2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Evet canım korkunç arttı her şeyin fiyatı daha da artacak türk lirası pul gibi kaldı valla :) yüzde 4 değer kaybetti bugün. Yüzde 2-2 gidiyordu. HayırlsI ne diyelim ki. Canım çok kötüysen iç ben başım ağrıyınca içiyorum. Yoksa günlerce sürer ağrısı.

aynen vallahi 100 dolarcığım vardı ondan 100 tl kar ettim çok mutluyum cidden patron vs ağlayacak o kadarlar, çünkü dolar ödememiz var ve her dk artıyo
dayanamayıp içicem birazdan sanırım yoksa tuttumu gerçekten günlerce sürüyo
senin bıdık napıyo

Canım valla benimde biraz param vardı 2 gün önceye göre artmış oldukça :) ama işte bunlar bizden çıkacak. İyi canım o da uyuyor Şuan. Keyfi yerinde maşallah diş çıkartıyor bir de.

Canım valla benimde biraz param vardı 2 gün önceye göre artmış oldukça :) ama işte bunlar bizden çıkacak. İyi canım o da uyuyor Şuan. Keyfi yerinde maşallah diş çıkartıyor bir de.
öyle valla canım, dolar artsada bizden çıkacak anca beynimiz kar ettiğini düşünecek. maşallah ona sevindim iyi olmasına :)

Merhaba hanimlar nasilsiniz.bebegin hareketlerini hisseden oldumu?.aksam sanki gobek cevremde bi baski hissettim iki kez acaba bebekmiydi dedim.oglumdada 14. haftaya girdigimde hissetmistim hafif hafif.

Burda bir arkadaşımız kitap önerisinde bulunmustu. Kitap siparişi vercem de bu Montessori eğitim kitabı hangisiydi. Birde tavsiye üzerine nilüfer devecigil ışığın yolu kitabını sepete ekledim

Tatlı hamişler merhaba umarım bebisler de siz de iyisinizdir:))
Benim ilk hamileliğim ve aşırı evham yapıyorum. Böyle her gün bebeği gidip görmek istiyorum üç haftada bir kontroller olunca icim rahat etmiyor iyi mıdır bir problem var mıdır diye düşünüp duruyorum. Bebeğinin kalbi duranları duyunca iyice korkuyorum ya bisey olduysa diye. Hareketlerini bari hissetsem içim ona göre rahat da olur ama henüz 16 haftalık kuzum hareketlerini de hissetmiyorum. Siz bu düşüncelerden nasıl uzak duruyorsunuz bana da akıl verin

Ben randevudan 15 dk önce fındık yemistim söylemesi ayıp :) o yüzden hareketli olabilir. Çikolata yediğinde de oynar derler evet hatta ileri haftalarda nst ölçümü yapılmadan önce çikolata yediriyorlardı :)

Allah şifa versin canım, bu konuda bir tedirginliğin varsa, Devlette sıra bulamıyorsan özel de Perinatolağa yaptırman daha iyi.
pinkstrap tabi daha çok benim boğazda yanma vardı ona iyi geliyordu
Sağol canım dondurmayı denemiştim işe yaramamıştı.

Uyuyana kadar işe yaradı canım, uyuduktan sonra başladı yine

Yenilen içilen çoğu şeyi denedim Soda da olmadı:)
Gelinliğini bil, Haddini bil sen bize küsemezsin

Benim de ilk hamileliğim.Öncelikle Allah ne nasip ederse onu yaşarız öyle düşünüyorum... Bi de bebeğimi strese sokmak istemiyorum annenin mutlu ve umutlu olması onun için çok önemli. Hep güzel şeyler düşünüyorum, güzel hayaller. O anlatılan şeyler herkesin başına gelecek diye bi şey Yok ki. Kalbini ferah tutmalısın canım

Dimi doğru diyorsun karamsar olmamak gerekiyor inşallah sağlıcakla gelsinler bizee

ablamin bebegi cinsiyetini gostermemisti doktor bi cikolata vermis 15 dk dolas gel demis. 5.ayindaydi ablam artik cildiriyodu ogrenemedigi icin :) cikolata yiyince hareket etmeye baslams o sekilde görms doktoru. Her bebekte ayni etkiyi gosterirmi bilmiyorum ama bende denicem bi hareketli gormek istiyorum artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…