2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Doğrudur saçları falan gürleştirdiğine göre tüyleri de büyütebilir ama bilmediğim kimyasalları sürmeye de içim el vermiyor ya :/ sonuçta derinden emiliyor sürdüğümüz herşey. Belki kızımda saçlı olur badem yağıyla :p :KK70:
Bi fermentemutfagim i inceleyin isterseniz instagramda hesabida var ordanda yorumlara bakabilirsiniz.şöyleki kizima pisik kremi yerine ordan soguk sıkım kantaron yagi aldim arkadasimin tavsiyesiyle sonra abonesi oldum gibi bisey cunku rollon dismacunu catlaklar icin oberebilecegim kantaronyagli kremi....tabi kiz ek gidaya gecince eksi maya sirden maya aldim evde ekmek peynir yapmaya da basladim ama ozellikle hamilelik donemi icin kantaronyagli kremi ve yine tamamen dogal oldugu icin rollonu kesinlikle oneririm bir inceleyin derim

Kizlar size ufaktan bir tavsiyede bulunabilirmiyim....martta 64 tlye aldigim prima aylik paketi gecen ay en ucuz 79 a vulabildim ve bu ay en ucuz 89 a bulabiliyorum:oha: dolarla birlikte fiyatlar ucuyor.ufaktan bez almaya baslayin derim. 1 ve 2 numarayi bebegin kilosuna ve dogum sonrasi kilo alma hizina gore belki 1 belki 2 paket kullanirsiniz belki hiç...ama 3 numarayi her turlu kullanirsiniz.erkekte olsa ilk 6 ayda 10 kiloyu bulsa bile 3 numaradan aylik paketi ve tabi 4 numarayi rahaat rahaat stok yapabilirsiniz.ayni durum islak mendil icinde gecerlio_O:KK54:
Bi tanıdığımın stokladığı bez bebeğe alerji yaptı ve hiçbirini kullanamadı. Onun markası da primaydı.O yüzden ben de stok yapmayı düşünmüyorum. Hatta çok daha ucuz bi bez çocuğu rahatlatmıştı:emir_bebek:

Selam hanımlar;

Ben Allah nasip kısmet ederse ekim annesi olacam. Ekim anneleri topiğini takip ediyorum ama burda bir muhabbet olmuştu bütün günümü koltuğun üstünde köşe yastığı olarak geçiriyorum diye ben de aynı öyleyim o yüzden ne yazsanız okuyorum. Zaten gebeliğimin ilk başlarında burdaki kişiler ile daha benzer şeyler yaşıyordum ekim çok ileriydi. kasımı takip ettim. Okudukça yazdıklarınızı enerjiniz çok yüksek geldi. O yüzden arada buraya da yazmak istiyorum arkadaşlar

pinkstrap pinkstrap bebişim erkek. Netleşmeseydi tahminlerini isterdim

aydingelini aydingelini kayınvalide için yazdıklarını tebessüm ile okudum

pullubiber pullubiber önerdiğiniz kitapları listeme ekledim.

@Oyhan aynı kaderi paylaşıyoruz yani rahatsızlıklarımız aynı

@Ysmnzgr adaşız

Sonuç olarak hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.
Sağ salim kucağına alırsın inşallah :KK200:

Kizlar size ufaktan bir tavsiyede bulunabilirmiyim....martta 64 tlye aldigim prima aylik paketi gecen ay en ucuz 79 a vulabildim ve bu ay en ucuz 89 a bulabiliyorum:oha: dolarla birlikte fiyatlar ucuyor.ufaktan bez almaya baslayin derim. 1 ve 2 numarayi bebegin kilosuna ve dogum sonrasi kilo alma hizina gore belki 1 belki 2 paket kullanirsiniz belki hiç...ama 3 numarayi her turlu kullanirsiniz.erkekte olsa ilk 6 ayda 10 kiloyu bulsa bile 3 numaradan aylik paketi ve tabi 4 numarayi rahaat rahaat stok yapabilirsiniz.ayni durum islak mendil icinde gecerlio_O:KK54:

önerilerin için çok teşekkürler. ben primayı menşeiiden dolayı kullanmak istemiyorum. acaba başka ne kullanabilirim. molfix stoklasam iyi midir acaba ?

önerilerin için çok teşekkürler. ben primayı menşeiiden dolayı kullanmak istemiyorum. acaba başka ne kullanabilirim. molfix stoklasam iyi midir acaba ?

Ben uzun süre Molfix kullanmistim geçenlerde oglumun numarasindan yoktu sleepy aldım ve baştan beri sleepy kullanmadığıma pişman oldum :)

Ayyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi:kızgın:
Şimdi namaza kalktım ben de bütün gece hastaneyi gördüm

Bez stoğu mantikli ama riskli de çünkü her bez her bebeğe iyi gelmeyebiliyormus o yüzden ben almayacagim

Kızlar başta yemek yedikten sonra midem bulanıyordu şimdi yetmezsem midem bulanıyor. Açlıktan mı? Bir de yemekten sonra bana bir ter basıyor siz de de oluyor mu?

günaydın kızlar. malum belimiz kalınlaştı kilotlarım olmuyor artık. sizce düşük bel mi yoksa yüksek bel mi alayım? bilemedim :/

günaydın kızlar. malum belimiz kalınlaştı kilotlarım olmuyor artık. sizce düşük bel mi yoksa yüksek bel mi alayım? bilemedim :/
Gebelik için özel çamaşırlar var. İstersen onlara da bir bak canım. Belki daha kullanışlı olur. Ben henüz yeni çamaşır almadım ama ilerde onlardan almayı düşünüyorum..

Ben uzun süre Molfix kullanmistim geçenlerde oglumun numarasindan yoktu sleepy aldım ve baştan beri sleepy kullanmadığıma pişman oldum :)

sevindim hem daha ekonomik olmuştur sizin için. sleepy 'e bazıları çok iyi demiş bazıları çok kötü. denemek için küçük bir paket alacağım yine de

yüksek al tabiki canım, benimkilerde sıkmaya başladı artık benimkiler hep düşük beldi. yüksek bel alıcam artık. çünkü hamile karnına geçiş yapıyoruz onlar daha rahat ettirecek bizi

bende yavaş yavaş acıkmaya başlıyorum birkaç hafta önce mutfağa giremiyordum yemekten nefret ediyordum simdi daha iyi hersey ikili tarama testini yaptırdım benimde çok şükür iyi çıktı ama doktorum cinsiyetle ilgili bişey söylemedi net olarak bana kalırsa kız ama çıkıntı var erkekte olabilir iki hafta sonra bakalım dedi öylece kalakaldım ve uyudu bebiş sürekli bi arar rahatsız oldu sanırım bacağını açtı kapadı hepsi bu :) üçlü tarama testini doktora sordum ikili sıkıntılı değilse boşuna yapmayın dedi yaptırmayı düşünmüyorum
bende şimdi çok rahat giriyorum bazen yemek yaparken soğan kokusu rahatsız ediyor ama kusma bulantı olmuyor çok şükür ki. benimde haftaya randewum var inşallah kndi doktorum cinsiyet ile ilgili bişey der ikili testi radyoloji uzmanı yaptı o söyledi %80 kız die bakalım inşallah doğru çıkar. benim de eli kafasında uyuyordu doktor uğraştı dönmedi dedi git yemek ye çikolata ye gel 15 dk sonra gittim geldim bu seferde yerinde durmadı zorla ölçümleri yaptı şükür ama sağlıklıyız iyiyiz bin şükür evlat başka bişeymiş her adımı onun için atıyorum düşünüyorum zarar gelmesin die ben daha sormadım üçlü yaparmıyız die ama bence de gerek yok detaylı ultrason yeterlidir die düşünüyorum

Ben yüksek aldım ama onu da belli bı süreden sonra yine indiriyorum aşağıya.dusuk bel büyük çamaşır bulamadım ben biraz her şeyimi olmasından daha büyük almaya başladım da :KK48:

Gebelik için özel çamaşırlar var. İstersen onlara da bir bak canım. Belki daha kullanışlı olur. Ben henüz yeni çamaşır almadım ama ilerde onlardan almayı düşünüyorum..
aa evet baktım şimdi internetten hamile iç giyim yazınca çıkıyor. ama onlarda sanki ileriki aylar için. yahu ne giyeceğimizi şaşırdık. don bile problem. şimdilik beş on tane large beden yüksek bel alacağım.

aa evet baktım şimdi internetten hamile iç giyim yazınca çıkıyor. ama onlarda sanki ileriki aylar için. yahu ne giyeceğimizi şaşırdık. don bile problem. şimdilik beş on tane large beden yüksek bel alacağım.
Loyada nbb nin var 6 liraydi yanlis hatırlamıyorsam diger yerlerde 10 liradan aşağı yoktu. Benim aldığım da large ilerde belki xl alırım diye cok fazla almayı düşünmüyorum 4 tane falan alırım en fazla.

Loyada nbb nin var 6 liraydi yanlis hatırlamıyorsam diger yerlerde 10 liradan aşağı yoktu. Benim aldığım da large ilerde belki xl alırım diye cok fazla almayı düşünmüyorum 4 tane falan alırım en fazla.
bende öyle yapacağım şimdi. birkaç tane de elbise aldım. hamile elbiselerinden değil de kesimi geniş medium beden elbiseler. doğumdan sonra kullanmak istesem bile bir kemerle kullanırım diye düşündüm.

Back
X