- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Hatırlamıyorum arama butonundan bakıyorumkız sen herkese ne dediğini nasıl hatırlıyorsun ben kendi kendime dediğimi bile unutuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlamıyorum arama butonundan bakıyorumkız sen herkese ne dediğini nasıl hatırlıyorsun ben kendi kendime dediğimi bile unutuyorum![]()
Cok cok tesekkurederim :)Sevgili aydingelini çok teşekkür ederim bu Bilgi için kesinlikle çok naziksin :) pull adına çok sevindim çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın.
Amin canım inşallah geçer bir iki haftaya. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize .Oh oh masallah çabuk atlattı şükür :) senin bulantilar da gitsin ve gelmesin bir daha tez zamanda![]()
hayırlısı olsun artık yaa erkek olurlarsa abilerine arkadaş olurlar kiz olurlarsa da annelerine arkadaş olurlar minnoşlar :)
Hatırlamıyorum arama butonundan bakıyorumBende o hafıza nerdeee
![]()
evet canım çoğu tedbir amaçlı böyle yapıyor sanırım renkli ultrasyona kadar bekliycez anlasılanBiz henüz hiç bilmiyoruz cinsiyeti canım. Ayrıntılı ultrasonda daha net bir şey söyleyebiliyormuş doktorlar sanırım. Tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir ama 20.haftaya kadar en azından fikir sahibi olabilmek adına doktorlar erkek gibi kız gibi diye yorum yapıyorlar sanki, bebek çok net göstermedikçe![]()
bende yeşil erik hergün yiyorum ama bni de demekki çıkartmıyor işe yaradığını da bilmiyordum açıkçası kuru kayısı yiyeceğim artık ben. acı önermem sıkıntı olabilir tabi bilgili arkadaşlar yardımcı olsa daha i,yi olurben hergun yiyorum yesil erik normalde cikarmasi lazim ama bende ise yaramadi.aslinda aci biber tursusu bagirsaklari bozuyor ama hamilelikte sıkinti olurmu diye tereddutteyim.
evet canım iyiyiz çok sükür sen nasılsın varmı sıkıntıncanım benim seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı nasılsın
Geçmiş olsun, Dün arkadaşımda çıkmış enfeksiyonun yüksekliği de önemli, doktor ilaç vermiş 2 gün sonra değer düşmezse hastaneye yatıracakmış. Ben ilk defa duyuyorum şaşırdım hatta ama riskliymiş. Sizin doktorunuz ne dedi?
bu erkenden cinsiyetini öğrenenlerin doktoruna gitmek lazım demekkiCanım bende hala öğrenemedim net bir şey söylemedi.
hala işteyim gidemedim ki iş çıkışım 20 de anca o şekilde izin vermediler istedim ama malesef. yavaş yavaş geçiyor zaten belki de gitmem. aminnnn hepimizin gönlüne göre versin allah inşallah ama gönlümdeki senin yanılmanı istiyor küsmeeeEee ne dedi doktor? Niye ağrıyormuş karnın? Niye ben yanılayım ya
Allah gönlünüze göre hayırlı olanı nasip etsin inşallah
Bende burda herkes öyle yazınca, doktor balık yağı vercem dediği zaman krilli istedim, sabah içtim birşey yapmadı, rahatsız edecek olsa ilkinde de ederdi zaten değil mi?
Canım çok geçmiş olsun. Merak ettim seni sağolsun bizim kız bilgi verdi :) çok sevindim iyi olmana. Var mı ağrın nasılsın?Cok cok tesekkurederim :)
oyy maşallah :) kilo problemin yoksa al tabi ben 4 kilo verrdim sükğr benimde kusmam olmadı ama bulantım hep devam etti ondan kilo verdim heralde ne kadar az kilo alırsam o kadar iyi benim içinAhahah pinkten beklenecek tepkiler gerçekten, zaten bozuluyorum![]()
ohoo canım çoktan başladım hatta kendimi frenlemeye dahi başladım düşün. en son 4kg almıştım. şükür benim kusmam vs olmadı. arada bi bulantım oluyodu bazen sabahları yine oluyo. bide mide yanmam çoktu hafifledi çok şükür![]()
Canım ben diğer hamileliğimle aynı doktora gidiyorum 11. Haftada oğlun olacak demişti biraz bebeğin pozisyonu ile ilgili sanırım.bu erkenden cinsiyetini öğrenenlerin doktoruna gitmek lazım demekki![]()
Evet ilk haftalarda öyle sıkıntılar olabiliyor. Fakat iye nin derecesine bağlı bu sırada bol bol su için. Zaten sonuç garantilenmek için kültür alınır orda sıkıntı çıkmazsa ve bakteri lökosit oranı düşükse genelde tedavi bile önermiyorlarBen bugün bhcg me baktırmaya gittim. İdrar da verdim sağlık ocagında. Henüz bhcg sonucu cıkmadı ama diğer tahliller çıkmış. İdrarda enfeksiyon var. Yarın da gebe çıkarsam eğer bu enfeksiyon düşüğe vs kötü bişeye yol açar mı diye korktum..![]()
valla canım bizimki baya baya açıp duruyo ama o çıkıntı kafa karıstırıyo demekki karar veremiyorlarCanım ben diğer hamileliğimle aynı doktora gidiyorum 11. Haftada oğlun olacak demişti biraz bebeğin pozisyonu ile ilgili sanırım.
Her enfeksiyon risk değilmiş, bir de sağlık ocağı beklettiği için daha yüksek çıkıyor değerler, hamilelik çıkarsa hastanede tekrar yaptırırsınız testi, düşüğe yol açacak riskte hastaneye yatırıyorlarmış. Gebelik belli olana kadar sadece bol su içerseniz ilaç bakımından da riske atmamış olursunuz.Ben bugün bhcg me baktırmaya gittim. İdrar da verdim sağlık ocagında. Henüz bhcg sonucu cıkmadı ama diğer tahliller çıkmış. İdrarda enfeksiyon var. Yarın da gebe çıkarsam eğer bu enfeksiyon düşüğe vs kötü bişeye yol açar mı diye korktum..![]()
İnşallah canım. Allah hayırlı uzun sağlıklı ömür versin sana da. Kuzucuğunun acısını göstermesin inşallah :)İnşallah benim şimdiki halimden çok daha mutlu da olursun :)
Valla beğenmesem de, yıllar tutulmuyor 32yim artık![]()
Ya canım benim ki de açtı biliyor musun? Ben dedim ki hatta aaaaa pipi sizde gördünüz mü dedim evet bir çıkıntı var ama şimdi kesin bir şey söyleyemem dedi hemen kapattı zaten. Ya benim oğlum olduğunu biliyor ondan o an moral bozmak istemedi çünkü hayatta her zaman istediklerimiz olmayabiliyor dedi. Ya sanırım erkek benim söylemedi.valla canım bizimki baya baya açıp duruyo ama o çıkıntı kafa karıstırıyo demekki karar veremiyorlar
çok şükür iki haftadır kendime geldim öncesi hep kusma ile geçti kilo kaybıyla şimdide sürekli acıkıyorum. bugün karın ağrım vardı ama sanki azaldı gibi ikili test yaptırdın mı? cinsiyet belli mi bana doktor %80 kız dedi ikilimde 1milyonda bir çıktı iyi çok şükürevet canım iyiyiz çok sükür sen nasılsın varmı sıkıntın
Onu da dememek için direndim tabi B)Ben seni tanıtmama gerek yok oğlun zaten tanıyordur diyeceksin de işte sizin aranız o kadar kötü değil sanırım sen güzel cevap vermişsin boşver sen bir şey yokmuş gibi davran.