- 2 Temmuz 2015
- 1.064
- 704
- 323
Ayrıca toksoplazmanın maalesef aşısı yok.ama bazı insanlar bu enfeksiyonu zamanında geçirdikleri için hamilelikte bir sıkıntıları kalmıyor vücutları bsğışıklık kazanıyor.bende geçirmediğim için senin gibi özenli olmaya çalışıyorum.çok sağol canım ya temas etmem ama rüzgarla filan gelir mi tüyleri diye korkuyorum.Sonra düşündüm sokakta yürürken de olabilir bu risk sonuçta bir sürü sokak kedisi var. Ama insanın içine bir kuşku düşünce kolay kolay sıyrılamıyorum ki ben çok takıntılı bir insanım malesef..

şöyleki 94 le hamile kalıp ilk ay 5 kilo alıp 99 u gördüm deli gibi iştahım açıldı sonrasında bulantılarla 3 kiloyu verdim doktorum sana 9 kilo bile çok dedi buyüzden diyetisyenle devam etmemi tavsiye etti ben gittim bana dediği nerdeyse sana minimum kilo aldırarak bebeği beslicez ama devam edemedim bulantılar geçsin yemek yemeye başlıyayım direk diyetisyene gidicem hareket bende yok ama eşime eliptik aldırdım halsizliğim geçince ona binicem kendimi yormadan çünkü biraz şehir dışında tenha bi sitedeyim yürüyemem sanada tavsiyem diyetisyene git çünkü kilolu hamilelikte en büyük risk şeker oluyo onuda endokrinle takip altında tutarsın