Canım dün yazdılar herhalde. Bakalım bi geçmiş sayfalaraNolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
1 musibet 1000 Nasihatten iyi olayı yani, neyse düzeldiyseniz iyi :)Ben de anlamadım ki canım. Tepetaklak oluverdik bi anda ama eşim çok iyi çok şükür şu an. İkimiz de iyi bir ders aldık.
Bana doktorum mitpamid vermişti. İyi geliyo. Bulantılarım azaldı ama yine arada kullanıyorum.
BurdaNolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
Canım ben de dün sormuştum, doktora sormak için ama çok etkili ilaçlar. Sen doktoruna sordun mu? Kafana göre kullanma bu süreçte...Nolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
ayva bulabilirsen ayva yemegi dene canim mide bulantisina iyi geliyor bide doktora sormadan burdan birinin tavsiyesiyle hicbir ilac kullanmaNolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
Aynen :)1 musibet 1000 Nasihatten iyi olayı yani, neyse düzeldiyseniz iyi :)
Bunları denedim fayda etmiyo bulantı ilacı zaten 3 marka var emedur metpamit zofer bunlar hamilelere veriliyo zaten sakınca olmaz sorduğum hangisinin daha etkili olduğuyduCanım ben de dün sormuştum, doktora sormak için ama çok etkili ilaçlar. Sen doktoruna sordun mu? Kafana göre kullanma bu süreçte...
Doktora sormadıysan doğal ürünler kullanmaya çalış ilaç yerine derim. Maden suyu iyi gelirmiş ya da limon yalamak veya koklamak. Naneli sakız çiğnedim ben dün arabada çok fena olmuştum, o da iyi geldi. Denedin mi bunları canım?
Ayva yiyorumda sonra afedersin çıkarması zor oluyoayva bulabilirsen ayva yemegi dene canim mide bulantisina iyi geliyor bide doktora sormadan burdan birinin tavsiyesiyle hicbir ilac kullanma
Bende çalışıyorum bide çağrı merkezi. Bu ara konuşurken tıkanmaya nefes darlığı çekmeye başladım. Hamilelik takvimimde normal dio. Allahtan bu ara yoğun değiliz. Gerci dezavantajı olarak oturduğum zaman midem daha kötü oluyor hareket halindeyken pek hissetmiyorum :)
Allah kolaylık versin canım valla şu öğretmenler cennetlik
Aynen canım sonuçta evde ayaklarını uzatıp yatamadıktan sonra dediğin gibi iş kolayda olsa zorda olsa iş sonuçta. Amin canımm cümlemizinHer iş illaki zor canım hele de hamileyken hiç kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben 2 gün tutup 1 gün ara veriyim diye düşünüyorum oyle zorlanırsam 1 gun tutar 1 gün ara veririm. Normalde bu aylarda bi sakıncası olacağını zannetmiyorum ama yaz oldugu icin bebek susuz kalır mı diye aklima geliyo sadece.
Yapmayin nolur ya bebek bizden beslenecek artık. Su ne kadar önemli. Allah kuluna boyle bir zorluk gosterir mi hic. Ben sonradan tuttum hep ne gebeyken ne de ilk sut verişimde tutmadim. Ki 32.haftada aniden suyum azaldi nasil korkular yasadim bebek size muhtac suan
aydingelini Kızlar şuan tutmanız önemli değil ama 3. Aydan sonra bebek sizden beslenecek, Benim ebem saat 10 a kadar kahvaltını yapmış ol diyordu. Allah bize bir kolaylık sağlıyor, Doktor kontrolü olmadan riske atmayın bence.
Aman diyeyim arkadaşlar, riske girmeyin. İki üç saat susuz kalmak bile ne kadar zararlı ve yazın çok uzun günler... Bu yaz çok da sıcak geçeceğe benziyor, su da kaybedeceğiz. Oruç tutup yavrunuza zarar vermeyin derim...
Bende ramazanda 3 aylık olacam sanırım nasipse. Sizler tecrübeli olduğunuz için sormak istedim çünkü ben tutmaya niyetleniyorum ama bi hayır yapayım derken daha çok günaha girip canıma zarar vericeksem anlamı kalmaz. Bi yerde okudum hatırlamıyorum ama anne su içmediği için bebeğin kesesi susuzluktan çok azalmış düşük tehlikesi varmış diye. Ozaman ben de yine bi doktora sorar ona göre de karar veririm teşekkür ederim hepinizeKizlar oruç konusunda ben de çok karışıgim şuan bile oglumdan kalan 41 gün borcum var en azından 1 gün bile tutsam kar diyorum bakalım tutabilecek miyim...
Ben biraz duysusal hassas alıngan biriyim normaldede. Öyle bağırıp çağırmak kendimi hırpalamak nerdeee keşke öyle yapabilsem. İçime ata ata bi köşede ağlarım alınırım, kafama takarım neşem kaçar günlerce uykularım kaçar. İnan oda kötü. Bu yüzden yengeç burcu cocuğum olmamasını istedim hep, bana çeker diye :))))) ama bizim coğacak cocuklar yani akrepler iyidir altta kalmaz lafını yapıştırır inşallah hepsi Hayırlı bir evlat olur :)Benim eşim de ben de dersimizi aldık. İnşallah siz de biz de tekrarını yaşamayız.
Bende ramazanda 3 aylık olacam sanırım nasipse. Sizler tecrübeli olduğunuz için sormak istedim çünkü ben tutmaya niyetleniyorum ama bi hayır yapayım derken daha çok günaha girip canıma zarar vericeksem anlamı kalmaz. Bi yerde okudum hatırlamıyorum ama anne su içmediği için bebeğin kesesi susuzluktan çok azalmış düşük tehlikesi varmış diye. Ozaman ben de yine bi doktora sorar ona göre de karar veririm teşekkür ederim hepinize
Ben daha hamile değildim ama hamile kalmaya çalışıyordum o zaman orucluydum. Doktora gitmiştim acaba hamilemiyim diye. Doktor kızmıştı niye oruç tutuyosun diye, vucudunu bebek için hazırlaman iyi beslenmen gereken bu dönemde bol bol sağlıklı yiyip içmen gerekiyor demiştiBende ramazanda 3 aylık olacam sanırım nasipse. Sizler tecrübeli olduğunuz için sormak istedim çünkü ben tutmaya niyetleniyorum ama bi hayır yapayım derken daha çok günaha girip canıma zarar vericeksem anlamı kalmaz. Bi yerde okudum hatırlamıyorum ama anne su içmediği için bebeğin kesesi susuzluktan çok azalmış düşük tehlikesi varmış diye. Ozaman ben de yine bi doktora sorar ona göre de karar veririm teşekkür ederim hepinize
En etkilisi zofer ancak agir bi ilac doktoruna telefon ile ulasma sansin yokmu.Nolurrrr mesajım arada kaynamasın bilen kullanan bi ilaç tavsiye etsin nolurrrrr
Ben akrebim zaten :)Ben biraz duysusal hassas alıngan biriyim normaldede. Öyle bağırıp çağırmak kendimi hırpalamak nerdeee keşke öyle yapabilsem. İçime ata ata bi köşede ağlarım alınırım, kafama takarım neşem kaçar günlerce uykularım kaçar. İnan oda kötü. Bu yüzden yengeç burcu cocuğum olmamasını istedim hep, bana çeker diye :))))) ama bizim coğacak cocuklar yani akrepler iyidir altta kalmaz lafını yapıştırır inşallah hepsi Hayırlı bir evlat olur :)
Evet öylesi mantıklı bence de en azından tut derse bir iki gün tutarm, denerim zorlanırsam rabbim affetsin kazaya bırakırım. Bakalım o gün gelse biiCanım benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay ve son üç ay oruç tutmak tehlikeli ama 2. Trimester da eğer kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin. Mutlaka doktoruna danış tabi de...
Bende çalışmıyoken sahura kadar oturuyorum ama şuan çalışıyorum “işten atılmazsam yakındaOruç ben 3 yıl önce kızıma hamileyken tuttum hepsini yine 3 aylık falandım öyle de çok zorlandım desem yalan olur yalnız ben iftardan sahura kadar uyumayıp su meyve vs yiyordum ki direncim düşmesin diye dr sordum tabii iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi susuz kalma dikkat et dedi elhamdülillah bi sıkıntı da olmadı hatta geriden takip eden bebeğim hafta olarak baya ilerleyince şaşırmıştım tabi bu benim bebeğim benim bedenim sadece tecrübe ettiğim bu. bu yıl da inşallah tutmak istiyorum nasipse
Zor 3 hafta raporluydum. Gercekten inaan kendine gelior gecen hafta basladim ise zorlaniyorum.Her iş illaki zor canım hele de hamileyken hiç kolay değil Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?