende çalışmıyoken sahura kadar oturuyorum ama şuan çalışıyorum “işten atılmazsam yakında “ ve o yüzden sahura kadar durup bişryler yiyip içebileceğimi sanmıyorum

Bende emziriyorum bir taraftan ataklarım tutuyor tutabileceğimi sanmıyorum. Zaten kendimi besleyemiyorum bir taraftan çocuk emziriyorum bir taraftan içimde bir bebek büyütüyorum allah bize kolaylık vermiş inşallah ilerde borçlarımı öderim. Gece sahura kadar beslenme olayımda yok zaten oğlum gece boyu defalarca uyanıyor o uyurken fırsat bulursam uyuyorum nasıl uykuya hasretim ((( daha da çok uzun yıllar uyuyamıycam gibi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…