Kızlar Acıbadem konusu geçmiş, ben de yazayım dedim. Bizim elhamdulillah kurum anlaşmamız var ve yine kurumun sigortası sayesinde bin lira gibi bir miktar olacak mesela bizim normal doğumda ödeyeceğimiz kısım.
Fakat Acıbadem Altunizade'deki konfor gerçekten çok iyi bence. Bir serum alacak oluyoruz, özel müşahede odasına alıyor, on kere ilgileniyorlar. Bir defasında yalnızdım serum alırken, hemşirem üstümü örttü bir de örtüyü düzeltip, ışığı kısıp iyi uykular dedi öyle gitti sağolsun

Tuvaletleri, mesciti, odaları mis gibi. Abdest almak için özel el havlusu bile oluyor mescitte. Doktor muayene odaları da çok güzel. Kadıköy Acıbadem'e de gidiyorduk Altunizade açılmadan önce, Altunizade'deki konfor kat be kat fazla kesinlikle... Hepsinden önce Erdem hastanesine de gittim bu arada, orada resmen kadın doğuma mı gittim kasaba mı gittim bilmiyorum. İlk defa alttan muayene oldum orada ve travmaydı resmen. Doktor da koşturmaktan perişan olmuştu, ona da ayrı üzüldüm gerçi.
Özel bir güvence olmadan çok zor gerçekten Acıbadem tipi A sınıfı diye geçen hastanelerde. Fakat diğer hastanelerle de ilgili duyduğum kötü şeyler ve yaşadığımız talihsizlikler göz korkutuyor...