Ben çok fark yaşamadım sanırım, aklıma gelen belirleyici birşey yok, Allah sonlarını benzetmesin de.
Güzel olan kısmı doğumla beraber sihirli değnek değmiş gibi rahatlıyor oluşun, enteresan gelmişti bana 1 gün önce mide yanmasından öleceğini hissederken, 1 gün sonra rahat rahat nefes almak
Canım nasılsın :) seninkinin cinsiyeti belli mi kuzum benimde ilk hamileliğim çubukla geçti şimdi mideme dokunuyor daha çok midem bulanıyor.
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah'ım hepsini korusun canım benim inşallah sağ salim kavuşacağız kuzularımıza :) abisiyle de cennetinde kavuşursunuz inşallah canım. Rabbim orada birbirinize doğmayı nasip etsin
Bu arada ben de o sihirli değneği doğum zamaninda hissetmistim. Sancı çekerken sanki sonsuza dek sürecek gibi oluyor ama bebek çıktığı anda az önce yaşadığın tüm herşey birden son buluyor çok enteresan gelmişti :)
Benim de dünden beri var ama sanki gaz sıkışması gibi de hissediyorum aynı zamanda, bebek orda değil, kanamam yok o yüzden panik yapmıyorum şimdilik.kizlar yaa benim zabahtan beri sol kasikta batma ve agri var gecmedi biturlu yaa normalmiki acaba oncedende oluyordu ama gecerdi bi sure sonra
benimdd kanaman yok canim gazda olabilir demi dogru 2 gudnur tuvalete cikamiyorum cunkuBenim de dünden beri var ama sanki gaz sıkışması gibi de hissediyorum aynı zamanda, bebek orda değil, kanamam yok o yüzden panik yapmıyorum şimdilik.
Olur tabi hem bebek baskı yapıyor hem gaz derken normal. Böyle durumlar için birşey vermedi mi? Sık kabız oluyorsan ilaç istebenimdd kanaman yok canim gazda olabilir demi dogru 2 gudnur tuvalete cikamiyorum cunku
aslinda sik olmuyorum ama neden 2 gudnur cikamadim yaa belki bebiste buyudugu icin olabilirOlur tabi hem bebek baskı yapıyor hem gaz derken normal. Böyle durumlar için birşey vermedi mi? Sık kabız oluyorsan ilaç iste
Suyu az içiyorsan arttırabilirsin, düzenli yoğurt yemek iyi oluyor, kayısıyı falan zaten biliyorsundur.aslinda sık olmuyorum ama neden 2 gudnur cikamadim yaa belki bebiste buyudugu icin olabilir
suyu 2.5 3 iciyorum canim yogurt yaten malum her gun yiyoruz bide kayisi yiyim bakim bugun tesekkur ederim cevabin icinSuyu az içiyorsan arttırabilirsin, düzenli yoğurt yemek iyi oluyor, kayısıyı falan zaten biliyorsundur.
KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTILezzetliCipetpet nrine daha bir sürü var ya öğrenmeyen, hem biz öğrendikte çok az kişinin net cinsiyetleri, bizlerin hep yüzdeli, varsayımlı biliyoruz yani.
Bize de öyle yapıyorlar işte :)COK SAGOL CANIM CEVABIN İÇİN İKİ FARKLI DOKTORA GİTTİM İKİSİDE KIZA BENZİYOR AMA CIKINTI VAR ERKEKTE OLABİLİR DEDİKÇE KAFAM KARISTI
SENİN CİNSİYET NE CANIM SANADAMI BASTA BÖYLE SÖYLENDİBize de öyle yapıyorlar işte :)
Amin inşallah canım Allah razı olsunHer anları mucize ya, Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sıkıntılı süreçler olsa da mükemmel bir deneyim.
Sen normal doğum mu yapmıştın?
KIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
Bana ilk erkek dedi, pazar günü hala çıkıntı var ama haftaya kesinleştirelim dedi :) Haftaya da kesinleşmez oSENİN CİNSİYET NE CANIM SANADAMI BASTA BÖYLE SÖYLENDİ
bende daha öğrenmedim canım bi doktor yüksek ihtimal erkek demişti, kendi doktorum daha çok erken dedi söylemedi. bende hala bilmiyorum o yüzdenKIZLAR HALA DAHA BEBİŞİNİN CİNSİYETİNİ ÖGRENEMEMİŞ OLAN VARMI ARANIZDA YOKSA BEN YANLIZMIYIMLÜTFEN CEVAP MERAKTAN CILDIRICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?