Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken kan görmek insanın moralini ne kadar bozar bilirim ama 9ay boyunca bunları yaşayıp sağ salim bebeğine kavuşan o kadar çok kişi duydum ki. Moralini yüksek tutup güzel şeyler dusun. Bak bebeğinde iyiymis. Dinlen bol bol. Sıvı almayı ihmal etme. İnşallah en kısa zamanda geçerDün geceden beri kanamam yoktu şimdi tekrar olmuş parlak kırmızı.böyle durup durup kanama yaşayan var mı ya çok ilginç?
Soluma sağına yatmaktan gına geldi sırt üstü çoook rahat ama öyle de yatmayın diyorlarHerkese günaydın doktor kontrolüme son 1 hafta kaldı
Ben sırtüstü yatamamaya başladım
Rahim çok rahatsız ediyor
Soluma yatıyorum genelde
Gecmis olsun. Wc haric kalkmamaya calis. 2 gun once bende de yine oldu. 1 kat merdiven cikmistim. Surekli dinleniyorum. Haftaya kontrolum var bakalimYine kanamam oldu kızlar ya.şimdilik dinleniyorum.
ben bir doktora sorim en iyisiBen ilk gebeliğimde günde 1 tane içiyordum, arkadaşıma doktoru ağrın olunca iç demiş. Doktor belirliyor dozu.
olsun canım yinede ilaçlarını iç doktor verdiyse bir sebebi vardır :))Feramat Verdiler bana 12 haftalikken günde 1 kere aç karına. Ama 1 haftadır içmiyorumvitamin ve demir ilacına başladığımdan beri tuvalete çıkma sorunum başladı.
İdrar yolu enfeksiyonu için hap vermişti o arada icmeyim dedim biraz ara desek doğru olur :) yine baslicamolsun canım yinede ilaçlarını iç doktor verdiyse bir sebebi vardır :))
anladım canım çok geçmiş olsun :)İdrar yolu enfeksiyonu için hap vermişti o arada icmeyim dedim biraz ara desek doğru olur :) yine baslicam![]()
Üst kısım için body, alt kısım için sof.Kızlar ya size birşey soracağım biliyorum burası yeri değil ama tecrübelerinize ihtiyacım var ben bugün cinsiyet için elbise giyecem tesettürlüyüm bebek mavisi elbise ama içi görünüyor elbisenin ben nee yapabilirim bu konuda
üst kısım için bende öyle düşünüyorum alt kısıma da bir deniyim evde bişeyler olmazsa çıkim astar aramayaÜst kısım için body, alt kısım için sof.
Kızlar ya size birşey soracağım biliyorum burası yeri değil ama tecrübelerinize ihtiyacım var ben bugün cinsiyet için elbise giyecem tesettürlüyüm bebek mavisi elbise ama içi görünüyor elbisenin ben nee yapabilirim bu konuda
İnce yazlık tek parça elbisen varsa onuda giyebilirsin. Dışarı çıkarsan elbise astarı bak.üst kısım için bende öyle düşünüyorum alt kısıma da bir deniyim evde bişeyler olmazsa çıkim astar aramaya
Alt kısma elbise dar değilse jupon etek giyebilirsin canimüst kısım için bende öyle düşünüyorum alt kısıma da bir deniyim evde bişeyler olmazsa çıkim astar aramaya