Biyolik ilac ya embrel ya da humiradir sanırım. Kemoterapi bildigin kimyasal...
Dedigin gibi hamilelik rüya gibi... Ah o cubuk test sonucunu gorup de nereye secde edeyim şaşırmıştım şükür şükür diye.
1.5 yildir da bu pihtilasma yüzünden bir diyet yapıyorum .açım aç.

Gebeliğe izin verilmeyen o sürede hep bu diyetin işe yaraması için beklendi. Oydu buydu derken yas 36 oldu. Çarşamba da amniyosentez yapılacak. Allahım yuzume baksın da bebegim sağlıklı olsun. Cektigim sikintılara deysin ve o sikintilar da son bulsun.
Ne hastaliklar var deyip şükrediyoruz ya, cogunlukla da nerden buldum bu belayı diye kahroluyorsun.
Cok pozitif biri oldugum söylenemez ama dayanikliymisim inatciymisim onu biliyorum. Cevremde sapasağlam insanların gebeliklerindeki nazı niyazı gördükçe sinnir olurdum.
Bulantı baş ağrısı halsizlik sinir harbi nefessizlik şimdi hepsini yaşıyorum ama vızzzz geliyor tırıs gidiyor valla. Biz ne badireler yaşadık bunların hepsine çok şükür!
18 yaşında lastik top gibi genç dinamiktim ben. 18 yıldır hastalıkla uğraşıyorum. Ömrümün yarısı en güzel gecmesi gereken zamanlar. ...
Allahım bana muradımi verdi simdi tamamina erdirmesi icin yardım etsin. Herkesin hayirli duasına ihtiyacım var.