• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sormayin ust kat komsum hapsirinca dahi bagira bagira uyanırdı yoldan biri gecerken korna çalsa kapi tiklasa... uyanmakla da bitmez uykumu alamadım diye zehir ederdi sadece ayakta kucakta gezdirince uyurdu ikinci cocugu daha cok onun icin istedik ya batacağız ya çıkacağız :)
Ikincilier melek gibi oluyor hiç merak etme

Oo çok teşekkür ederim canım :KK36::KK36::KK200:

Baya kalabalıkmışız daha öğrenmeyenler olarak :-) sıra sıra öğrenmeye başlayıp anketteki kız erkek dengesini alt üst edeceğiz :-):-)

Beni de yazın bilinmeyenler listesine :-)
Benim kontrolüm cumartesi ve 13+4 olucam, ikili testim var bakalım gösterirse ankete bir oy benden, göstermezse 1 ay daha beklemek zorunda kalıcam

Kızlar bugün doktor randevumuz vardı. Enseyi ölçtü, kist yok olmuş filan çok şükür, her şey yolunda dedi.

Cinsiyet için de %70 bir tahminim var ama %30 çok büyük bir yanılma payı, o yüzden kafa karıştırmayayım şimdiden dedi :-) aşırı merak ettim ama çok ısrar edemedim doktora. Bayramdan sonra normal kontrole geldiğinde kesinleşir cinsiyet de, o zaman söylerim dedi :p fotoğrafı da atıyorum, yorum yapmak isteyen olursa diye :KK33: meraktan çatlayacağım bayrama kadar :-)

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) aralık annelerinden kaynak yapıyorum şu an :))))) rastgele bakayım dedim ultrason kağıdınızda denk geldiğim için sormak istedim :) doktorunuz kim memnun musunuz acaba?

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin :) aralık annelerinden kaynak yapıyorum şu an :))))) rastgele bakayım dedim ultrason kağıdınızda denk geldiğim için sormak istedim :) doktorunuz kim memnun musunuz acaba?
Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorum :KK48:

Simla Okumuşoğlu Karaca 'ya gidiyorum. Çok memnunum. Gebelik için tedavi de gördük eşim ve ben. Her zaman çok ilgili, çok samimidir doktorum. En kötü günlerimizde bile hep olumlu konuşup moralimizi hiç bozmadı... Şimdi de çok şükür muayenelerimiz de çok mutlu, eğlenceli geçiyor :-)

Kızlar son kez yorumlar mısınız?doktordan geliyorum şimdi kesin değil ama erkek gibi dedi ❤️Çok şükür kanama alanı yokmuş,ilaca devam dedi.

Eklentiler

• 57952910-8C17-40EF-A820-A8D8C30F9BDA.webp
    57952910-8C17-40EF-A820-A8D8C30F9BDA.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 149
Ben de Aralık annesiyim aslında ama buradan devam ediyorum :KK48:

Simla Okumuşoğlu Karaca 'ya gidiyorum. Çok memnunum. Gebelik için tedavi de gördük eşim ve ben. Her zaman çok ilgili, çok samimidir doktorum. En kötü günlerimizde bile hep olumlu konuşup moralimizi hiç bozmadı... Şimdi de çok şükür muayenelerimiz de çok mutlu, eğlenceli geçiyor :-)

Aa sen de Acıbadem Altunizade'ye gidiyorsun o halde. Çok araştırdığım için artık hangi doktor nerde otomatik kodlamışım resmen :-) Ben de aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.

Aa sen de Acıbadem Altunizade'ye gidiyorsun o halde. Çok araştırdığım için artık hangi doktor nerde otomatik kodlamışım resmen :-) Ben de aynı hastanede başka bir doktora gidiyorum.
Evet canım :KK48: sanki seninle konuşmuştuk, sen de Habibe Hanım'a mı gidiyordun canım?:KK33:

Bugun belim agriyo kizlar. Hatta kaburgamdan asagi adeta damar atiyo gibi. Evi supurdum de koca ev. :temizlik: Yoruldum yahu.. Kocami bekliyorum masaj icin:halay::oops:

Back
X