2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahaha cok iyi demiş doktir benimde 1.çocuğum öyleydi arabada uyuyordu sadece eşim işten gelsin diye kapida bekliyordum yarim saat uyusun bende nefes alayim diye insan aklini kaçıracak gibi oluyo :) ama 20 dakika uyuyunca bile özlüyordum annelikte manyaklik be arkadaşim
Sormayin ust kat komsum hapsirinca dahi bagira bagira uyanırdı yoldan biri gecerken korna çalsa kapi tiklasa... uyanmakla da bitmez uykumu alamadım diye zehir ederdi sadece ayakta kucakta gezdirince uyurdu ikinci cocugu daha cok onun icin istedik ya batacağız ya çıkacağız :)

Kızlar detaylı ultrason cerrehpasada yapılıyormuş bilginiz olsun. Poliklinikten randevu alınıyormuş ordan yonlendiriyorlarmis. Ben salı gününe aldım randevu cihazlari falan da çok iyiymiş öyle yazmışlar yaptıranlar.
erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dedi

Kızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..:(

Kızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..:KK43:
Canım merhaba herkese günaydın bu arada. Canım daha önce yazmıştım benimde Şuan 14+6 haftalık oldu. Geçen hafta karnım o kadar büyüktü ki sanki 6-7 aylık hamile gibiydim. Hatta eşim bile diyordu ne oldu bu karnına diye. Bu hafta karnım hiç yok dümdüz. Bence endişe etme kuzum zaten 16. Haftada bulantılar hemen hemen bitiyor. Benim hala şiddetle devam ediyor Şuan bir hafta sonra geçecek diyorum inşallah.

Canım merhaba herkese günaydın bu arada. Canım daha önce yazmıştım benimde Şuan 14+6 haftalık oldu. Geçen hafta karnım o kadar büyüktü ki sanki 6-7 aylık hamile gibiydim. Hatta eşim bile diyordu ne oldu bu karnına diye. Bu hafta karnım hiç yok dümdüz. Bence endişe etme kuzum zaten 16. Haftada bulantılar hemen hemen bitiyor. Benim hala şiddetle devam ediyor Şuan bir hafta sonra geçecek diyorum inşallah.

Canım inşallah, insan istemeden tedirgin oluyor elimde değil. Bende hiç belirti kalmadı karnımda küçülünce çarşambayı iple çekiyorum :(

erkeb degilmi detayli icin yaa iki doktorumda 22. haftada gir dedi
Benim ultrasonda 19. Hafta görünüyor ben özelde yaptırmak istemiyorum belki hemen aynı gün yapmıyorlardır sonraya gün varıyorlardır zamanını kaçırmayım diye salı gününe aldım randevuyu. Zaten gebeliğin 19. Ve 23. Haftası arası yapılıyormuş.

Benim ultrasonda 19. Hafta görünüyor ben özelde yaptırmak istemiyorum belki hemen aynı gün yapmıyorlardır sonraya gün varıyorlardır zamanını kaçırmayım diye salı gününe aldım randevuyu. Zaten gebeliğin 19. Ve 23. Haftası arası yapılıyormuş.
canım senin sat 27 Ocak mi

Kızlar merhaba bugün 15+6 yani 16. Haftaya girdik kontrolüm çarşambaya. Benim karnım iki haftada baya küçüldü. Ancak yemekten sonra bariz şişiyor. Önceden daha şiş ve gergindi. Bebeğide henüz hiç hissetmediğim için biraz panik oluyorum. Sizin karnınız ne durumda bende bulantı kusmada yok artık.. Lütfen benzer durumda olan arkadaşlar yazsın ..:KK43:
Bende 15. Haftadayım canım.benimde karnım küçüldü ve bulantılarım Yok denecek kadar azaldı.bu haftalarda hcg çok düştüğü içim bunlar normal diye düşünüyorum.kötü düşünme bence

canım senin sat 27 Ocak mi
Değil canım benimki biraz karışık. Sat 22 ocak normalde ama benim tüp bebek ilaçla yumurta geliştirme süresi normalde 12-13 günken benimki 17-18 gün sürdü transferim de 12 şubatta yapıldı. Ben normalde transfer tarihine göre hesap yapmıştım ama ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor tam adet tarihinden hesap yapınca ultrasonda göründüğü tarihe denk geliyor ve ben sanırım ekimde yapıcam doğumu.

Değil canım benimki biraz karışık. Sat 22 ocak normalde ama benim tüp bebek ilaçla yumurta geliştirme süresi normalde 12-13 günken benimki 17-18 gün sürdü transferim de 12 şubatta yapıldı. Ben normalde transfer tarihine göre hesap yapmıştım ama ultrasonda 5-6 gün önde görünüyor tam adet tarihinden hesap yapınca ultrasonda göründüğü tarihe denk geliyor ve ben sanırım ekimde yapıcam doğumu.

Anladım canım. Benim de muhtemelen Kasım olmaz ekime kayar diye düşünüyorum :)

Bende 15. Haftadayım canım.benimde karnım küçüldü ve bulantılarım Yok denecek kadar azaldı.bu haftalarda hcg çok düştüğü içim bunlar normal diye düşünüyorum.kötü düşünme bence
Karnım küçüldü diyen arkadaşlar büyük ihtimal küçülme sebebi gaz, bebeğin duruş pozisyonu yada hamileliğin belli bi zamanında bebek yukarı çıkmaya başlıyormuş(tam zamanı bilmiyorum) oyüzden küçülme olmuştur bence tedirgin olmayın. Düşük yapmadıkça bebek orda olacağına göre ve durup dururken küçülemeyecegine sorun yoktur.

Kızlarrr size bir şey danisicam. Geçen hafta çarşamba ozeldeki doktora muayeneye gitmiştim.persembe günü yine gittim muayene ücreti vermedim ama 200 TL'ye testleri falan yaptırdık muayene yine oldum tabi bebek yine göstermemişti. Doktor haftaya yine perşembe çağırdı gel hem 4lunun sonuca bakarız hem de cinsiyete bakarız dedi.biz de o an tamam dedik.ama 7 haziranda zaten fakülteye ayrıntıliya gidicem.sizce perşembe özele gideyim mi yoksa bayramdan önce ya da sonraya mi erteleyim özeli??

Back
X