2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merabalar ikili testin sonucu cıktı. Doktora gosterdım iyi dedi. Yalnız hcg t1 diye bir deger var. Bundan cinsiyet tahmini yapılıyor mu
:anneadayı:

Eklentiler

• received_10216177136640744.webp
    received_10216177136640744.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 96
KızlR hayırlı gunler dün net bi sekılde kızım olacagını oğrendim benzıyo denılmış ama net bısey soylenmemıstı. Sukurler olsun bi prensim vardı bırde prensesim olck daha ne isterm rabbimden sizede söyleyim dedım : )

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin :)
Benimde bir kızım var oğlum olacağını öğrendiğimde çok sevinmiştim Rabbim senin se gönlüme göre vermiş çok şükür :)

Evt cnm kasiyincada aciyor .nasil bir alerji oldun tatlim ne kullandin bende alerjiyle ugrasiyorum.
ben cok karpuz yemekten oldum canım onu bırakınca geçti ama kaşıntıları dindirmek için bepantol sensıtıon diye bi krem var doktorum onu vermişti. 2 gündür kullanmayı unuttum. tatlı tatlı kaşınıyor diye de kullanmadım ama tahriş oldu yanıyor şimdi eve gidince tekrardan sürcem sende dene istersen ben faydasını gördüm. Kaşıntıyı dindiriyor.

Ben de 2. Çocuk istemiyorum dedim eşime
Bazen sabah bazen öğlen oluyo
Bi anda otururken başlayıveriyor :KK43:
Doktor bana da normal dedi
Nesi normal anlamadım :KK70:

Hormonlardan sebep normalmiş. Normal olmak istemiyorum diye ağlıyorum bazen :KK70:

Canım Gerçekten de , 14. Haftada geçiyor. Bende hiçbişey kalmadı nerdeyse fakat bu seferde ne oldu yoksa kötü bir şey mi oldu diye evham yapmaktan tadını çıkaramıyorsun :KK43:

Mide bulantım geçsin asla evham yapmayacam söz veriyorum :KK53:
Ben yapı olarak da rahat bir insanım, bir de pozitif enerjiye inanırım. Fazla evham ya da stres yaptığım zaman korktuğum şey neyse başıma gelir, o yüzden hamilelikte hiç olumsuz düşünmedim. Allahtan gelene amenna. Dua ediyorum sadece sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye. Bi de ben de biraz rahat bir hamilelik geçireyim diye tabi :-)

Ben de dün çok canım çekerek yemek yaptım. Çok da yemedim aslında ama sebze yedim diye seviniyordum. Bir saat sonra gerisin geri çıktı yine... Zaten gün içinde de hiçbir şey yememiştim. Bir tost, 6 zeytinle kahvaltı yapmıştım sadece... Su bile doğru düzgün içemez oldum. Artık kesilsin şu bulantılar kusmalar ya :KK43:

Hala yemek yaparken çok zorlanıyorum :KK61:
Hele yağı soğanı kavurmak imkansız benim için. O tür yemekleri annem yapıyor ondan alıyoruz saolsun. Ben ancak basit bir çorba yapabiliyorum, makarna, dolma falan bi de.
Su çok zorluyor beni de. Su içiyorsam ardından kraker ya da leblebi yiyorum hemen rahatsız etmesin diye. Herkesin hamilelikte imtihanı farklı, Rabbim hepimizin sağlıkla bu süreci atlatmasını nasip etsin.

Öyle kötü şeyler düşünmeyin ya, herkesin yaşadığı belirtiler başka. Ben hiç bulantı yaşamadım, ilk haftalar hep evham yaptım. Sonra dedim deli miyim tadını çıkarsam ya! Allah korusun kötü bir şey olsa işareti olur zaten sanırım.

Haklısın canım ama işte bariz sıkıntılar bulantı kusma yaşayıp birden geçince insanın elinde olmadan korkuyor. Birde ilk ve acemi olunca.

ben cok karpuz yemekten oldum canım onu bırakınca geçti ama kaşıntıları dindirmek için bepantol sensıtıon diye bi krem var doktorum onu vermişti. 2 gündür kullanmayı unuttum. tatlı tatlı kaşınıyor diye de kullanmadım ama tahriş oldu yanıyor şimdi eve gidince tekrardan sürcem sende dene istersen ben faydasını gördüm. Kaşıntıyı dindiriyor.
Tmm cnm su kasinti giderici diye geciyor reklamlari vardi

Hala yemek yaparken çok zorlanıyorum :KK61:
Hele yağı soğanı kavurmak imkansız benim için. O tür yemekleri annem yapıyor ondan alıyoruz saolsun. Ben ancak basit bir çorba yapabiliyorum, makarna, dolma falan bi de.
Su çok zorluyor beni de. Su içiyorsam ardından kraker ya da leblebi yiyorum hemen rahatsız etmesin diye. Herkesin hamilelikte imtihanı farklı, Rabbim hepimizin sağlıkla bu süreci atlatmasını nasip etsin.
Canım ya desene yalnız değiliz, hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen.. :KK43:
Ben de yemek dediysem hazır çorba kaynattım, makarna ve kabak mücveri yaptım soğansız. Bu bile benim için çok fazla ama. Çorba bile kaynatamaz haldeyim. Sadece canım çok çekince yapabiliyorum, o zaman tiksinmiyorum. Bunları da iştahla yemiştim aslında, bir kepçe çorba, bir kaşık sade makarna ve birkaç tane mücver ama durmuyor midede işte... Keşke ben de anneme yakın olabilseydim... :KK43: sana da çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah az kaldı, geçecek..

Ben de yemek dediysem hazır çorba kaynattım, makarna ve kabak mücveri yaptım soğansız. Bu bile benim için çok fazla ama. Çorba bile kaynatamaz haldeyim. Sadece canım çok çekince yapabiliyorum, o zaman tiksinmiyorum. Bunları da iştahla yemiştim aslında, bir kepçe çorba, bir kaşık sade makarna ve birkaç tane mücver ama durmuyor midede işte... Keşke ben de anneme yakın olabilseydim... :KK43: sana da çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah az kaldı, geçecek..

Hepimizinki geçecek inşallah :dua:
Ramazan olmasa bu kadar da zorlamam kendimi, ama eşim oruç tutuyor. Kıyamıyorum ona. Bu kadarına şükür diyorum yine. Allah yardımcımız olsun.

az kaldı sabredin geçecek. iki üç hafta taş çatlasın, bitti gitti ondan sonra.

İlk hamileleri korkutmak değil amacım ama ben iki hamileliğimde son ayımdada mide bulantısı yaşadım. O da mideye baskıdan dolayı oluyormuş.
Islak mendil konuları konuşulmuş. Ben şöyle yapıyorum. İkimkızımında cildi çok hassastı, hertürlü ıslak mendil pişik yaptı. Bende gittim en ucuz ıslak mendili aldım, onu ılık suyla çeşmenin altında iyice yıkadım ve evdeki ıslak mendil kutusuna koydum. Alın size saf su ıslak mendil:)

ya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım. :(

ya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım. :KK43:

Ah herkese etkileri ne kadar başka bu hamileliğin. Bu süreçte diş etleri çok hassaslaşıyor diye duymuştum. çok normalmiş ancak sık sık yumuşak fırçayla fırçalayıp diş ipi kullanmaktan başka çözümü yokmuş maalesef.

ya bu arada bu diş eti kanamaları beni öldürecek. sabah ağzım kan dolu uyanıyorum, fırçalarken kanıyor. napacağımı şaşırdım. :KK43:
Paradontax kullan ve tuzlu suyla gargara yap cnm dış ipi kullanmalısın.bir çok arkadaş ağzımın tadı kötü diyo aslında sebep bu dış etleri biraz sıkıntılı hamilelikte malesef

Ah herkese etkileri ne kadar başka bu hamileliğin. Bu süreçte diş etleri çok hassaslaşıyor diye duymuştum. çok normalmiş ancak sık sık yumuşak fırçayla fırçalayıp diş ipi kullanmaktan başka çözümü yokmuş maalesef.
Paradontax kullan ve tuzlu suyla gargara yap cnm dış ipi kullanmalısın.bir çok arkadaş ağzımın tadı kötü diyo aslında sebep bu dış etleri biraz sıkıntılı hamilelikte malesef

gerçekten hiç sormayın, herkeste farklı farklı.. dediklerinizi yapacağım :işsiz:

Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum yaaa...Çok da yemiyorum aslına bakarsanız, sağlıklı şeyler yiyorum ve tatlı hiç yemiyorum. Ama 14+4'teyim ve 4 kilo aldım şimdiden. Bir çoğunuz istifra etmekten kilo verdi biliyorum ama benim gibi alan var mı aranızda?

Canım dişetlerine en iyi gelen şey kekiktir. 1 çay kaşığı kekipi az bir suda demlendir ve bu suyla ağzını çalkala ve dişetlerine bu suyla masaj yap. Allahın izniyle iyi gelecektir

Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum yaaa...Çok da yemiyorum aslına bakarsanız, sağlıklı şeyler yiyorum ve tatlı hiç yemiyorum. Ama 14+4'teyim ve 4 kilo aldım şimdiden. Bir çoğunuz istifra etmekten kilo verdi biliyorum ama benim gibi alan var mı aranızda?
o benim canım, alıyorum engel olamıyorum.. artık işe yürüyerek gelmeye başladım. suyu zaten içiyorum kahvaltımıda düzenledim ama banamısın demiyo :KK12:

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz?
Ya ben sağlı ocağının verdiği d vitaminini bebegime de kullanmadim içeriğinden kaynaklı. özel aldım. Bu daha katkısiz kendime de welcare nin vitamini aldım.
Ben de sağlık ocağının yazdığını kullanmadım içinde alkol vardı. welcare aldım 1000 lik olandan 2 gündür kullanıyorum.

Kızlar d vitamini kullanıyor musunuz?
Ya ben sağlı ocağının verdiği d vitaminini bebegime de kullanmadim içeriğinden kaynaklı. özel aldım. Bu daha katkısiz kendime de welcare nin vitamini aldım.

Ben bırakmıştım ama şimdi tahlil sonuclarimi aldım 15ti 18 e çıkmış.doktor damlaya devam dedi

Back
X