2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabi onuda şoyle biliyorlar sadece o anda iki doğum var ve 2 side kız...Doguranda diger doranın arkadaşiymış...Valla o karıstırmalara hic girmeyelim ben diyorum hep tup bebek yaptım diye..Benim transferimden kısa sure sonra bizim klinikle ilgili bi haber çıktı tüp bebekler yanlış transfer yapılmiş diye..Ben inanmadiğım icin sorgulamıyorumda bu duruma takılan cok oldu
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH HERKESİN EVLADINIDA KENDİNE BAĞIŞLASIN

aydingelini aydingelini VALLA CANIM HERKES BANA ERKEK OLACAK ERKEK OLACAK DEDİKÇE ERKEK BEBEK KIYAFETLERİ GÖZÜME Bİ GÜZEL GELDİ ŞİMDİ KIZ DENİLİRSE Bİ ŞAŞIRIRIM YANİ :olamaz:
Bana da daha ben hamile olduğumu bilmeden benim hamileliğimi bilen bi komşumuz senin kızın olacak dedi. daha da emin olarak bikaç bişey söyledi. bende o sıra kendimi kız fikrine alıştırdım biraz. ama erkek istiyodum çok. sonra eşimde dönünce fikrinden inan artık böyle bi merakım kalmadı daha doğrusu o olsun bu olsun isteğim kalmadı. hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyorum artık sadece. bakalım pinkonun dediğimi komşunun dediği mi tutacak :-) hatta bana doktor yüksek ihtimal erkek deyince bile tahmin ettiğim gibi sevinememiştim :KK57::-)

Bana da daha ben hamile olduğumu bilmeden benim hamileliğimi bilen bi komşumuz senin kızın olacak dedi. daha da emin olarak bikaç bişey söyledi. bende o sıra kendimi kız fikrine alıştırdım biraz. ama erkek istiyodum çok. sonra eşimde dönünce fikrinden inan artık böyle bi merakım kalmadı daha doğrusu o olsun bu olsun isteğim kalmadı. hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyorum artık sadece. bakalım pinkonun dediğimi komşunun dediği mi tutacak :-) hatta bana doktor yüksek ihtimal erkek deyince bile tahmin ettiğim gibi sevinememiştim :KK57::-)
SENİ ANLAYABİLİYORUM CANIM BENİMDE KAFAMI KARISTIRDIKLARI İÇİN BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM İNŞALLAH KIZIM OLUR YADA İNŞALLAH ERKEK OLUR BİLE DİYEMİYORUM HAYIRLISINI BEKLİYORUM :dua::KK49:

SENİ ANLAYABİLİYORUM CANIM BENİMDE KAFAMI KARISTIRDIKLARI İÇİN BİŞEY SÖYLEYEMİYORUM İNŞALLAH KIZIM OLUR YADA İNŞALLAH ERKEK OLUR BİLE DİYEMİYORUM HAYIRLISINI BEKLİYORUM :dua::KK49:
aynen öyle vallahi canım ilk evlat olunca ikiside farketmiyo bende eşim erkek istiyo diye erkek istiyodum ama bilmiyorum artık cidden kafam karışık :-) senin hamileliğin nasıl gidiyo aramızda 1 gün var, iyi misin çalışıyo musun

ay yok artık gerçekten çok değişik ya, benim eşim hayatta öyle yapmaz :-) ay ne takıyosun sende, büyürse büyüsün kocan sana sırt çevirmiyo önemli olan o. bizim ki hemen ağlar sızlar oğluna ki Allah var yukarıda bugüne kadar bikez cevap vermedim sabır çektim ben o yüzden doldum bukadar. ama eşimde hemen gelir annemi arıyo musun soruyomusun bilmem ne der. Allahtan ki yanlış anlaşılcak bişey olursa diyorum ben annene bunu dedm yanlış anlarsa habern olsun vs diye.

yok kız ne kin tutmaması. kinin alasını tutar. o o anlık boşalması oluyo sadece :işsiz: benim kayınpederim yok, senin aile cidden değişikmiş ama o_O mesjla laf sokma nedir :KK53:

kim kimin öğrencisi oldu belli değil :KK70:
:deli::KK71:Ahaha ben görümcelik alanında ihtisas yaptım. Pink her konuda maşallah

Çok dediğine gore baya şiddetli..Gazmı ki dicem ama sen bi acilemi gitsen..Biz nedesek boş...Karın ağrısı basit bi sebepte olabilir Allah korusun başka bişeyde...
şiddetli evet lavaboya çıkamadım ondan olabilir mi acaba yoksa bebek yukarı çıkma olayında ağrır demişlerdi ondan mıdır?

Ben bir kv adayı olarak diyorum ki tabi ki suç değil paylaşmışsın olabilir. Gereksiz büyütmüş kvden arar bence bir kaç güne üzerine gitme.
Mesaj attı hanım oğlumun beni yanlış tanımasına zemin hazırlıyorsun diye.Ben de dedim benim niyetim temiz ben de niyetimin sorgulanmasını hiç sevmiyorum. Kısmet artık bundan sonrası bakalım :)

tm iş çıkışı hemen gideceğim belimde ağrımaya başladı adet olacakmışım gibi sanki sağolun
Canım panik yapma sakin ol, ben önlem olarak git diyorum, bel ağrın normal. Tuvalete uzun süreler çıkamıyorsan ilaç iste, mesela çok sıkışınca günde 3 defa iç diyor, günde 1 tane içsen yetiyor. Hayırlı haberlerle gel inşallah

Ben olsam açıklama yapmazdım 1 kere arardım açmadıysa bir daha aramazdım, herkesle gerektiği kadar muhabbet iyidir. Saygı aşılmasın samimi olmaya da gerek yok küs olmaya da.
Evet bunu da bir kenara not ettim :oha: seni yanımda gezdirip her an "şimdi ne yapayım be abla" diye sormak istiyorum :cry:

Back
X