Tatlım bütün sanatçılar platin saçlarıyla hamilelik yaşıyor şimdi çok ii ürünler var bnm beyazım yok ama diplerim var:) zsten 3 ayı hamileliğime sevinemeden bitirdim biraz aynayla barışıp keyflenmeye ihtiyacım var.Haklısın ama işte diğer arkadaş neye dayanarak böyle bi yorumda bulundu bilemedm. Bende onu hesapladım ama daha ekime çooook var ama Allahtan patronumla konuştumda içim rahatladı artık kim ne isterse yapabilir
Canım ablama doktoru bitkisel boya ile boya demişti. Benimde beyazlarım çok daha bu yaşımda. Boyatmayı düşündüm kuaförüme sordum kesinlikle hayır dedi. Onlar kursta boya için ders alırlarken hamileleri hocaları derse sokmuyomuş. Tene nüfuz etmesi değil kokusu dahi bebeğe çok zararlı kesinlikle boyamıycaksın hatta kokusunu solumıycaksın dedi. Çok iyi araştırın ona göre hareket edin. Mesela ben boyatmayı düşünmüyorum şuan
Bana iyi gelmemiş olabilir canım ben de araştırıp almıştım 90 tl çöp oldu zaten roc artık o yağı üretmiyor sanırım bulamadım şimdi bi bakındım daBende çatlak kremi lierac iyi diye duymuştum
İşte düşün benim daha 24 yaşında her tarafımda beyazlarım var ve şimdi dipler fazlasıyla geldi toplasam da dağıtsamda heryerden çıkıyolarTatlım bütün sanatçılar platin saçlarıyla hamilelik yaşıyor şimdi çok ii ürünler var bnm beyazım yok ama diplerim var:) zsten 3 ayı hamileliğime sevinemeden bitirdim biraz aynayla barışıp keyflenmeye ihtiyacım var.
Kızlar surekli okuyorum ama yazamıyorum acayip uykusuz gunler gecoriyorum ne gece ne gunduzum belli oglum hem hasta iyilesemedi hemde dis cikariyo benim sinirler uykusuzluktanmı hamileliktenmi bilmiyorum laçka oldu herseye bagiriyorum esimden oglumdan sanki nefret ediyorum öle bakıyorum onlara sinirlerim cok fena bozuk aksam cocuk babasini bekliyo oyalamisim kac saat babasi gelsin oynasinlar diye kac gecedir erken yatiyo oglum gorusemiyolar diye ben beyefendiyi bekliyorum o telefonla balkonda sigara keyfi yapıyo sinir krizi gecirdim resmen aksam cocukda direniyo yani uykusu var yoluyo beni cok fenalardayim kizlar sormayin ins bu donemde cabucak gecer ailevi konularda var hersey ustuste gelio valla karnimdaâki bebek bazen aklima bile gelmiyo okadar oglum tepemdeki buaralar bazen pisman bile oluyorum erkenden dusundugum icin acaba bi psikologa falanmi gitsem
Kızlar bişey danışıcam size şuan bende sinirimden ağlamak istiyorum. Biz ufak bi yerde yaşıyoruz ve herkes birbirini tanıyo. Kayınvalideme dedm ki hamileliğimi düze çıkana kadar kendimi toparlayana kadar kimseye söyleme. Çünkü ben ne abime ne babama ne de amcam halamlara kimseye söylemedim. Sağolsun kayınvalidem(!) oturduğumuz yerdeki dedikoducu kadının tekine söylemiş hamile olduğumu. O da bi düğünde her önüne gelene söylemiş hamileliğimi. Düşünün amcamlar dahi ondan öğrenmiş. Akşam bizde düğüne gidicez kayınvalidemde bizimle gelecek. Söyliyim mi o kadına sen mi söyledin sağolsun benim sülalem dahi ondan duymuş söyleme kimseye dememiş miydim dyim mi? Yoksa susup nasıl olsa illaki duyulacaktı mı diyim. Ama aşırı sinirliyim kendi yakın arkadaşlarına söylesin ama herkese yayacak insana neden söyler ki ona kızıyorum
Yapmayın işte arkadaşlar misafir alıp kanamasız bitirenimiz olmadı, durum belli ya gelmesinler ya bırakın yapsınlar, sonrasını siz çekiyorsunuz.Kızlar dün kayınvalideler görümce fln geldiler tamam herşeyi onlar yaptı ama ben onlar gelmeden mutfağı temizledim toz aldım sonrada hep ayakta kaldım ne kadar onlar yapsada insan rahat edemiyor. Akşama doğru benim kasık ağrılarım başladı epey rahatsız oldum. Gittiler gece jel yapıp yatcaz baktım kan var endişelendim tabi ama sakın olmaya çalıştım bekledim tuvalet e fln gittim baktım bişe yok yattım. Gece kalktığımda baktım yine yok sabah leke gibi var yok arası bütün iyiydi bişe yok zaten hep yattım dinlendim ama kasıkta batma geçmiyor birde sanki yanıyor ve batma var. Şimdi yine jel yaptım çok az yine kan vardı leke gibi yürüyüş yapıp tuvalet e gittim bişe yok. İyice tedirgin oldum bana bişeyler diyin ltf :/
Seninki yine cevap vermemis ben ilk gitrigimde hamileyim diye heyecanla doktor dediki keseyi görmeden heycanlanma dis gebelik olabilir belki dedi. 1 hafta sonra keseyi gördk artik sevinebilirmiyim hamilemiyim dedim ilk kese olusur sonra bebek olusur daha erken dur bakalim 2 hafta snra gel dedi. Bi heycan yasatmadi bana. Cok iyi bi doktor ama cok kontrolcü basina gelebilecek iyi kötü butun ihtimalleri sayiyo. İyi ihtimaller tamamda kötü ihtimalleri duyunca deli oluyorum. Yinede ona gidiyorum cunku doktorluguna guveniyorum adamin kisiligi boyle kabullendm artik. Sana diyecegim o ki ilk haftalar böyle sıkıntılı gecebiliyor kendini uzme gec döllenme olmus olabilir. Baska bi doktordan randevu al icin rahat etsin.Kendi doktorum değil canım doğum evinde o vardi ilk kontrol ler olduğu için doktor belirlemedim daha ama bu doktor da hiç bir soruma cevap vermeye tenezzül bile etmedi
Benimde ara ara kasiniyor kasinmasinin bi anlami mi var yoksaGöbek icin bebek yagi mi kullansak benim göbeğim kaşınmaya başladı ara ara
Aslında kayınvalidemlerle birlikteyiz ondan rahattımda şimdi cenazeleri var malatyaya gittiler babanneyide bide bana bıraktilar oda artik yasli yani ikinci bi cocuk benden bekliyo herseyi ondan cildirdim kayinvalidemlerede cok sinirlendim babanneyle normaldede pek anlasammiyoruz dedim giderken amcaya haber verin alsin ben bu halimle kadinla nasil ilgilencem gece uyuma gunduz uyuma kadin makinalara baglanıyo saatleri vqr tam benim cocugumun uyku saatleri ayagimda cocuk kadincagiz beni bekliyo stres oldum surekli ay hastayim diye mkraldaniyo basimda ya hepsinide gectim cocugu odada falan yanliz birakamiyorum yerden aliyo kaldiriyo oyuncagina bindiriyo eee basi donuyo yurumeye hali yok bi dusseler ben naparim lafda dinlemiyo su bi haftada cok yoruldum valla bide cocukda dis cikariyo ustelikte nezlesi vardi oksuruge ceklvirdi hirilti basladi dr da hava veddi bide onla bogusuorum babasina bile gitmiyo surekli tepemde geen kucagimda cocukla camasir asmaya calistim dusunun kaynanam gitmeden camasirllarini yikamis tel aciyo asivr onlari oglumda babasina gitmiyo agliyo yere indiremiyom sinir krizine girdim esime patliyom iste adamda allahtan normalde sinir kupu bir adamdir ama hep alttan aldi hakliyim cunku neyse bu arada evleride ayirmaya karar verdik bakalim hakkimizda hayirlisi tekken rahat ederim ya isin varsa bile erteleye biliyosun kendi kendine dinleniyosun yakina gidivv em yine ama olsun kapim ayrilcakAynı sıkıntılar bizde de oluyor. Hamilelik bizim için zor şu an ama bebeklerimizin de diş dönemi daha zor onlar içim. Keşke yardımı yakınlarınızdan alabilseniz. Günde 1 saat çocuğunuzla ilgilenseler de siz de biraz dinlenebilseniz.
Canim ben ilk gebeligimde 64 kiloyla hamile kaldim bio oil kullandim hic catlagim olmadi 81 le douma gittim 71 le ciktim ve 73 lede buna hamile kaldim aynisini kullancam yine sizede tavsiye ederim ama sanki bu sefer ne surersem surim catlicakmisim gibi bi hal var bendeArkadaslar ilk gebeligim oldugu icin deneyim sıfır tabi. Ama annem ve kardesim gebelikte hep çatlamış. Benim de cildim çok kurudur. Ömrumde 55 kilodan yukari olmadım. 48 kiloya kadar da düşmüştüm hamilelik öncesi. Ben gecen haftadan beri SebaMed marka catlak onleyici krem sürüyorum göğüs karim ve kalcama. (30tlye ennucuz catlak kremi)Gunde 2 kere diyor ama 1 kere anca sürebiliyorum. O kaşıntı da gerginlikten bence. Simdi 12-13.haftadan itibaren kilo alımı başlıyormuş. Ilgili forumları okudum da. En iyisi bi kreme başla derim...
Valla gecen haftalarda oglumun dogum gunune 40 50 kisilik bi grupla evde kutladim masallah bana diyim ozaman canim sorunsuz atlattim cok sukur hep bende burda okuyorum arkadaslar misafir sonrqsi kanama yasiyo ondan korktum ama bide bi gafta hazirlik yaptim surekli aayaktaydim yani demekki bunyeden bunyeye farklilik gosteriyo ama gelgelelim bu haftaki yorgunluk covugumun hastaligi beni bitirdi yani sukur yine kanamam falan olmadi ama gecen yattigim yeri bilmiyorum yani bel agrisi kasik agrisi hat safhadaYapmayın işte arkadaşlar misafir alıp kanamasız bitirenimiz olmadı, durum belli ya gelmesinler ya bırakın yapsınlar, sonrasını siz çekiyorsunuz.
Zorladığım zaman bende de lekelenme oluyor, ağrı leke harici birşey, ters hareketlerimde giriyor, sürekli geçmeyen bir ağrıysa doktoruna gitmende ya da haber vermende fayda var ne yapacağına beraber karar verirsiniz. Kanamayı zaten biliyorsun, kahverengi ve pembeyse değil, kırmızıysa tehlikeli
Kızlar günaydın biraz önce ikili test için ultrason çekildi nt 1.5 çıktı. Bu da fotoğrafı. Sizce iyi mı? Birde cinsiyet tahmini yapar mısınız?
Trukid diye bi marka var güneş kremiHamileliğimi öğrenir öğrenmez solanteyi almıştım ama yarın gidip yves rocher güneş kremi alacağım. Solante kireç gibi yapıyor yüzü, bir de dağılmıyor
Göbek ya da vücuda daha özellikli bişey başlamadım. Şuan vücuda, kullanmadığım losyonları, bebe yağlarını bitirmeye çalışıyorum. Göbeğime de bol bol vazelin sürüyorum. Bir kaç haftaya daha özellikli ürünlere geçeceğim. Benim yanlarım 9. Haftada soyulmaya başladı 11. Haftada bitti.
Ben de alayim sagol tavsiyen icin kokusu da guzel onun. Hindistancevizi yagi da sureyim diyorum ama sanki cilt emmiyor onuCanim ben ilk gebeligimde 64 kiloyla hamile kaldim bio oil kullandim hic catlagim olmadi 81 le douma gittim 71 le ciktim ve 73 lede buna hamile kaldim aynisini kullancam yine sizede tavsiye ederim ama sanki bu sefer ne surersem surim catlicakmisim gibi bi hal var bende
Cok istemisler ya. Benim sGünaydın kızlar.
Dün 2li tarama testi için devlete gittim ama ben normal randevu almıştım. Meğer ikili test için randevu almam gerekiyormuş. Sadece ultrasonda baktı doktor 1 hafta ileride çıktı. Cinsiyet için 17.haftada belli olur dioben oğlumda özelde 12.haftada öğrenmiştim. Velhasıl eli boş döndüm tekrar randevu aldım haydarpaşa numuneye yarın için. Ordan alacağım sonuçla ctesi kendi doktoruma gidicem :) bi ara özeldemi yaptırsak dedik bi fiyat araştırdım, 150-300 arası değişiyor artı muayene. ztn kesinliği net olmayan bi test olduğu için o parayı başka ihtiyacına harcarız diye düşündüm vazgeçtim. Yarın ola hayrola :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?