2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ayyy kızlar bizim cinsiyet değişti ya, gece rüyamda ne gördüm. Bi tane dede geliyo bizim eve. Ama böyle ruhani bi dede. Beyazlar giymiş. Ben korkuyorum, eşim diyoki “dede bizim çocuğun cinsiyeti ne olacak” dede de diyoki “ oğlan seninki, 3 tane daha oğlun olcak” sonra gidiyo namaz kılıyo. Bi uyandım rüyaymış. Eşime anlattım. O üç oğlan bizim damatlar işte dedi:kızgın:
İlginç bi rüya ☺️☺️ Bizimde geçen yıl kapıya kendini Allah’ın kulu diye tanıtan biri geldi .. kapıyı açar açmaz oğlun neden ağlıyor sustur öyşe gel dedi ödüm koptu ☺️ Nasıl bildi diye .. sonra senin bi oğlun daha olacak adını Muhammet Ali koy dedi .. bi ev alacaksınız çok rahat edeceksiniz içinde dedi .. ettiğin tüm dualar da kabul olacak dedi ☺️ Sonra tabi para istedi ben belli miktar verdim .. arkadaşımada bazı şeyler söyledi arkadaşta para verdi ama ona kızdı çantanda 50 vardı neden 10 lirayı getirdin diye ☺️ Hemen kapıyı kapadık korkup açmadık çok çaldı açmadık

Kızlar ben çok hızlı kilo alıyorum yaaa...Çok da yemiyorum aslına bakarsanız, sağlıklı şeyler yiyorum ve tatlı hiç yemiyorum. Ama 14+4'teyim ve 4 kilo aldım şimdiden. Bir çoğunuz istifra etmekten kilo verdi biliyorum ama benim gibi alan var mı aranızda?
Ben 60 kiloya düşmüştüm diyetle. Tüp bebek tedavisine başlayınca diyeti bıraktım şuan kilom 65-66 arası. Hamilelikte kaç kilo aldım net bilmiyorum 2 aylık hamileyken 64.5 falandım sonrasında 2 ayda 1.5 kilo civarı aldım ama oncesindeki 3-4 kilo hem diyetten çıkıp normal beslenmeye dönünce hem de tüp bebek ilaçlarının etkisiyle oldu sanırım.

Selam kızlar, bebişlerinize alışverişe başladınız mı?
İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim :KK25:

Ben oğluma büyüyen karyola ve çekmece almıştim 5 kere bile kendi yatağında yatmadı malesef... Park yatak aldım onda da ilk uyanista hop yine yanıma geliyordu. İkinciye de ilk zamanlar için beşiğe dönüşen ana kucaklarindan almayı düşünüyorum sonra onunla da emzirme bitene kadar aynı yatakta oluruz muhtemelen :)

Tony Love 3 in 1 titreşimli anakucagini birinde gördüm çok beğendim anne yani beşik olarak kullanabilirim yatağım yüksek değil. Gündüz de abisiyle ilgilenirken ona koyarım dedim.

İlk bebeğim olduğu için sona kalmasın herşey, şimdiden birşeyler alayım istiyorum. Vee doğmadan bebek odası yapacak mısınız ? Sizlerin görüşlerini de merak ettim :KK25:
Selam canım, Bebek odasında çok kararsızdım ama sanırım özeniyorum bebeğimin kıyafetleri falan da dağınık olsun istemiyorum. Ben 6 aydan sonra falan büyük eşyaları almayı düşünüyorum inşallah. Ama küçük şeyleri dayanamam alırım artık beğendikçe.:KK200:

o benim canım, alıyorum engel olamıyorum.. artık işe yürüyerek gelmeye başladım. suyu zaten içiyorum kahvaltımıda düzenledim ama banamısın demiyo :KK12:

Ben 60 kiloya düşmüştüm diyetle. Tüp bebek tedavisine başlayınca diyeti bıraktım şuan kilom 65-66 arası. Hamilelikte kaç kilo aldım net bilmiyorum 2 aylık hamileyken 64.5 falandım sonrasında 2 ayda 1.5 kilo civarı aldım ama oncesindeki 3-4 kilo hem diyetten çıkıp normal beslenmeye dönünce hem de tüp bebek ilaçlarının etkisiyle oldu sanırım.

Hakkımızda hayırlısı :anneadayı: Hep hayret ederdim millet hamilelikte 30 kilo filan nasıl alıyor, yuh artık derdim; bu gidişle öyle olucam:KK23:

205
bende şimdi çok rahat giriyorum bazen yemek yaparken soğan kokusu rahatsız ediyor ama kusma bulantı olmuyor çok şükür ki. benimde haftaya randewum var inşallah kndi doktorum cinsiyet ile ilgili bişey der ikili testi radyoloji uzmanı yaptı o söyledi %80 kız die bakalım inşallah doğru çıkar. benim de eli kafasında uyuyordu doktor uğraştı dönmedi dedi git yemek ye çikolata ye gel 15 dk sonra gittim geldim bu seferde yerinde durmadı zorla ölçümleri yaptı şükür ama sağlıklıyız iyiyiz bin şükür evlat başka bişeymiş her adımı onun için atıyorum düşünüyorum zarar gelmesin die ben daha sormadım üçlü yaparmıyız die ama bence de gerek yok detaylı ultrason yeterlidir die düşünüyorum
ÇOK ŞÜKÜR CANIM SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERSİN EVLAT GERCEKTEN COK BASKA ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BİZİMKİNİDE TAMAMINA ERDİRSİN :dua:

Alışverişe başlamadık daha. Annem birkaç bişeyler almış, ilk torun diye baya hevesli :-) ben de bakınıyorum ama cinsiyet tam netleşmeden almak istemiyorum.
Oda yapacaz biz. Bebeğin ilk zamanları için odamızda yatırmaya beşik yaptıracakmış ananem, bence gerek yok ama o heves edince bişey demedim. Annemler de odasını yaptıracaklar. Büyüyen beşik, gardrop ve şifonyer olacak odasında.
Ananem sürekli siz bişey almayın, ilk torun olacak herkes bişeyler hediye almak ister diyor. Ben de bakıp karar vermek istiyorum ki soran olursa ne lazım diye direkt söyleyim, onu alsınlar. Kıyafet bile aldırmayacaklar nerdeyse bize :olamaz:

Geçen hafta bi doktora gitmiştim kız bebek sanki dedi ama o da dediğine inanmadı :KK48: ben de o yüzden itimat etmedim.kendi doktorum da göremedi gostermedi kendini ona da geçen hafta çarşamba gitmiştim.yarin gidicem kontrole 4luye falan bakalım gösterirse ne alâ:KK48:
İNSALLAH İSTEDİĞİN OLUR CANIM SAĞLIKLI OLSUNLARDA :super:

Hormonlardan sebep normalmiş. Normal olmak istemiyorum diye ağlıyorum bazen :KK70:

Mide bulantım geçsin asla evham yapmayacam söz veriyorum :KK53:
Ben yapı olarak da rahat bir insanım, bir de pozitif enerjiye inanırım. Fazla evham ya da stres yaptığım zaman korktuğum şey neyse başıma gelir, o yüzden hamilelikte hiç olumsuz düşünmedim. Allahtan gelene amenna. Dua ediyorum sadece sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin diye. Bi de ben de biraz rahat bir hamilelik geçireyim diye tabi :-)

Hala yemek yaparken çok zorlanıyorum :KK61:
Hele yağı soğanı kavurmak imkansız benim için. O tür yemekleri annem yapıyor ondan alıyoruz saolsun. Ben ancak basit bir çorba yapabiliyorum, makarna, dolma falan bi de.
Su çok zorluyor beni de. Su içiyorsam ardından kraker ya da leblebi yiyorum hemen rahatsız etmesin diye. Herkesin hamilelikte imtihanı farklı, Rabbim hepimizin sağlıkla bu süreci atlatmasını nasip etsin.

Canım sıkıntılarınız inşallah biran önce geçer. benim 14. haftanın ortasında bitti. biraz daha sabır. su konusunda bende halen aynı sayılırım suyu zorla içiyorum. günde 2 litre nasıl içilir bilemiyorum. :( içim kurudu. idrar yolu enfeksiyonu olacağım diye korkuyorum benki suyu çok severdim ama şimdi içim almıyor. tek sıkıntı o kaldı.. inşallah sizinde sıkıntılarınız biran önce bite yaşamış biri olarak tüm kalbimle diliyorum.. :)

Benimki cinsiyetinde kararsız olduğu için kıyafet icin başlamadım, ama 1 ay sonra cinsiyet gerektirmeyen ihtiyaçlara baslayabilirim (biberon, süt sağma, ateş ölçer vs) ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum sonucta en az 1 yıl yanımda kalacak ve kiracıyim..Kendi odasına yatırmaya başladıgimda alırim diyorum..sadece şifonyer o kadar..Hatta dolap alacaktim kuzenim sifonyer tavsiye etti.Bebek kıyafetleri genelde durülüyor diye..E öyle olunca kendi odasına yaptığımda dolabı olacak yani..

Az önce Nifty testinin sonuçlarını aldım. Sonuçlar normal. Cinsiyeti kız. Bugün dünyanın en mutlu insanı ben olabilirim.

Hayırlı olsun! Ben de dün aldım Nifty sonuçlarını, aynı senin gibi havalara uçtum! Ama benim raporumda cinsiyet yazmıyor. Sende raporda mı yazıyor doktorun mu söyledi?

Hayırlı olsun! Ben de dün aldım Nifty sonuçlarını, aynı senin gibi havalara uçtum! Ama benim raporumda cinsiyet yazmıyor. Sende raporda mı yazıyor doktorun mu söyledi?
Hayirlı olsun..Cinsiyet tahmini doktor ultrasonda yapıyor, kağıtta yazmaz..Zaten bana yaptığı o tahmin tutmadı gibi bişey..

Back
X