2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben D vitamini damlasını meyvesuyumun içine damlatıp içiyorum. Hem c vitaminiyle birlikte almış oluyorum.
Hazır meyvesuyu içmiyorsunuz değil mi? Paketli gıdalar içerisinde en zararlıları meyvesularıymış. Bir jinekolog aile dostumuz var, bana dedi ki hamilelik sürecinde paketli hiç bir şey yeme. Gerekirse git sinekli lokantada ye ama paketli gıda yeme.

Mide bulantın içtikten sonra etki olarak mı basliyor yoksa hap tutunca mi kusuyorsun. Bana mesela vitamin hapı verdi doktor ilk alır almaz çıkardım.boyle bsy m

Ben denizlide büyüdüm ve gelin çıktım ailem ırda bende her tatili orda değerlendiriyorum otaya gidince zaten sahil kesinde yakın tatilide genelde fethiye de yapıyoruz hem aile ziyareti hem tatil iyi oluyor ama bu sene zor gibi bakalım

Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah

Gözün aydın canım hayırlısı olsun inşallah

Ben bunu içiyorum bana çok iyi geldi
Sabah kahvaltıdan 1 saat kadar sonta içiyorum
Bulantı ve kusma yaşayan biri olarak bunun hiçbir zararı olmadı diyebiliirim
Bugün başladım kahvaltının hemen peşine içtim yarım saate de uyudum gitti kalkınca bulantı yoktu şükür

aman maşallah canım bulanmasın zaten çok kötü oluyor. İnşallah hiç problem yaşamazsın
Ayyy inşallah canım hayattan bezdirdi zaten bide ilaçların bulantısıyla uğraşamam

Canım ben de İzmirliyim aslında ama okul için gelip kalanlardanım. 12 sene olmuş geleli, İzmir yakın nasılsa gidip geliyorum, seviyorum düzenimi. Cidden her yer yakın ve çok işe yarıyor özellikle yazın :)

Peki ayrı D vitamini kullanıyormusun?..Ben bide günde 2 tane omepa kullanıyorum
Hayır kullanmıyorum. Sana buyuk ihtimalle ampul olanı degerin yukselsin diye vermiş diğer kullandığın da günlük alim dozuna denk geliyordur heralde.

Ampul için o normalde enjeksiyon için yapılmış ağızdan alınca emilimi çok iyi olmuyor oyuzden damla olanı yazıyorum sana demişti.

Ya benim 8 çıktı d vitamini çok düşük. Hala gidicem de bana d vitamini verecek. Sen hangisini kullanıyorsun?

ben o ampul olandan 15 günde bir 1 ampul olarak kullandım kaç ay fayda etmedi.
sonra minik şişede damla olarak verdi ama hergün hergün içemedim bıraktım ama başlamak lazım heralde tekrardan nolur nolmaz

Ben de bıraktım yaa . Perşembe doktor başka tahlillerle beraber tekrar d vitaminine bakicak. Bakalım yükseldi mi

ben o ampul olandan 15 günde bir 1 ampul olarak kullandım kaç ay fayda etmedi.
sonra minik şişede damla olarak verdi ama hergün hergün içemedim bıraktım ama başlamak lazım heralde tekrardan nolur nolmaz
bendede minik siselerde olani kullaniyorum onu hep mi kullanicaz

Ya benim 8 çıktı d vitamini çok düşük. Hala gidicem de bana d vitamini verecek. Sen hangisini kullanıyorsun?
benimde 10 du degerim hamileligindd 6.haftasinda ampullerden vermisti bana 15 gun arayla kullandim kaglik ocagida tera d3 verdi onu kullanmamistim bugun basladim artik isteesen kullan demisti cunku doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…