Yok cnm humira değil onu kullandı. Mandela gibi bir ismi var ama tam emin değilim. Hastanede yattı iki hafta mr memografi ekg emg vs ne varsa bakılıp damar yolu ile verilmiş ilaç.
Ahh cnm hayaldi gerçek oldu şükürler olsun.
RAlılar için bir diyet programı varmış bir ara incelemiştim hiç türkçe kaynak bulamadım ama ağır bir diyetmiş avrupa da yapılıyormuş daha çok, sanırım o değil uyguladığın diyet. Umarım sonuçların iyi çıkar cnm Allaha emanat bebeklerimiz. Ben 2 li 3 lü 4 lü hiç birini yaptırmadım. Sadece detaylı ultrason yapıldı pazartesi onu da 2 ayrı muayenede yapacak. Yani 21 haxiran tekrar bakavak.
Valla yazdıkların içimi dağladı o kadar aynı şeyler ki yaşadıklarımız. Ben 7 yaşında yakalandım neyin ne oldupunu bilmeden o yüzden kabul etmem bir nevi kolay oldu. 33 yaşındayım 26 yıldır benimle kendisi :) Dönem dönem yapmak isteyip yapamaduğum şeylerden dolayı Allahın gücüne gitmesin çok isyan ettim. Yapamadığım şeylerden dolayı bir tarafım hep yarım

ama her zaman halime şükrediyorum.
Allahım inşallah hakkımızda herşyin hayırlısını verir cnm yüzümüzü güldürecek güzel şeyler duyarız hep.
Bu arada demeden geçemeyeceğim dün kendime yine nazar ettim. Ne zaman iyiyim desem ertesi gün ağrım oluyor ya. Bugün yine fenalardayımm vücudum kaskatı. Böyle olunca parol ile idare ediyorum hamdolsun yine de.
Aynen ben de öyle cnm ya 5 dakikaya bir yön değiştiriyorum bir sağ bir sol. Gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorumm. Burda yazılanların ve internette yazılanların dışında doktorum 2 randevumda da sırt üstü yatma diyede özellikle uyardı.