• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Özel sektörde hastalanıp rapor aldın diye şimdiye kadar hiç surat çekmediysen çok çok çok çok şanslısın demektir canım. İş yerin de, çalışma arkadaşların da çok iyi demek ki.

Ben serum yiyip çalışmaya devam ettiğimi de bilirim. Hatta hocam beni arayıp "x hanım, serumunuz ne zaman bitecek, en kısa zamanda burada olmalısınız" diyerek öğle arasında gittiğim hastanede bile beni rahatsız etmişti, sanki keyfiyeten gitmişim gibi. Gerçi öğle arasında yemekhaneye yemek yemeğe gittim diye bile defalarca laf işittiğimi bilirim. Özel sektör çok acımasız. Çoğu yerde mobbing de had safhada yaşanıyor. Rapor alıp da tüm işlerimi başkasına bıraktıysam o kişi de anlayış göstermeyebilir. Genelde rapor alsam da işlerimi evden yapmaya devam ederdim şahsen.

Bir müdür mottosu olarak; "Sonuçta evden de çalışılabilir." :confused:
Yok canım çektim ama halden anlıyolardı en azından böyle günleeerce kandilleşmeyecek kadar bi surat hiç olmamıştı :KK12: surat yapmıyolardıdan kastım buydu. bir iki surat yapılır sonrası biterdi ama belkide onlarla bi iş bağlantım olmadığı içindi çünkü genelde ben hep tek çalıştım kendi alanımda. ilk defa burada başka arkadaşlarda var. benim ayağımda dizime kadar alçı varken ve işyerinde kırılmış olduğu halde raporun 5. günü patronum beni evden almıştı illaki çalışacaksın diye ve şansımadır ki o günde 1 mayıstı. malesefki bizim işte evden çalışma olmuyo çünkü muhasebe programına bağlanamıyoruz ve uzaktan tabiki fatura vs kesemiyorum. anlayış göstermeyebilir demişsin ama napabilirdim kanamam varken işe mi gelseydim o anlayış göstersin diye. neyse kendisi hala surat yapıyoken ve bu saçma konuyu uzatmak istemiyorum açıkcası. dediğin gibi özel sektörde tabiki her zaman mobbing var. ama hepimiz insanız demek istediğim bu:KK51:
Ne kadar güzel açıklamışsınız..
Özel sektör ve acımasız patronlar bu konuda çok zorluyorlar insanı.. :KK43:
Dün 1 Mayıs'tı ve tatil değildi, bende tansiyonum yükseldiği için doktorum nöbetçiymiş kontrole gittim.. 1 gün için bugün dünyanın kaprisini ve suratını çekiyorum.. İmdaat diye bağırasım geliyor..
Hamileyiz biz birde üzerine ağır tempoda çalışıyoruz ve üzerine sorun yaşıyoruz :KK43:
normalde bizim 7,5 saatten fazla çalışmamamız gerek, ama 3 dk tuvalet molasında dahi aranıyorum bangır bangır neredeymişim diye :KK12: zaten insanlar surat yapmak yerine içlerini patır patır dökseler keşke. surat surat surat insanın içi şişiyor :kızgın:

aydingelini aydingelini
Çoğu göz kararı ama yarım paket çiğköftelik bulgur 1 su bardağı sıcak su 1 su bardağına yakın soğuk su ile ıslat azıcık beklesin. Bu çabuk olması için dilersen uzun uzun yoğururum dersen 1 su bardağı soğuk su kat yeter. 1 su bardağı isot, biraz nane kimyon, pul biber, tuz, bolca domates ve biber salçası rengi iyice kırmızı olsun göz kararı ayarlarsın :)
2 domates 2 soğan 5 diş kadar sarımsağı robotta çekip kat, 1 su bardağına yakın sıvı yağ ya da zeytin yağı. Bunların hepsini birlikte katıp 20 dk kadar yoğur sert kalmasın bulgurlar.En son bitirmeye yakın biraz yeşil soğan ve maydanozu ince ince kıyıp içine katabilirsin canım. Ben maydanoz katmıyorum hamilelikte :)[/QUOTE]

aydingelini aydingelini
Çoğu göz kararı ama yarım paket çiğköftelik bulgur 1 su bardağı sıcak su 1 su bardağına yakın soğuk su ile ıslat azıcık beklesin. Bu çabuk olması için dilersen uzun uzun yoğururum dersen 1 su bardağı soğuk su kat yeter. 1 su bardağı isot, biraz nane kimyon, pul biber, tuz, bolca domates ve biber salçası rengi iyice kırmızı olsun göz kararı ayarlarsın :)
2 domates 2 soğan 5 diş kadar sarımsağı robotta çekip kat, 1 su bardağına yakın sıvı yağ ya da zeytin yağı. Bunların hepsini birlikte katıp 20 dk kadar yoğur sert kalmasın bulgurlar.En son bitirmeye yakın biraz yeşil soğan ve maydanozu ince ince kıyıp içine katabilirsin canım. Ben maydanoz katmıyorum hamilelikte :)
[/QUOTE]
ay okurken bile ağzım sulandı :KK56: çok sağol canım Allah razı olsun deniycem bunu :KK36:

Rica ederim.
Sonuç 1 haftada çıkıyor. Haftaya cuma çıkmış olur. Internetten de alabiliyorsun sonucunu. Zaten orda yazan doktor test yapılan yerde oluyor. Ellerinde liste var saati geleni çağırıp ölçüm yapıyorlar ve sekreter bilgisayara değerlerini giriyor. Kilo ve tansiyon ölçümü de yapıyorlar.
Anladım canım çok saol Allah razı olsun inşallah hepimizin sonuçları temiz cıkar :)

aydingelini aydingelini
2 domates 2 soğan 5 diş kadar sarımsağı robotta çekip kat, 1 su bardağına yakın sıvı yağ ya da zeytin yağı. Bunların hepsini birlikte katıp 20 dk kadar yoğur sert kalmasın bulgurlar.En son bitirmeye yakın biraz yeşil soğan ve maydanozu ince ince kıyıp içine katabilirsin canım. Ben maydanoz katmıyorum hamilelikte :)
[/QUOTE]
sen baya acılı seviyorsun heralde 1 su bardağı isot biber beni iş yerimden eve koşturur vallahi :)))))))))

Yaaa bende çiğköfte aşeriyorum hep. Normalde kendimde yaparım evde ama ondan istemiyo canım. Çiğköfteciden dürüm istiyo. Kızımı okuldan almaya geldim, çiğköfteci buldum indirdim mideye valla bi dürümü:kk77: şimdi eve gidince bide yemek yicem. Çok benim çiğköfte tarifimde de en son bulgurda dahil bütün malzemeyi blendırla çekiyosun. Yoğurmak zorunda kalmıyosun.:KK66:

Ahaha
sen baya acılı seviyorsun heralde 1 su bardağı isot biber beni iş yerimden eve koşturur vallahi :)))))))))[/QUOTE]
Ahaha evet acı severim de isot pul biber gibi değil onu koymuyorum bak :)

bel ağrısı bende de var canım ondan korkma. hatta dikkat ettim ultrasonda doktor hep sol taraftan bakıyo bebeğe ve benim sol kasığım ağrıyo hep. iş yerinde otururken bişey batıyo sanki. eve gidincede aynı hizada arkama yani belime vuruyo ağrısı. bak yazarken bile başladı :KK53: psikolojik oldu sanırım :işsiz: ama üzülme sıkma canını, ne kadar uğraşırsan uğraş rabbim ona yiyecek ekmek alacak nasip etmediyse dünyaya gelmez. her çiçek vaktinde açar. sen elini bebişinin üstüne koy ve dua et. ben ederken hep öyle yapıyorum. hayırlısıyla hiç bişey olmayacak :KK68:

Canım bana da hep soldan bakıyor bir bilgi mi veriyor soldan oluşu :dondurma:

istanbulda devlet hastaneleri yapmıyor artık diye duydum ben canım ondan sordum aslında randevu aldım bakalım inş yaparlar
Canım onu bilmiyorum ben Çanakkale’de yaptırdım. Ama sanmıyorum ya inşallah yaparlar yapmak zorundalar aslında sonuçta sen hamilesin ve gittiğin doktor senden sorumlu oluyor muayene oluyorsun ona ben hiç özele gidiyorum filan demedim hamileyim dedim ultrasonla baktı bütün tahlillerimi yaptırmak istiyorum dedim doktor da sağolsun zaten hepsini yaptırıcam dedi.

ÜYE ADISON ADET TARİHİBEKLENEN DOĞUM TARİHİ CİNSİYETKAÇINCI BEBEK ŞEHİR
@Dilaycan 7 Şubat14 Kasım .. İstanbul
@yagmur_20 26 Ocak2 Kasım .. Mersin
@Desaa 8 Şubat15 Kasım .. Hatay
@canimmelekim 5 Şubat12 Kasım .. Adıyaman
@lucymilo 11 Şubat19 Kasım .. Ankara
@efrahesila 15 Şubat22 Kasım .2 Antalya
@ZIRILTI 7 Şubat14 Kasım .. Kayseri
@zeytin86 01 Şubat08 Kasım .. Eskişehir
@SuSKuNKuS 07 Şubat14 Kasım .. Ankara
@Asderrrr 29 Ocak05 Kasım .. Sakarya
@pruine 12 Şubat19 Kasım .. İstanbul
@Melekkokulum 07 Şubat14 Kasım .. Diyarbakır
@Kalbim10da 15 Şubat22 Kasım .. .
@Oyhan 04 Şubat10 Kasım .1Ankara
@nurcuk3427 Ocak04 Kasım .1İstanbul
pinkstrap pinkstrap 18 Şubat25 Kasım .2İstanbul
@08nur34yaz 27 Ocak03 Kasım .. .Artvin
@rozahak 04 Şubat11 Kasım .. İstanbul
@Megatron2001 Şubat08 Kasım .2Antalya
@elif_ce30 Ocak 07 Kasım .. Kütahya
@duyguantakya02 Şubat09 Kasım .. Antakya
@Balcorek28 Ocak04 Kasım .. İstanbul
@Bellatrix Lestrange
@Ediz Enesin Annesi
@oznurun20 Şubat24 Kasım .1 Kahramanmaraş
@Birumuttur yasamak 17 Şubat28 Kasım . 1 İstanbul
aydingelini aydingelini 17 Şubat24 Kasım .1 İstanbul
@kikoleyim 22 Şubat28 Kasım . 3 Samsun
@Fabienneo 2 Şubat9 Kasım . 1Almanya
Eylumt Eylumt 8 Şubat 15 Kasım . 1 İstanbul
@mavimilena_ 18 Şubat 25 KAsım . 1Ağrı
@shekerkiz 7 Şubat14 Kasım .3 Antalya
@rabarbaa 9 Şubat 16 Kasım . 2Kocaeli
@Kozmogirl17 15 Şubat27 Kasım . 2 Kocaeli
@Aypastam 26 Ocak 2 Kasım .1 Kayseri
@minea_ 1 Şubat 8Kasım .1 İstanbul
@3540 31 Ocak 7 Kasım . 2 Kayseri
@basakk_33 4 Şubat 11 Kasım . 1 Artvin
@mucize83 1 Şubat 8 Kasım . 1 İstanbul
@2miracles 15 Şubat 22Kasım .1 .
@Vintageseven 5 Şubat 11 Kasım . 1 Adana
@November 22 27 Ocak 3 Kasım .2İstanbul
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet 2 Mart 6 Aralık .1 İstanbul
@Circassian girl 6 Şubat 14 Kasım .. İstanbul
@nrine 2 Şubat9 Kasım .. Mardin
Bademellaa Bademellaa 21 Şubat 28 Kasım . 1 İstanbul
S Spizella 25 Ocak 16 Kasım .1 Ankara
@esmandre 21 Şubat28 Kasım .1 Antalya
@Bellatrix Lestrange 25 Ocak1 Kasım Kız (gibi) 2 .
@zeyneb in annesi 17 Şubat.25 Kasım .2Sakarya
@Afifecan 26 Ocak2Kasım .1 Ankara
@ysmnfth 5 Şubat12 Kasım .3 İstanbul
tugken tugken 23 Şubat27 Kasım .1 Ankara
@mavila 5 Şubat. .1 İstanbul
@Gulasor62 5 Şubat 12 Kasım . 1 İstanbul
@Su_perisiiii ..3 Kasım .. .
@sPatz 11 Şubat 18 Kasım .1.
Ella18 Ella18 ..12 Şubat19 Kasım . 1 Manisa
..... .. .
..... .. .
..... .. .

[TD1] YAŞ [/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 31[/TD1]

[TD1] 27[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1]38 [/TD1]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 36[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]
[TD]25 Ocak[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Ankara[/TD]

[TR]
[TD] [USER=644769]@Zehra_mda
[/TD]
[TD1] 31[/TD1]
[TD]12 Şubat[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]İstanbul [/TD]

[/TR]

[TD1] ..[/TD1]
[TD]16 Şubat[/TD]
[TD]23 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2 [/TD]
[TD]İstanbul[/TD]

[TR]
[TD] @Kyezdn[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]31 Ocak[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]İstanbul [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @elosalic55[/TD]
[TD1] 28[/TD1]
[TD]02 Şubat[/TD]
[TD]10 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Samsun [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @Vintageseven[/TD]
[TD1] 23[/TD1]
[TD]05 Şubat[/TD]
[TD]12 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Adana [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @pozitifhatun[/TD]
[TD1] 36[/TD1]
[TD]14 Şubat[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @tubaa28[/TD]
[TD1] 33[/TD1]
[TD]27 Ocak[/TD]
[TD]03 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Konya[/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] @nurgulmek[/TD]
[TD1] 25[/TD1]
[TD]30 Ocak[/TD]
[TD]05 Kasım [/TD]
[TD] .[/TD]
[TD]. [/TD]
[TD]Van [/TD]

[/TR]

[TR]
[TD] [USER=723013]@EmiraSalih
[/TD]
[TD1] 28 [/TD1]
[TD] 15 Şubat[/TD]
[TD] 27 Kasım[/TD]
[TD] .[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD] İstanbul [/TD]

[/TR]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 24[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 20 [/TD1]

[TD1] 34[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] . [/TD1]

[TD1] 26[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 35 [/TD1]

[TD1] 35[/TD1]

[TD1] 23[/TD1]

[TD1] 33[/TD1]

[TD1] 24 [/TD1]

[TD1] 34[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 28 [/TD1]

[TD1] 23[/TD1]

[TD1] 28[/TD1]

[TD1] 37[/TD1]

[TD1] 25[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] 32[/TD1]

[TD1] 30[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] .[/TD1]

[TD1] 29[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[TD1] ..[/TD1]

[/user][/USER]
[USER=130952][/user]

kızlar eksik veya hata var mı son eklediğim arkadaşlar kontrol edebilir mi rica etsem?

Back
X