2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tamam canım başlayayım. Yok ya cesaret edemedim yarın mı yıkasam bilemedim ‍

Bende çalışıyorum işler durgun biraz vakit geçmiyor merak ettim sesin çıkmayınca yorma kendini dikkatli ol

çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Sağol canım Yok ya pc de işim zaten. Ramazan her yerde öyle sakin gider :) Boşver daha iyi dinlenmiş olursun

benimde 10 du degerim hamileligindd 6.haftasinda ampullerden vermisti bana 15 gun arayla kullandim kaglik ocagida tera d3 verdi onu kullanmamistim bugun basladim artik isteesen kullan demisti cunku doktor
Seninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.

Benim ilk hamileyken bakıldı 15ti. Çok bacak bel ağrım olduğunu söyledim.persembe 4luye gidicem Allah nasip ederse kalsiyum magnezyum onlara da bakicak d vitamine de bakalım dedi. 2lide bakmamislardir canım
anladım canım ozaman sağlık ocağına gittiğimde bakarlar sanırım. doktor gerekli görmedi demekki bidaha hiç açmadı konusunu
Tamam canım başlayayım. Yok ya cesaret edemedim yarın mı yıkasam bilemedim ‍
doktor bugün yıka dediyse bugün yıka kuzum faydası vardır belki. sızlaması falan oluyomu yoksa hala zıpırlığa devam mı
Sağol canım Yok ya pc de işim zaten. Ramazan her yerde öyle sakin gider :) Boşver daha iyi dinlenmiş olursun
dinlenmekten ziyade zaman geçmiyo ruhum daralıyo. sen çalışıyo muydun canım
Seninde çok düşük ya bir de ben yaz boyu denizde olan biriyim e şimdide hep çıkıyorum güneşe nasıl bu kadar düşük çıktı Anlamıyorum.
esmersen esmerlerde öyle oluyomuş kuzum bende esmerim ondan diye yordum araştırdığımda öyle yazıyodu

Canım evet yıka dedi 15 gün düzenli her gün banyo dedi sonra kontrol dedi. Yok ya hiç sızlanması yok maşallah. Bugün ağrı kesici bile vermedim bir koşuyor evin içinde aklım gidiyor. Bezini açtırmak istemiyor tek sıkıntımız o.

ozaman yaptır canım banyosunu rahatlar. oh maşallah maşallah öyle olsun hep inşallah

Yani esmer değilim aslında ama beyaz tenli de değilim buğdayımsı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…