Tamam canım başlayayım. Yok ya cesaret edemedim yarın mı yıkasam bilemedim bilmiyorum ki valla canım ben bıraktım bi fikrim yok o yüzden
inşallah yükselmiştir ben hiç kullanmadım adam akıllı, bidaha bakıldımı bilmiyorum ikilide bakılıyosa bakılmıştır yoksa bakılmadı
devit-3 benimki kuzum al kullan bundan istersen hemen hemen hep bundan veriyolar
duş alabildiniz mi
Sağol canımBende çalışıyorum işler durgun biraz vakit geçmiyormerak ettim sesin çıkmayınca yorma kendini dikkatli ol
çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ne yapmam gerek peki sen naptın canım?
Seninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.benimde 10 du degerim hamileligindd 6.haftasinda ampullerden vermisti bana 15 gun arayla kullandim kaglik ocagida tera d3 verdi onu kullanmamistim bugun basladim artik isteesen kullan demisti cunku doktor
Inşaallah canım hepimiz ki.
Bebekleriniz ilk mi kaçıncı ?
Benimki 2.
Ilk bebeğim daha 1 yaşında minnacik abi olacak
Seninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.
Canım hayırlı olsun hoşgeldin. Benim ki de 22 aylık 27 ay olacak araları.Inşaallah canım hepimiz ki.
Bebekleriniz ilk mi kaçıncı ?
Benimki 2.
Ilk bebeğim daha 1 yaşında minnacik abi olacak
Evet ama 8 de yani iyice düşük. Güneş görmeyen yüzü görmemiş gibi :)d vitamini genelde herkesin düşük ya hiç eksik çıkmayan rastlamadim
Bugün Canan Karatay konuşuyordu hamileler için d vitamini çok çok önemliymiş.d vitamini genelde herkesin düşük ya hiç eksik çıkmayan rastlamadim
anladım canım cok saol bende öyle denim bakalım inşallah başarılı olurum :)Yani mecbur alıştım arada yine öğürme geliyor hemen ağzıma haptan sonra bsyler atıyorum atıyorum hap tadı gitsin diye
Benimkilerin arasında tam 21 ay olacakCanım hayırlı olsun hoşgeldin. Benim ki de 22 aylık 27 ay olacak araları.
anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunuBenim ilk hamileyken bakıldı 15ti. Çok bacak bel ağrım olduğunu söyledim.persembe 4luye gidicem Allah nasip ederse kalsiyum magnezyum onlara da bakicak d vitamine de bakalım dedi. 2lide bakmamislardir canım
doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mıTamam canım başlayayım. Yok ya cesaret edemedim yarın mı yıkasam bilemedim
dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canımSağol canımYok ya pc de işim zaten. Ramazan her yerde öyle sakin gider :) Boşver daha iyi dinlenmiş olursun
esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordumSeninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.
Canım evet yıka dedi 15 gün düzenli her gün banyo dedi sonra kontrol dedi. Yok ya hiç sızlanması yok maşallah. Bugün ağrı kesici bile vermedim bir koşuyor evin içinde aklım gidiyor. Bezini açtırmak istemiyor tek sıkıntımız o.anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunu
doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mı
dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canım
esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordumaraştırdığımda öyle yazıyodu
Emira SY canım ben de geldim. Ya sen 2017 nisan annelrinde mi vardin ?
ozaman yaptır canım banyosunu rahatlar. oh maşallah maşallah öyle olsun hep inşallahCanım evet yıka dedi 15 gün düzenli her gün banyo dedi sonra kontrol dedi. Yok ya hiç sızlanması yok maşallah. Bugün ağrı kesici bile vermedim bir koşuyor evin içinde aklım gidiyor. Bezini açtırmak istemiyor tek sıkıntımız o.
Yani esmer değilim aslında ama beyaz tenli de değilim buğdayımsı :)))anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunu
doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mı
dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canım
esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordumaraştırdığımda öyle yazıyodu
:))))) evet canım ya maşallah koştursun dursun. Valla Bezini değiştirirken bugün yeterrrrrrrrrr diye bağırdı:)))ozaman yaptır canım banyosunu rahatlar. oh maşallah maşallah öyle olsun hep inşallah
valla bilmiyorum ki canim ben zaten pek gunes gormuyorum benimki o yuzden dusukSeninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?